![]() |
o fi...nici nu prea am inteles ce ai vrut sa spui....eu ma refeream ca nu tre' neaparat sa-l ia din magazin....eu nu l-am luat de acolo hsi imag,totul ii poifect
|
Din pacate pentru mine, am vazut nici macar jumatate din LOTR EE. Dar noroc ca exista Neobbitu` TLD care s-a indurat de sufletu` meu (ne)muritor ;) shi mi-a facut cadou` de Craciun EE-ul. Well... Ce pot sa spun? Numa` ca Gimli freakin` rullzzz! Sa ajunga la legiunile blestemate shi damn! Mutra care o are cand incepe sa calce pe cranile astora. He's freakin` cute. Long live the Dwarfs! :lol: Acuma pandesc ziua cand vad shi restu` filmului. Shi dupa aia o luam de la capat. Se face maraton cu toate extendurile. Da` faza nasoala a fost cu moartea lui Saruman in turn. Tot nu a respecta cartea... :((
|
Shi ru vroiam sa-l vad cum moare Saruman in Shire,dar macar l-a omorat tot Grimma.
mai face gimli o faza super...rau de tot,dar nu mai tin minte unde shi cum.oricum cred ca era cand se lua la intrecere cu legolas aaaa.da.cand apar shi haradrim cu oliphaunts....omoara legolas unu,la care gimli:"u know that counts as one" :lol: :lol: belea de tot faza... |
okey, de unde il pot lua fara banuts? (furnizorii mei de cd-uri for free nu-l au)
desi as prefera DVD-ul original |
Originally Posted by WraIth:
faza e ca noi il avem pe cd si deci avem doar filmul.....dar ceilalti il au pe dvd..iar acolo pe langa film, ai un meniu, interviuri si alte kkturi. si e MULT mai fain sa ai dvd-ul...dar il lipsa banilor si a unui dvd-rom merg si cdurile.. :) |
true....
|
Originally Posted by WraIth:
now 4 Gimli ... la faza cu piratzii din ROTK EE ... el ii stramba arcul lui legolas shi din gresheala il omoara pe unul din piratzi ... in versiunea extinsa ... acel pirat este PETER JACKSON ... kre apare ptr a2a oara dupa Fellowship in kre este pe o strada in Bree ... beat cu un morcov mare in mana... sa va uitatzi ... :lol: |
am vazut faza....belea
prima data cand m-am uitat nu mi-am data seama :) |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
unii oameni sunt chiar proshti... ;) |
Stie cineva de unde pot lua din Rmania LOTR: the fellowship of the ring versiune extinsa DVD ?
Pe provideo am incercat dar nu il au......... |
yep ... cam asta cautam cu totzii ...
|
Originally Posted by Gaandalf:
bag picioru' :lol: |
Peter Jackson apare in toate 3 filmele.
1. In Bree cand manaca un morcov 2. In Helm`s Deep cand arunca o sulita [cand Uruk-haii ataca poarta] 3. Pe corabia piratilor |
Originally Posted by Redy:
|
pana si copiii ii apar in film :D
|
Originally Posted by Cinemania:
in ce faze? |
in The Two Towers, apar la un moment dat ca refugiati ai Rohanului
in Return of the King, apar la nunta lui Sam...si i-am mai vazut undeva dar nu-mi mai aduc aminte unde :D |
Originally Posted by Cinemania:
bun mersi....si acum imi poti spune cum arata? :D |
copii lui jackson?!
care-s aia..nu ii shtiu |
chiar si in primul LOTR, la inceput, cand Bilbo spune povestea aia hobitilor, la un moment dat e un close-up pe un baietel si o fetita (ambii cam de 4-5 ani) stand chiar in fata hobitilor ce ascultau...aia is copiii lui Peter...ei sunt, de fapt, si mentionati la credits ca si "Cute Hobbit Children" :D
|
All times are GMT +2. The time now is 15:11. |