![]() |
ei, lasa ca are o pozitie foarte sexoasa... =))
|
|
copilo, ar trebuie sa stii de unde-i facuta poza asta :)
![]() |
:D
|
|
![]() |
|
=)) un arici p-un camp de maci...
ce dragutz e... l-ai luat acasa?... ;) |
Fotografia e facuta in curtea mea. Numai ca dupa ce s-a vazut cu burta plina a plecat. :)
|
eeeiii... pacat... e chiar simpatic... imi aduce aminte de casa unui prieten. e plin de arici pe acolo... se ascund in bucataria de vara... intr-o seara am crezut ca fac infarct cand am vazut mogaldeata cum se plimba pe podea... credeam ca e sobolan... :))
|
io n-am vazut vreodata un arici live :-S :((
|
nu pierzi cine stie ce... nu stiu de unde esti, dar la noi, de exemplu... vara, umbla si pe sosele... e putin nasol, ca mai vezi cate unu calcat de masina... si e trist... dar ce sa-i faci, ca sunt multi... deci sunt si in orase animalute deastea... ce sa mai zic de sate... =))
|
|
Petricele, pîrîiașe. Îmi lipsește vreo călătorie în munți.
![]() |
foarte buna
|
Subscriu, e foarte frumoasa.
O poza ce se voia a fi artistica dar care a esuat in a fi...artistica Si cu asta Rapturica va spune ca ne vedem la anu cu (probabil) un aparat nou si concepte mai bune. :-D |
those are your legs?:)
ei, calitatea e de vina, nu pozitia... :)) |
ei, aceeasi pozitie cu un aparat mai bun, o sa faca mai buna... sau... >:) o idee si mai buna.
o modifici in photoshop. ;) asa o sa arate ca si cum ar fi o poza de calitate. cel putin eu la cele pe care le-am incercat, mi-a iesit. acuma nu stiu exact de ce are nevoie poza ta ca sa fie ok. cred ca trebuie sa experimentez. :)) P.S. nice legs. ;) (va rog, nu ma catalogati. daca sunt fata asta nu inseamna ca nu stiu sa apreciez frumosul) |
Originally Posted by Rapture:
mie mi se pare o reusita, nicidecum un esec. felicitari ! =D> ps: great craci ! :"> |
me & my girlfriend, la nunta fratelui meu. mentionez ca nu stiam ca ni se face poza.
![]() |
^Talkin' on the phone? :D
|
|
![]() |
|
^ Wow, where is this magic place ? 8->
|
In Sinaia, aproape de Peles :)
|
The poor little crystal girl from woods will be frozen soon ...
http://www.youtube.com/watch?v=W0TN9...eature=related There lies a beauty behind forbidden wooden doors. A beauty so rare and pure, It would make human eyes bleed and burn. |
superb spus, sa stii ca si eu m-am pierdut un pic in poza asta
|
romanticilor, lasati poza sa debordeze si un pic de optimism :D
e foarte reusita, tocmai buna de wallpaper de sezon. si e foarte deep, insa deloc trista! |
Ce misto!Am pozat'o si eu, dar vara :)
|
Lumea de dincolo de Magura Codlei:
![]() |
pentru soferi/soferite, Transfagarasanul (pozat asta-vara):
![]() fancy a drive ? :D |
|
^ ice cool pic
|
Barba lui Mos Nicolae...
![]() |
|
Sa ramanem totusi la anotimpul curent ...
![]() |
^misto lumina
|
![]() |
E tare cute :) , se pare ca avem de-a face cu un motanel caruia ii place berea... sau cel putin lazile de bere
|
E bine educat ce sa mai :))
|
1 Attachment(s)
Attachment 1100
Am si eu o intrebare....:D...Cum sa fac o poza de 4 Mg mai mica?...Asta era de 4,5 Mg...si a trebuit sa o fac mai mica ca sa mearga pusa aici:(...e asa frumoasa mare!...I se vad ochii asa fain...Dar nu stiu cum sa fac sa o pun mare aici:(...Cine ma ajuta?;;) |
Eventual o poti pune folosind altceva decat attchments-urile, gen imagecross spre exemplu,eu asa le pun. In acest caz trebuie sa ai grija sa nu depaseasca totusi lungimea ferestrei postului pentru ca se vede obositor, adica sa o faci undeva in jur de 700pixeli in photoshop, ori in windows editor etc.
|
Aham...mersi...o sa incerc...De fapt, intai trebuie sa descopar cum:))...
Am o gramada de poze, facute de mine, foarte, foarte faine! |
|
super :)
|
|
:-S :((
Vreau si eu. |
Poza de mai devreme este facuta in Santorini...in Grecia...:)
|
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 20:18. |