![]() |
ah, damn.... :P
upset iara! |
Sean Penn ia!
|
n-am fost atenta. dar macar a castigat cine merita.
|
bine sean penn
|
Ce tare e Polifan athic.da,au salvat Oscarurile din seara asta cu legendele si actorii ce-au fost.
|
Ahh...As fi vrut sa i-l dea lui Mickey. Nu stiu cand o sa mai aiba ocazia. Fain discursul lui Sean :lol:
|
O fi Sean Penn un actor excelent si un om minunat, dar e a doua oara cand "fura" premiul asta unui actor care nu stiu in ce masura va mai apuca sa prinda o nominalizare.
|
Ma bucur pentru Penn, in Milk a fost foarte in forma.
Intr-un fel imi pare rau pentru Rourke pentru ca probabil nu va mai avea alta sansa. |
Frumos ca l-a laudat pe Mickey!
|
Pe de alta parte imi pare rau pentru Mickey...
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
Te referi la Bill Murray? Ca Johnny are destule proiecte viitoare interesante cat sa-i aduca cel putin nominalizari.Trag sperante ca Shantaram sa se faca... Sean Penn e un actor constant,l-ar fi putut lua si in urmatorii 5 ani. Sper ca Mickey sa mearga de acum incolo tot in sus! |
Americanii sunt mai pudici, le-o fi fost teama ca Mickey spune porcarii pe scena in direct! :P
|
Originally Posted by buticut:
Pai da, Murray, bietul de el. Asta e problema cu toate premiile astea si obsesia de avea un nr. 1, e greu sa faci dreptate in termeni absoluti. |
Nici Bill, nici Mickey nu sunt mumii! Mai au sanse.
|
Nu,dar te gandesti cat le-a luat pana sa faca un rol cu adevarat memorabil si normal ca iti pui intrebarea cand vor repeta performanta :). M-as bucura sa ia Best Picture Frost/Nixon,Milk sau chiar The Reader. Nu vreau The Curious Case... si nici Slumdog,dar Slumdog il va lua...
|
Da...10/24...nici macar jumate...
Slumdog.... |
S-a dus ºi ultima speranþã de DVD.
|
TOLD YA!!
|
Mie mi-a placut slumdog mai mult decat benjamin button, dar crezusem ca button ia. pana pe la mijlocul ceremoniei. :?
|
Ok, inca un an bifat.
O "noapte" buna tuturor! |
Îi dau posteru' cui îmi dw un DVD :oops:
|
Originally Posted by buticut:
|
IT WAS WRITTEN
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: |
Good night and good luck!
Ce plina e scena,va dati seama cat ar mai dura daca ar vorbi toti? V-am spus eu ca Hollywood promoveaza globalizarea :D. |
Originally Posted by Suspect de bizar:
Deal! :lol: |
Originally Posted by miercuri:
|
Rusinos, bleah. Cu best picture au stricat seara. Si cu regie.
|
Serios,l-aº da pt. un „Pulp Fiction”.
|
Originally Posted by corinka:
|
Oscarul isi pierde credibilitatea din ce in ce.Doar fostii actori si legende au salvat showul.Si putini actori buni actuali(vreo doi).La anul daca e la fel,nu mai pierd timpul.
|
Originally Posted by lostbreaker:
|
Mie The reader mi-a placut cel mai mult. Si acestea fiind zise, v-am pupat.
|
HOLY SHIT PUBLIC ENEMIES!!!!!!! TOLD YA!!!!!!!!!
|
am gresit la Film strain si mixaj de sunet.
Nu mai gasesc lista cu DVD-uri, care erau? |
Originally Posted by miercuri:
Yep, it was written. :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: |
Nighty night ladies... 8)
|
Deci,îi interesat careva de faza cu schimbu'?
|
15/24. Se putea si mai rau.
Cel mai mult m-am bucurat cand a castigat Sean Penn si eram si la 14/24 atunci, ramanand numai premiul pentru cel mai bun film. Dar dupa celelalte premii castigate era clar ca Slumdog o sa ia si pentru film. Preferam Frost/Nixon sau The Reader, dar stiam ca nu au sanse reale. Mai bine decat BB oricum. |
M-am bucurat pentru Slumdog, Sean Penn si mai ales pentru Kate Winslet. Toti meritau cu prisosinta. Eu am pus si cateva surprize care insa nu au iesit. Am ghicit totusi 12/24, adica 50%... mmm, 3 DVD-uri, SUPER!!! :) Cum facem cu premiile :)
Felicitari organizatorilor si celor care au ghicit mai multi decat mine. Cred ca au fost destui... Vreo statistica, ceva ;) Ne reintalnim la anu', nu? :) |
Pai nu mai gasesc lista cu DVD-uri! poster-ul cu ce/cine e? |
Si eu tot 3...la limita...am ghicit 10 :lol:
Daca e sa le alegem nu mai iau nici un poster. |
fii antena: daca am numarat bine eu am 14/24 deci trei filme- ia Mono doua si tu unul, ce zici? da' promite-mi ca prima data cand vezi un un ungur ii dai un hug. :D |
momente de bucurie pentru mine: 1. Robin Wright alãturi de Sean Penn din nou (divorþaþi fiind, mã bucur cã s-au împãcat sau cã sunt oricum în relaþii bune) 2. Oscar pentru Sean. singurul premiu la care m-am trezit strigînd de bucurie. merita dar nu mã aºteptam chiar sã ia. 3. Oscar pentru Anthony Dod Mantle (demult era între operatorii mei favoriþi pentru imaginea la It's all about love, Dogville ºi cîteva dogma) ºi datoritã lui slumdogul n-a fost plictisitor, în ciuda subiectului ºi scenariului. bad moments: Slumdog best picture :( |
Ti-am raspuns deja.Deal! |
MOMENT OF THE NIGHT: Clipul cu Public Enemies!!!!!!!!!!!Fuck yeah!!!!!!!1
|
eu am 10 DVD-uri. O parte din ele le am (pulp fiction, Carlito, Poveste din bronx, shawshank) Fac schimb cu postere, dar nu vreau cu milk.
|
Jai Ho aia cîºtigãtoare la best song zici cã-i manea... :sick:
|
Originally Posted by Leonard:
Total de acord. Cel mai dezamagitor castigator de departe. |
pai si care a-ti fi vrut? insipida "down to earth" ?
Dpdv instrumental RAHMAN a dat clasa anul asta. |
am scris acum cateva zile un articol despre descalificarile absurde ale Academiei. Printre ele, Come What May din Moulin Rouge!, care n-a fost nominalizat din simplul motiv ca Luhrmann compusese cantecul pentru Romeo + Juliet (si decisese sa nu-l foloseasca!). Regula e ca pot fi nominalizate cantece create special pentru filmul aflat in cursa pentru Oscar. Si uite ce citesc pe imdb, la trivia:
The song "Jai Ho" was originally made for movie Yuvvraaj (2008), composed by A.R. Rahman and lyrics written by Sampooran Singh Gulzar, but the producer Subhash Ghai did not find it fitting in the movie for the actor 'Zayad Khan', so he let the song be used for this production. oare Academia nu stia asta sau a schimbat regulile? :D |
All times are GMT +2. The time now is 12:11. |