![]() |
Gospin
De cand am cont pe cinemagia, am schimbat semnatura o singura data, cred (inainte era aia cu ciocolatele lui Forrest Gump). Asteia i-am schimbat doar forma si am completat-o pentru cateva zile cu un mesaj politic, dar nu am renuntat la ea. La fel si cu avatarul, m-am jucat de vreo doua ori, dar, totusi, de peste 5 ani, in diverse ipostaze (tarantiniene, of course), Uma rulzzz! Deci sunt mai consecventa decat crezi.
Gospin are prieteni faini si este plin de mister, ne provoaca sa descoperim singuri cu ce se ocupa! |
Mie-mi pare disident :) .
|
isn't she a cutie ? :)
|
e sub semnul intrebarii.:D
|
:-? ...are un ceas zburator :D
|
living in Bacau :)
|
Walking on the moon...
|
killing 88 chinese :-t
|
Over the rainbow :D
imi place si avataru' |
Are un ceas cu urechi?:)
|
Nu, cu aripi :). Time flies...
On topic: Hmm...let's see... Ziceam odata ca daca ar fi sa ma reincarnez intr-un animal, mi-ar placea sa fiu tigru, deci e un lucru bun faptul ca apare in avatarul tau :). |
She's razor-sharp, very cultured, big-hearted, flawlessly honest, and with a bright sensayuma. The "post-apocalyptic" kinda person.
|
Îmi placi la nebunii când o dă pi moldovineşti...
|
|
Avem o compatibilitate de 92 %.:-bd
|
She knows.
|
Originally Posted by corinka:
Idem eu cu tine :D :D. Despre Judex...hmm...numarul de iubiri pe care le-a avut e mai mare decat cel al perechilor mele de ciorapi. |
E o fire pacifista, care nu intra in conflicte si il adora pe Johnny Depp, deci are gusturi rafinate.:)
|
Originally Posted by buticut:
On-topic: Corinka are un spirit justitiar aproape perfect. |
he loves dogs :x
|
Oh, he's really nice. :)
|
deseneaza bine :D
|
Over the rainbow
|
:-?, my best friend!
|
Originally Posted by Gospin:
:-* |
Misterios :)
P.S. Sorry, my mistake... big mistake :-S |
Originally Posted by SoX:
|
Si-a adus prietenul pe forum! :)
|
Sociabila :)
|
Nu ne pacaleste cu avatarul, nu are... pana pentru ca baga viteza pe forum :)
Isi respecta tribul, natura si animalul-totem ;) |
^ mi-a starnit putzin interesul:D pe mine saritzi-ma:P
|
Desi neaga, nu se lasa usor de... sarit, ultima oara a sarit la luna, bineinteles, dupa ce a urlat la ea ;)
|
Originally Posted by SoricicaMov:
|
Nu e varcolac si apreciaza umorul alb. E mai bine asa? Sau: e un tip normal, decent, caruia ii plac filmele :)
|
Originally Posted by SoricicaMov:
ontopic: e interesanta si pare ca nu face pe interesanta. si ar trebui sa doarma la ora asta:P |
Are un suflet anormal de mare: se ingrijeste de somnul fetelor insomniace ;) >:D<
|
II place ca cineva sa aibe grija de ea :)
Soricicamov, vrei sa fiu sobolanul tau? :D |
ash vrea s-o iau acasa sa o fac mireasa si s-o ashez pe un pat de branza cu mucegai de calitate dar nu cred ca vrea :) branza din aia vreau sa zic B-)
later edit: shoricica si-a gasit shobolan. sunt un suflet zdrobit>:) |
Are simtul umorului si e romantic :)) |
Originally Posted by manwithamoviecamera:
P.S. edit: Totusi esti norocos, ai ramas cu un trup intreg ;) |
E descurcareata si intotdeauna gaseste o solutie :))
|
Da replici bune :) :"> :P
|
Incitantä.
(Evitati "lanturile" - câte douä persoane complimentându-se reciproc-alternativ, sau un singur user spunând lucruri frumoase despre mai multi predecesori, în sir; farmecul si prospetimea jocului depind si de scurtimea/unicitatea interventiilor - mäcar pentru câte o perioadä; altfel, devine monoton si riscä sä dea impresia ahtierii dupä laude.) |
Are bot fin
|
are mustatza...e shoricica doar:)
|
Originally Posted by manwithamoviecamera:
=)) Asta a fost amuzanta =)) Ma face sa rad de-mi tremura mustatile si... coada |
Are gusturi fine atunci cind vine vorba de filme...:P Are vorba mestesugita...
|
Originally Posted by Pitbull:
CORECT!
On topic: maniac! :D |
Un foarte bun partener de fifa :D
|
horror master! :)
|
All times are GMT +2. The time now is 21:58. |