![]() |
et moi je m'alature...urma ruleth.
nomad rhymes ditto. mereu in playlist. |
Originally Posted by Pitbull:
Astazi, dupa inca cateva ore de meditatii la romana, Keith Jarrett - Sonate si concerte de pian de-ale lui Mozart... :(( |
Vector Lovers - Vector Lovers
Stereo Total - Do The Bambi Adult - Anxiety Always Vitalic - OK Cowboy (thank you Korben ;) ) Lolita Storm - Girls Fuck-ing Shit Up Japanese Telecom - Virtual Geisha |
Pink Martini - Anna (El Negro Zunbon)
Pink Martini - Lilly (Hang On Little Tomato album) |
vreau si eu albumul ala, ca am doar sympathique...
|
Johann Bach - Toccata And Fugue In D Min
Fanfara Ciocarlia - Asfalt tango din "Fallen Art" a lu Baginski... |
Originally Posted by Airlight:
ok, se rezolva... :) Patrice - Soulstorm (pe repeat) |
Self-spoiling with a selected playlist of:
Pink Floyd Queen Louie Armstrong Frank Sinatra ...and and and... |
vitalic ok cowboy
ian browm solarised cosma nonstop army of lovers les greatest hits fru fru details johnny b un album ceva combustive eddison muuuult felix da house cat |
pe saitul www.pinkfloyd.net (pinkfloyd fandom) este in desfasurare un concurs: se presupune ca vor canta patru piese in concertul Live 8; fiecare da cu presupusu, iar daca cineva le va nimeri in ordine va primi un DVD cu PULSE! incercati si voi, poate ajunge discul in Romania!
pe de alta parte am gasit in sfarsit Madredeus... pe langa Dead Can Dance, dar limba portugheza si Lisbon Sotry ii face tare speciali. |
Originally Posted by gionloc:
On-topic: m-am (cam) rasfatat dupa prima proba de bac... Internet Radio, mostly Classic Rock, dar si altele, dupa cum urmeaza: Clara Campese - F. Terrega - Recuerdos de la Alahambra Journey - Escape REO Speedwagon - Golden Country ZZ Top - Just Got Paid George Thorogood - One Bourbon, One Scotch and One Beer Bon Jovi - Wanted Dead or Live Pat Travers - Just Got Paid (hmm...) Styx - Crystal Ball Peter Frampton - Do You Fell Like I Do? Smooth 'n Function - Say Ooh La-La Tom Jones - She's a Lady Sniff 'n Tears - Driver's Seat Winston's Fumbs - Snow White The Rolling Stones - Little T&A The Grateful Dead - Jack Straws Free - The Highway Song Eric Burdon & The Animals - White Houses Lynard Skynard - Mr. Saturday Night Special ZZ Top - I Got the Six Jefferson Starship - Find Your Way Back Nazareth - Morning Dew Cat Stevens - Sad Lisa The Beatles - Blue Jay Way The Beatles - Think For Yourself |
Amber Asylum - Bardensang
|
Fantasia - It's All Good
J. CREAMER @ STEPHANIE K. - love is a drug Led Zeppelin - The Imnigrant (vinyl club mix) Black Atlantic - no need to OMO - Nobody Kucky 7 - Break the silence (bestiala) Dire Straits - Money for nothing VA - NUFREQUENCY - 808 dub |
10x Nightwane ca recoimandasi Vector Lovers. Am un nou pitic pe creier
|
Satriani - Surfing With The Alien
Konkhra - Evilution Megadeh - A tout le monde Wolfsheim - Underneath the veil |
Depeche mode - Only When I Lose Myself (Simuck Breaks Mix)
Bellanova - stairway to heaven Fluke Slid si multe, multe altele .... |
Jethro Tull - Thick as a Brick
Sostacovici - Simfonia a cincea si ceva Eagles... The Who... Talking Heads... Fleetwood Mac... |
Originally Posted by MinRep:
|
Guy Gerber - Catch thr Breeze - Original Mix (WOW ! )
|
Din ciclul "Descoperiri": Carl Nielsen - Flute Concerto (wow)
|
Vector Lovers - Melodies & Memory
ON&ON |
he he Mala. Da' melodia Tokyo Glitterati ai ascultat-o? M-a obsedat mult timp. :love:
|
Apoptygma Berzerk - Apopcalyptic Manifesto (tot albumu')
|
Anton Bruckner - Simfonia 1
|
Kooler - Free fall
Deep Dish - Flash Dance |
Muzica cu tristetea data la maxim:
Dead Can Dance - Glorindean Damien Rice - Cheers Darlin, cu versurile de real succes: Cheers darlin/ You gave me three cigarettes to smoke my tears away Apoi, de inveselire, Terranova - Hitchhiking Nonstop With No Particular Destination. Chiar ca. |
dragutz acest hitchhiking!!
|
ieri am fost alaturi de televiziunile care transmiteau imagini din cele 10 orase unde se desfasurau concertele Live 8. doream sa intru in atmosfera pentru Pink Floyd.
i-am vazut pe postul maghiar m2 fiindca se auzea bine si macar nu intelegeam ce comentau vocile din off... ca baietii de pe klumea erau chiar depasiti de eveniment... si, pe deasupra, nu erau mesaje, dedicatii si numere de telefoan pe ecran!! putin respect, ce dracu! desi varsta nu mai e cea pe care si-ar dori-o, poate, oamenii astia inca stiu sa cante... oricat s-ar chinui Waters cu chitaristii lui (sau floydu fara Roger) lucrurile nu se leaga. dupa ce am vazut piesele de vreo patru ori m-am tot gandit ca dincolo de orice alte conjuncturi, ceea ce conteaza la o muzica este felul in care o simte cel care o canta. si oricat ar vrea unii fara altii (si asta acum ceva ani cand erau mai tineri) instrumentele lor suna bine atunci cand suna impreuna. fiindca fiecare isi simte bucatile de interpretat asa cum e nevoie. asadar mult feeling si bucurie! Waters era sincer bucuros (a si afirmat asta la inceputul lui Wish you are here) si, dupa cate au prins camerele, nu s-au dat in laturi de la a-si zambi unii altora. chiar daca a fost cam rigid Gilmour la inceput, catre final s-a topit usor pe acordurile/notele pieselor. dincolo de orice alte aspecte, un deosebit final de cariera... desi, poate, se vor arunca in studio sa scoata un material in care sa-si aseze toata intelepciunea muzicala (asa cum faceau scriitori rusi acu doua secole in domeniul romanului realist:) ) |
Tosca -- J.A.C. (2005)
No dub this time, closer to Peace Orchestra and K&D, still kicking in to great effect. Wagon Christ -- Sorry I Make You Lush (2004) A trifle more production-oriented than other Luke Vibert experiments (yet not a genre holiday, as amg.com deftly puts it), it shows some resemblance with '70's low budget sci fi ost's to fully satisfy my aural needs. However, is it just me or at times Luke Vibert is really playing DJ Shadow? Just asking. Favorite track Qadra y discos. Finally, Lisa Gerrard (oh, beibiiiiiiiiiiiiiii) & Patrick Cassidy - Immortal Memory (2004). Back in the days I would fanatically listen to DCD, no one else knew about them, but now every one knows - or should know - she helped scoring The Gladiator, The Insider, Whale Raider, Hijo de la Luna, and etc; the Song of Amergin the album's somewhat and funereal opening track is also on King Arthur, so on and so forth. As a whole, the album sounds a little plain, without reaching the trance-like qualities of such unearthly masterpieces as Aion (I'm referring to this album because of the same faux medieval cum celtic thematic influence). Lisa delivers (Maranatha/Come Lord) yet she puts in no despair and that's why I feel somewhat cheated. There is no Summoning of the Muse, my friends. Just some film score without the film. I fucking love her, though. Love eternal, Lisa babe. |
@ginloc&ambra blu
playlist SI ATAT pentru cronici in limbi straine si impresii cauzate de privitul la tv as aprecia folosirea topikului "muzica" (da. n-are sens sa se scrie chestii asemanatoare pe doua topicuri. doar enumerari aici sau facem unul singur - mod) |
am urcat in 3072005 si am ascultat si azi muzica din 2046
2046 Main Theme - Shigeru Umebayashi Siboney – Instrumental - Xavier Cugat Sway - Dean Martin The Chrismas Song (Fast Version) - Shigeru Umebayashi Julien Et Barbara ¬- Deierue Georges Siboney- Connie Francis Interlude L - Shigeru Umebayashi Polonaise - Shigeru Umebayashi Casta Diva, From The Opera "Norma” - Angela Gheorghiu Perfidia – Xavier Cugat Main Theme (Rumba Version) - Shigeru Umebayashi Lost - Shigeru Umebayashi Dark Chariot - Peer Raben Sysiphos At Work - Peer Raben Decision, From "A Short Film Abou” - Zbigniew Preisner Long Journey - Shigeru Umebayashi Adagio - Secret Garden. Featuring David Interlude Ll - Shigeru Umebayashi The Chrismas Song - Nat King Cole And The Nat King 2046 Main Theme (With Percussion) - Shigeru Umebayashi rascolitor acest Shigeru Umebayashi, numai bun pentru cei care sufera... si traiasc dramatico-tragic... |
Gorillaz - feel good inc....ascultare si vizionare de videoclip pana la plictis...si bis
|
Din ciclul ce muzica smechera am eu:
Telepopmusik - Angel Milk (2005); their best release as of today. Sort of mancunian-spirit possessed (Last Train to Wherever), Angel Milk features a broad range of warm sounding electronica. Good thing to say they sort of got rid of those popish influences. To be mixed with a decent share of Diplo's Florida. |
Chus & Cebalos - E CHOES FROM DORUMA
Saturated Soul - Got to Release (AJ's club edit) D. Ramirez - Slave |
Angels And Agony - albumul Avatar; electronic, industrial, beat-uri dance/house, pe alocuri dark...frumushel...reminds of Wolfsheim, dar ceva mai rapid
|
Mournful Congregation - The Dawning Of Mournful Hymns...for funerals to come, o colectie de hituri apasatoare a doomerilor din Australia...
|
Moloko - Things To Make And Do
|
Doar o melodie, which goes a little bit something like this: London Bridge is falling down, falling down, falling d... Who said that?! :x
A, da, si Jimi Hendrix - Hey Joe, The Yardbirds - Stroll On... |
wow, ce de muzici
eu sunt modesta - azi dim in masina:
maria tanase - aseara ti-am luat basma..... :P maria lataretu |
Originally Posted by MinRep:
|
meat loaf- bat out of hell2
|
UDG - New Generation (belea).
|
Moloko
(chestia cu[list] e misto) |
:::::::::::..*
:::::::::::....* :::::::::::..* ::::::::::::::* ::::::::::::::.. Stereo Total => Musique Automatique ::::::::::::::....../ :::::::.. Yann Tiersen ::::::::::::::...\\ ::::::::::::::.....\\_ Les Retrouvailles ::::::::::::::...../ ::::::::::.. Stereo Total = Total Pop :::::::::::::: |
Telepopmusik
Peace Orchestra Dave Brubeck- take five (after 3 beers)Suparat sunt Doamne Suparat- varianta Ady de la Valcea |
Arcana - Cantor de Procella
Cantara Anachoreta |
Originally Posted by Ambra Blu:
+neaparat piesele Angel of Sorrow, God of the Winds & Hymn Of Absolute Deceit Cantara Anachoreta de la Antichrisis, nu? |
Da.
|
PJ Harvey - To Bring You My Love
The Walkmen - Bows and Arrows si niste cvartete de Schubert easyyy |
Deine Lakaien - Kasmodiah (mai ales hit-ul Return)
|
All times are GMT +2. The time now is 13:10. |