Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Muzica (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81771)

M0n0 07 Jun 2005 08:12

Originally Posted by BeNnY:

oDC e cam aceeasi chestie cu DC++. M0n0 in US sunt mult mai stricte chestiile astea & ei chiar inchid site-uri/prind diferiti indivizi acuzati pe piraterie. La noi nu.

No Benny yo asta stiam...dar din cate am auzit eu nush de unde (nu e nici o informatie prea sigura) Romania ar fi pe locul doi mondial sau european(una din astea) la piratere...

si eu folosesc oDC, dar am spus DC++ pentru ca e mai cunoscut...

EON 07 Jun 2005 09:54

pentru europe_east:
referitor la modul cum se pot obtine albumele pe care le doresc, simplu le cumpar (apreciez f mult originalul si nu copia , asta nu inseamna ca daca nu le pot gasi in original nu accept si copii dar primele primeaza), cei drept nu sint chiar ieftine. se pot comanda in bucuresti la magazinul music box (fost in fata la eva-magheru, actualmente pe corneliu coposu- de la piata unirii spre sf vineri), dureaza ceva cam mult, depinde cum se misca , preturi intre 600.000 si 800.000 (un cd) - de aici am cumparat albume de la 4ad si ecm si alte chestii mai ciudate cu care ii "chinui" pe cei de la magazin. alt magazin , am auzit (dar nu am fost) specializat in ecm - andante music , vis-a-vis de drept (sper sa mai fie pe acolo). pentru muzica electronica (k.schulze si altii) mai nou cumpar din olanda - www.groove.nl, plata prin western union (comisionul e cam mare dar merita), preturi rezonabile 15-20 euro (oops ! poate pentru mine, scuze), s.am.d. oricum multa muzica am cumparat-o in perioada 98-00 dar cumpar si acum. pentru ce nu se poate cumpara sau gasi prin aceasta modalitate exista prieteni.
ps / am ratat comanda pentru cd-ul cu concertul live dead can dance din turneul european 2005, ma poate ajuta cineva?; :D mai au concerte la toamna in state!

Airlight 07 Jun 2005 10:11

de la andante mi le luam eu, am stat in cladirea aia o vreme..

e_e nu e insa in Bucuresti, asa ca o sa-i fie si mai greu sa-si procure numitele albume. ECM stands for European Contemporary Music, adica non-us si non-mainstream, deci tot ce pot sa fac e sa-ti recomand:

a) originalul www.ecmrecords.com
b) backup-uri temporare pana-ti iei albumul :D www.soulseek.com

Recomandarea de astazi: Gianni Coscia & Gianluigi Trovesi - In cerca di cibo

tailgunner 07 Jun 2005 18:18

nume, ce filme ti-ai descarcat?

ODC e o modificare a DC++, sursa i aceeasi

nume 07 Jun 2005 18:45

Originally Posted by tailgunner:

nume, ce filme ti-ai descarcat?

ODC e o modificare a DC++, sursa i aceeasi

Mai, o fi. Am avut dc++ timp de 6 luni. Closer l-am luat in 7 zile cu versiunea respectiva. :w00t: De cand cu asta am luat : Desertul rosu, Flying Padre (Kubrick -early films , e o serie), Lupo the butcher, The big shave (s.m.), Golaniada vazuta de Stere Gulea; A short film about killing - Kieslowski; Oglinda - Tarkovski; Days of being wild - WKW; Ashes of time -WKW; Ten minutes older; Mein liebster feind; A clockwork orange; Concert of wishes; Citizen Kane; s.m. romanesti despre care am vb. pe forum; Melies si alte vechituri; vreo 3 Greenway; The shining; Spartacus; Easy rider si multe altele.... n-are rost sa le enumar pe toate aici. Sunt destui dementi pe net (trecuti la fav bineinteles :) ).

Airlight 07 Jun 2005 19:06

'ashes of time', pentru dvd-ul ala am asteptat acum doi ani o vara-ntreaga de la amazon..
inutil sa spun ca l-am imprumutat 'unui prieten' si nu mai stiu nimic de ei :D

tailgunner 07 Jun 2005 19:19

mmmmmm
goodies

europe_east 07 Jun 2005 21:37

multumesc mult de sugestii. apreciez f mult. daca pot sa ajut cu ceva la randul meu, dati-mi un mp.

Nightwane 07 Jun 2005 22:49

Chicks on speed - 99 Cents - grrrrreat fun. la fel ca si The Re-Releases of the Un-Releases.

europe_east 10 Jun 2005 17:08

Originally Posted by cherryblossom:

Kyoto Jazz Massive - Spirit of the Sun - truly sophisticated dance music.. really cool...

am gustat si eu un pic din aceasta chestie... da' nu mi s-a parut deloc ca ar fi chiar asa "dance music"...

cherryblossom 10 Jun 2005 17:29

Originally Posted by europe_east:

Kyoto Jazz Massive - Spirit of the Sun - truly sophisticated dance music.. really cool...

am gustat si eu un pic din aceasta chestie... da' nu mi s-a parut deloc ca ar fi chiar asa "dance music"...

pai am zis 'sophisticated' :D .. acuma serios, 'Mind Expansions' sau 'Shine' nu te fac sa (tre)salti? sint foarte ritmate, iar combinatia de funk, jazz, techno si ce mai e pe acolo mi se pare foarte reusita..

europe_east 10 Jun 2005 17:30

Re: MUZICA

Originally Posted by Airlight:

Dune si multe alte acte Schultze, din care iarasi thumbs up colaborarile cu Peter Kuhlmann aka Pete Namlook si al sau Fax Label.

hmmm... am gasit niste chestii interesante, "the dark side of the moog", amuzant, dar nu gasesc "the river", sau mai bine zis ce-am gasit e o chestie recitata... ?!!! la fel si cu endraum... poate ma lamuriti...

europe_east 10 Jun 2005 17:33

pai am zis 'sophisticated' :D .. acuma serios, 'Mind Expansions' sau 'Shine' nu te fac sa (tre)salti? sint foarte ritmate, iar combinatia de funk, jazz, techno si ce mai e pe acolo mi se pare foarte reusita..

mda, tresalt intelectual.... e un pic prea sophisticated 4 me. tresalt mai usor pe un hip-hop sanatos. :D

Airlight 10 Jun 2005 19:23

Re: MUZICA

Originally Posted by Airlight:

Dune si multe alte acte Schultze, din care iarasi thumbs up colaborarile cu Peter Kuhlmann aka Pete Namlook si al sau Fax Label.

hmmm... am gasit niste chestii interesante, "the dark side of the moog", amuzant, dar nu gasesc "the river", sau mai bine zis ce-am gasit e o chestie recitata... ?!!! la fel si cu endraum... poate ma lamuriti...

nu, the river e instrumentala, pian - ketil bjornstad si cello - david darling, iata link-ul original: http://www.ecmrecords.com/Catalogue/...=0&lvredir=712

endraum am gasit si eu si nu mi-a placut, sorry eon.

cherryblossom 10 Jun 2005 23:35

europe, ai zis hip hop?.. hai sa fim seriosi, la virsta noastra nu prea mai merg eminem, 50 cents & co... dar ma rog... :D

europe_east 11 Jun 2005 01:59

EXCUSE ME??? "la varsta noastra"? cine-a zis de eminem, anyway. how about outkast. domle, honestly speaking, hip-hop e una din acele muzici care ma face sa ma misc instanateneu, ca sunt la piata sau pe strada. so, gimme a break. si ca veni vorba de varsta, i am not even 30 yet, si anyway, whose bussiness is it. si iti garantez ca am sa dansez pe hip-hop si la 40 de ani.

Nightwane 11 Jun 2005 09:25

Royksopp - The Understanding. Foarte mishto but...there's no Poor Leno on this album.

Get Frisky With Pulp - un set de melodii live, cica albumu' asta e un bootleg. Whatever. E divin.

Pulp - Carry On Camping - un fel de best-of pre-This Is Hardcore. Divin.

cherryblossom 11 Jun 2005 10:52

EXCUSE ME??? "la varsta noastra"? cine-a zis de eminem, anyway. how about outkast. domle, honestly speaking, hip-hop e una din acele muzici care ma face sa ma misc instanateneu, ca sunt la piata sau pe strada. so, gimme a break. si ca veni vorba de varsta, i am not even 30 yet, si anyway, whose bussiness is it. si iti garantez ca am sa dansez pe hip-hop si la 40 de ani.

bine mai europe, fie cum zici tu, ca prea o zici cu foc.. :)

cherryblossom 21 Jun 2005 15:56

And Also the Trees - Silver Soul

Nightwane 21 Jun 2005 16:39

Grave Of The Fireflies Soundtrack - Sinistru de depresiv. Very, very gloomy and painful daca ai vazut filmul. Melodiile sunt cu inserturi din film (dialoguri etc.etc.) si fac ost-ul si mai depresiv. Superb dar greu.

Se pare ca acest gen de soundtrack (cu bucati sonore din film inserate in melodii) se numeste la japonezi "Drama Album". Nevertheless, soundtrack-ul asta e divin si dureros. The end. 10/10.

europe_east 21 Jun 2005 16:44

descoperit i-tunes, care printre altele are o gramada de posturi de radio specializate pe tot feluri de muzici... asa am dat la capitolul electronica de un post care se cheama OEM, si am ascultat diverse chestii interesante cu nume de care n-am auzit niciodata: ott, mondfakbrik, androcell, piekoz... foarte faine unele.

Airlight 21 Jun 2005 18:05

e_e:

live365.com

Musical Starstreams

europe_east 23 Jun 2005 18:00

e f misto live365.com (musical starstreams) !! de doua zile il ascult numai pe asta. vaz ca pun si destul de mult thievery corporation, nice... pacat ca nu zice nicaieri pe acolo ce e fiecare piesa...

a, jay, vroiam de mult sa iti zic ca 'simple things' creste-creste-creste on me. ai avut dreptate, e f misto.

Airlight 24 Jun 2005 10:11

zice. daca te duci la www.starstreams.com ai sa gasesti tot playlistul programului pe care-l asculti.

Exista si o versiune "comentata" a MS, tot pe live365, in care forrest anunta piesele; nu mai stiu cum ii zice..

Nightwane 24 Jun 2005 21:05

Vector Lovers - Vector Lovers - foarte foarte foarte mishto. The good kind of electronica :P

cherryblossom 06 Jul 2005 20:37

Groove Armada - Goodbye Country ... nice..

Gaandalf 12 Jul 2005 16:27

Cj Mac - True Game
Cj Mac - Losin' my mind

Cinemania 13 Jul 2005 01:03

Current 93

Jesus!!! what a ride! e electronic, industrial, atmosferic, gothic...ultimately sinistru rau ce se aude dinspre Anglia...mi-am delectat simturile cu albumele Dog's Blood Rising (pe o piesa apare Bjork) si In Menstrual Night (unele pasaje sunt killer...muzica tribala atmosferica)

Cinemania 13 Jul 2005 01:42

se ia cate putin din brutalitatea melodica a la Eternal Tears of Sorrow si Crematory (ala vechi), din atmosfera doom a la Theatre of Tragedy (Velvet Darkness They Fear, mai ales) si My Dying Bride, cateva riff-uri melancolice a la Sentenced si Katatonia, si avem ultimul Full-length al suedezilor din Draconian, Arcane Rain Fell ...merita ascultat

gionloc 20 Jul 2005 12:07

pentru fanii Depeche Mode, in special!

azi am intrat pe saitul lor: www.depechemode.com
sectiunea Tour si... incredibil: merg in Estonia, Lituania, Letonia (ce sa mai, sint Tari Baltice totusi, UE, mai mai mai), dar Romania, nema.

buuun. acum cautam un fanclub DM si am gasit unul la pagina www.depechemode.ro, dar imediat se incarca pagina de logare (nu exista acolo optiunea de inregistrare, asa ca mi-e imposibil de fapt sa intru).

ceea ce ma intereseaza e daca cineva ar vrea mearga la concertul din Budapesta (21 martie, parca, nu mai intru acum pentru data exacta - anul viitor).
cica ar fi inca in tratative pentru a veni si la noi cam in ultimul concert european, dar io nu cred... ma mira totusi ca vreo mare firma romaneasca nu si-ar lega numele de un concert DM... ciudat marketing gandesc si ai nostri. sau le-o fi teama ca nu ar gasi 10mii de oameni sa dea 50 USD pe un bilet? ma rog...

daca formam un grup am putea obtine mai usor bilete si.. cine stie organizam o excursie!
biletele costa intre 6000 si 12mii de forinti, adica cel mai scump ar fi cam 180 de lei noi, am impresia. cam 100 de dolari ar asigura drumul si concertul asa ca e o suma rezonabila!
ce parere aveti?
:w00t:

Jay 21 Jul 2005 20:54

eu am auzit ca vin... si am mai auzit de un Kid Koala in Romania... stie cineva careva ceva?

BeNnY 02 Sep 2005 18:01

Ce cauta muzica pe pagina 3?! Bump it baby, cause it likes it.

Voiam sa-mi exprim uimirea pentru ca am gasit o chestie made in romania care suna relativ ok sau cel putin prezinta potential. Si stiam un videoclip vechi de-al(e) lor care cred ca dateaza din inceputurile Atomic-ului. Sau pe undeva prin era aia. Anyway, dupa aia credeam ca a omorat cineva omul cu sobolanii, ca nu au mai aparut pe nicaieri. Pana acum Mainile sus! (albumu') e cel mai misto.

Nae 05 Sep 2005 02:48

si eu vroiam numai sa reamintesc de niste formatii care stiu sa faca multa muzica, si muzica de calitate, care insa nu sunt romani... din pacate
thx Led Zeppelin, Pink Floyd, Rolling Stones si Jethro Tull for the great play-list i have.

si cand nu-mi este de muzica lor, adica pe la ore din astea, se strecoara alti muzicieni care ma fac fericit, si care si ei merita mentionati... mersi draga Bach, Beethoven, Mozart, Smetana, Vivaldi si Gershwin.

ah, i feel better now.

crisstina 07 Sep 2005 12:01

Mie imi place Green day , GC , Blink182 , Pink ..mai muuulte, iar de la noi , Vama Veche si E.M.I.L :love:

Bulumulu 07 Sep 2005 12:49

Originally Posted by Nae:

mersi draga Bach, Beethoven, Mozart, Smetana, Vivaldi si Gershwin.

ah, i feel better now.

vezi k l-ai uitat pe purcell, henry ;)
gotan project, tom waits, tindersticks, calexico si jagga jazzist pt moment

M_olecula 07 Sep 2005 15:00

Originally Posted by crisstina:

iar de la noi , Vama Veche

Muie cu sloboz ...

keyzer soze 08 Sep 2005 09:38

Fanii New Order si amatorii de soft-indie-pop-electronica se pot delecta cu o formatie cu titulatura tampita - Lali Puna -, dar care isi face foarte bine treaba. Thumbs up pt. vocalista Valerie Trebeljahr. Albume grele: 'Faking the books' si 'Scary world theory'.

Gaandalf 08 Sep 2005 10:25

unicat:
Marvin Gaye feat Eric Sermon - Just Like Music

st3fan 08 Sep 2005 15:59

The Doors - Woman is a devil

16mm 09 Sep 2005 08:44

Antye Greie-Fuch

punkeestoo 09 Sep 2005 10:31

Mie imi place Vama Veche si E.M.I.L :love:

Imi doresc sincer sa moara vama veche cu chirila cu flatulatiile alea ale lui de mare star rock in cap. Si in general toate trupele rock si nu-metal si asa zis punk si ska de la noi (nu ca vv s-ar incadra aici). Si pt toate cate mor mi-as dori sa apara una singura, care sa aiba testicule ca ... sa zicem, de exemplu, bunaoara, sick of it all, sau biohazard. sau poate ca exista, dar nu stiu eu de ele. Si as mai vrea ca toti obositii astia folk sa cante macar 1 data in viata lor ca shane macgowan. Singurele trupe mai ghidushe de la noi, care misca oareshcat, sunt alea de hip-hop, si nici aici toate. In concluzie, introdu-ti-le in anus pe vama veche, emil, coma, si restul rebelilor la andropauza.

Jay 09 Sep 2005 18:00

subscriu si adaug... mai sunt multe trupe bune la noi de care se pare ca tu habar nu ai....

Cinemania 09 Sep 2005 20:29

Originally Posted by punkeestoo:

Mie imi place Vama Veche si E.M.I.L :love:

Imi doresc sincer sa moara vama veche cu chirila cu flatulatiile alea ale lui de mare star rock in cap. Si in general toate trupele rock si nu-metal si asa zis punk si ska de la noi (nu ca vv s-ar incadra aici). Si pt toate cate mor mi-as dori sa apara una singura, care sa aiba testicule ca ... sa zicem, de exemplu, bunaoara, sick of it all, sau biohazard. sau poate ca exista, dar nu stiu eu de ele. Si as mai vrea ca toti obositii astia folk sa cante macar 1 data in viata lor ca shane macgowan. Singurele trupe mai ghidushe de la noi, care misca oareshcat, sunt alea de hip-hop, si nici aici toate. In concluzie, introdu-ti-le in anus pe vama veche, emil, coma, si restul rebelilor la andropauza.

:lol:

Terror_IST 10 Sep 2005 00:04

The Doors, The Cure, Iggy Pop, Mungo Jerry, The Sex Pistols, Ram Jam, Rolling Stones, Lynyrd Skynrd (mai vechi)
Velvet Revolver, The Killers, The Smashing Pumpkins, Stereophonics, Three Doors Down, Green Day (mai mult sau mai putin noi)

Ultima chestie pe care am pus mana: "Lost Highway OST" La dementialul film al lui Lynch o coloana sonora pe masura: Lou Reed, David Bowie, Brian Eno, Nine Inch Nails, Rammstein, Smashing Pumpkins, Marilyn Manson si nelipsitul Angelo Badalmenti. Absolut Superb!

mihai770 10 Sep 2005 01:07

sunt curios ce fel de muzica asculta fitzcarraldo...
adik daca e sau nu "frate" de suferinta cu mine din pct dvdr muzical :D:D

16mm 10 Sep 2005 19:22

twelve rounds

when i am a busy bee...
watches me like watching tv...
i love him so,
desperately...
takes it,
but don't take it personally...
personally...

12 rounds - personally. superb.

dupa sutele de clipuri proaste vazute astazi trebuie sa-mi denunt si eu obsesia.

the voice that lingers... piele de gaina de atata frumusete. fotografie de exceptie. Claudie Sarne intr-o rochie de mireasa, cu belladonna in ochii de un negru perfect.

in sfarsit un cantec ale carui versuri nu le obtii pe google, un cantec la care cunningham se descurca cu... mult cantec, totodata piesa+clipul no. 1 pe 2005 pt 16mm. oh, da!

Liou 10 Sep 2005 20:20

Banjamin Britten

Guillaume de Mauchaut

Philippe de Vitry

Johann Sebastian Bach -
The Complete Organ Works, The Complete Cantatas

16mm 10 Sep 2005 20:47

The Hole Original Soundtrack - Main Theme (Clint Mansell feat. vocals by Claudia Sarne)

mhm... pieeee!

vorbim de the clint mansell (requiem, pi) and the claudia sarne (see above for 12 rounds). gen minicronica e autosuficienta prin numele astea doua.

pie! pie! pie! pie! pie! pie!...

BeNnY 10 Sep 2005 21:02

You people are missing something. Astea se scriu la playlist si atat. Pentru ca e Playlist si atat. Despre muzicile ascultate de scrie aici. GEn pseudominicronici. You see?

Leonard 10 Sep 2005 23:05

Originally Posted by LLiiAA:

Johann Sebastian Bach -
The Complete Organ Works, The Complete Cantatas

wow. ai stat cîteva zile de ascultat încontinuu înseamnã.

All times are GMT +2. The time now is 08:11.