Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   SONDAJ: Top Filme 2011 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98454)

Liviu- 03 Mar 2012 00:28

Originally Posted by Chambord:

Si asta pt ca are bunul simt sa nu-si proiecteze orientarea sexuala in ele.

Originally Posted by buticut:

Pedro? :(

I think you might want to reconsider this one :P

buticut 03 Mar 2012 05:52

Well, yeah, stiu ca obisnuieste sa faca asta, dar l-am aruncat acolo pt partea asta
Quote:

cred ca e singurul autor queer al carui filme imi plac

din comment. How could you not like Pedro? :D

Malombra 03 Mar 2012 07:33

^ mie îmi place Gregg Araki - the living end, teenage apocalypse trilogy, splendor, this is how the world ends - cheeeeeese!, mysterious skin (ce rar se vb de filmul ăsta în cariera lui gordon-levitt, dar e bun filmul), smiley face - ăsta e cam tâmpițel.

Chambord 03 Mar 2012 10:38

De la Pedro mi-a placut Hable con ella. Dar asta deja se incadreaza in ce ziceam mai sus.

Kriss_Kringle 03 Mar 2012 12:13

Originally Posted by Malombra:

^ mie îmi place Gregg Araki - the living end, teenage apocalypse trilogy, splendor, this is how the world ends - cheeeeeese!, mysterious skin (ce rar se vb de filmul ăsta în cariera lui gordon-levitt, dar e bun filmul), smiley face - ăsta e cam tâmpițel.

Unul din cele mai bune roluri ale lui Levitt si da,filmul e bun,chiar foarte bun.:D

florryinn 04 Mar 2012 16:52

Listuta finala Unreleased, din ce am reusit sa vad pana acum:

1. We Need to Talk About Kevin
2. Cold Fish
3. Take Shelter
4. Meek's Cutoff
5. Miss Bala
6. Young Adult
7. Like Crazy
8. Rundskop
9. The Artist
10. Chico and Rita

Pepper 04 Mar 2012 22:34

My Final Top 10 Unreleased (aproape neschimbata)

1. A Separation
2. We need to talk about Kevin
3. Tyrannosaur
4. The Artist
5. Warrior
6. 50/50
7. Submarine
8. Hesher
9. Take Shelter
10. Tree of Life
--------------------------
11. Tinker Taylor Soldier Spy
12. Martha Marcy May Marlene
13. Another Earth
14. Habemus Papam

Deci cu putina smiorcaiala a mers, e de tinut minte tactica asta :-? just kiddin' :P

Malombra 04 Mar 2012 22:55

@ KK :P

gata, trag linie. n-am văzut mult, asta e.

A Torinói ló (Béla Tarr, Ágnes Hranitzky)
Slow Action (Ben Rivers)
Correspondencia: Jose Luis Guerin & Jonas Mekas (Jose Luis Guerin, Jonas Mekas)
Dreileben - Etwas Besseres als den Tod aka Beats Being Dead (Christian Petzold)
Dreileben - Eine Minute Dunkel aka One Minute of Darkness (Christoph Hochhäusler)
Dreileben - Komm mir nicht nach aka Don´t Follow Me Around (Dominik Graf)
Crazy Horse (Frederick Wiseman)
Correspondencia: Isaki Lacuesta & Naomi Kawase (Isaki Lacuesta, Naomi Kawase)
The Story of Film: An Odyssey (Mark Cousins)
Bir zamanlar Anatolu'da (Nuri Bilge Ceylan)
Secrets Trilogy (2008-2011) (Reynold Reynolds)
Tinker, Tailor, Soldier, Spy (Tomas Alfredson)
Antitesis (Natalia de la Vega)
Melancholia (Lars von Trier)
Habemus Papam (Nanni Moretti)
A Separation (Asghar Farhadi)
Tree of Life (Terrence Malick)
Correspondencia: Albert Serra & Lisandro Alonso (Albert Serra , Lisandro Alonso)
X (Jon Hewitt)
1911 (Jackie Chan, Zhang Li)

Kriss_Kringle 05 Mar 2012 00:11

Acum nu mai ramane decat sa le ierarhizezi ca sa poata Chambord sa faca punctajul sau sunt deja de la cel mai bun la cel mai slab?:-?

buticut 05 Mar 2012 06:24

Originally Posted by Malombra:

Didn't know he was gay :D. Si da, si mie mi s-a parut foarte bun Mysterious Skin.

Chambord 05 Mar 2012 10:28

Top 10 Unreleased 2011

1. A Separation 139

2. The Tree of Life 87
3. We need to talk about Kevin 74
4. The Turin Horse 53
5. The Artist 48
6. Tinker Taylor Soldier Spy 47
7. Take Shelter 43
8. The Guard 30
9. Senna 29
10. Once Upon a Time in Anatolia 28

Chambord 05 Mar 2012 10:35

Cinemagia Hall Of Fame
Best Unreleased Film of the Year

2009 A Prophet (Jacques Audiard)
2010 Winter's Bone (Debra Granik)
2011 A Separation (Asghar Farhadi)

Chambord 05 Mar 2012 10:37

Au participat 24 de useri (record absolut):

Malombra Pepper florryinn Federico gigabyte sergiuseling omudindulap Kriss_Kringle BenPC MinRep Chambord Liviu- cosmin742000 buticut marcusARCUS Gloria PoliFanAthic Disciple Twinsen aniela07 Windom adinachitu mvpsebi varu

Prima oara cand nr de participanti de la topul unreleased il depaseste pe cel de la topul released !!

Chambord 05 Mar 2012 10:45

A Separation e unul din acele rare filme remarcabile calitativ si cu un foarte mare succes la public. Asa incat victoria lui n-ar trebui sa surprinda. Ce susrprinde totusi e diferenta foarte mare fata de principalul contracandidat - favoritul indiscutabil al criticilor: The Three Of Life. Mi s-a parut ca TOL poate chiar sa-i fure prima pozitie lui AS dar pana la urma lipsa unei structuri narative mai precise si spiritualitatea un pic prea explicita au indepartat majoritatea.

In rest, filme remarcabile in Top 10. Good job everyone ! :-bd

mvpsebi 05 Mar 2012 11:08

Originally Posted by Chambord:

In rest, filme remarcabile in Top 10. Good job everyone ! :-bd

Imi place si mie topul, dar sunt putin dezamagit ca nu l'a prins si Tyrannosaur. Un film mai crud decat majoritatea celor zece norocoase.

MinRep 05 Mar 2012 12:51

Yup, e un top cu care nu mi-ar fi rusine (cu vreo 2 exceptii, care erau de asteptat). Ma bucur pentru "The Guard", desi nu l-am votat. Cel mai amuzant film al anului.

Kriss_Kringle 05 Mar 2012 13:06

Originally Posted by MinRep:

Yup, e un top cu care nu mi-ar fi rusine (cu vreo 2 exceptii, care erau de asteptat). Ma bucur pentru "The Guard", desi nu l-am votat. Cel mai amuzant film al anului.

Total de acord,Brendan Gleeson a fost excelent si scena in care e intrebat de tipul ala unde au disparut celelalte arme si ii raspunde: "Maybe the mice ate them." a fost cireasa de pe tort.:))

buticut 05 Mar 2012 20:26

Mie imi pare rau ca putini au apucat sa vada "Shame". In rest, topul 10 de anul asta mi se pare mult mai solid fata de cel de anul trecut, poate si pentru ca Winter's Bone nu m-a dat prea tare pe spate. Good job, guys :D.

Kriss_Kringle 05 Mar 2012 20:47

Si eu as fi vrut sa vad Shame dar daca la cinema nu l-au bagat iar pe net daca nu e nici o varianta buna nici nu-mi bat capul cu CAM-uri.
Nici mie nu mi s-a parut cine stie ce Winter's bone dar topul asta e solid minus Turin Horse si Once upon a time in Anatolia pe care nu le-am vazut inca.

Federico 05 Mar 2012 22:05

Winter's Bone sta intre vecinii sai cum sta Inception intre Inglourious Basterds si Drive pe celalalt hol. *rade sardonic*

All times are GMT +2. The time now is 22:32.