|  | 
| 

Originally Posted by anaemona:

Quote:

| 
| 
  | 
| 
 Joace interzise . Bagati poster. | 
| 
  | 
| 
 The Cement Garden - am citit cartea, urmeaza si filmul. | 
| 
  | 
| 
 Anii 90,  premiul FIPRESCI la Cannes si o nominalizare la Palme d'Or, pe langa multe alte premii. | 
| 
 Sa fie oare  La double vie de Veronique  ? | 
| 
 Nu, film canadian. | 
| 
 Exotica - ti-a placut? Sa puna altcineva, please :) | 
| 
 Nu am reusit sa mi-l procur inca, dar e undeva in capul interminabilei liste. | 
| 
 Haha, nici eu nu l-am vazut, de-asta am intrebat. Unele filme ale lui Egoyan, unul mai bine spus, m-a impresionat foarte tare, altele mult mai putin, ba chiar Adoration m-a enervat. | 
| 
 Cred ca asta e cel mai adevarat topic de cultura cinematografica de cand exista acest forum. Eu propun sa postati asa:  >:) >:) >:) | 
| 

Originally Posted by anaemona:

The Sweet Hereafter? Spre rusinea mea, nu am vazut decat Chloe, dar cat de curand trebuie sa le vad si pe-astea doua. | 
| 
 N-am vazut Chloe. Da, The sweet hereafter e cel care m-a impresionat f. tare si a fost si primul vazut. Am mai vazut Felicia's jurney care este si el placut, daca se poate spune asa. | 
| 
 Ofofof, daca n-ati vrut sa puneti nici unul poza :D   | 
| 
 La demoiselle d'honneur. Se zice despre film deliciously twisted. Așa și tu ai vrut să ne încurci ițele. :D Versiunea asta a posterului e mai interesantă decît cealaltă. | 
| 
 gropitse :-bd  nu vrei sa mergi tu si la ghiceste personajul sa vezi cine-i acolo? Nu mi s-a parut la fel de twisted ca alte filme ale lui Chabrol :) | 
| 
 anemona, îhî, veni, vidi, vici ) nici mie, dar oricum twisted.  | 
| 
 De departe cel mai bun film al lui Leigh, Naked. | 
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |