![]() |
Si chiar imi doream o finala Nadal - Djokovic ca sa vad o razbunare live pentru cele 4 finale pierdute anul asta :-w dar e buna si o finala (a 4a) cu Federer. Sigur va fi un meci memorabil duminica, d'abia astept!
|
La Roland Garros nu prea au avut meciuri spectaculoase. Mereu la snopit Nadal, dar la cum a jucat in astea 2 saptamani Federer, s-ar putea sa fie un meci mai echilibrat ca niciodata. Nadal nu prea a jucat mare lucru pana in sferturi. In meciul cu Soderling si-a dat drumul, dar, totusi, nu e la nivelul maxim. Daca ii merge cat de cat reverul lui Roger si serveste ca in meciul de azi, il bate. A fost impecabil tot turneul, nu a pierdut nici un set. E favorit Nadal, fara discutie, dar, chiar daca m-am ars cand am mers pe mana lui Soderling, merg maine pe mana lui Federer :))
LE: N-a pierdut nici un set pana azi, evident :D |
Cine nu a pierdut niciun set? Cred ca te afli intr-o eroare. Nu pierdu azi unul?
|
Originally Posted by omudindulap:
|
Ce mai conteaza cate seturi au pierdut sau castigat?tenisul e un sport imprevizibil in care momentele psihologice bune ale jucatorilor cantaresc foarte mult in rezultatul final al unui meci. sper doar sa nu fie prea incordati ca sa avem ce vedea. si ar fi bine sa se inventeze niste pantaloni bufanti pentru Nadal ca sa fim siguri ca e relaxat ;)
|
Bravo Na li!:D :D
|
Sta sa-nceapa finala! <:-P
R. Nadal - R. Federer (pe Europsort, ori, daca nu aveti tv, ca si mine, il puteti urmari pe net) |
Tin pumnii lui Federer. Nu cred ca va mai avea multe opurtunitati sa castige un Grand Slam. :)
|
Ei nu, daca joaca asa ii rupe la Wimbledon. Acusa vine si ala, nu apuca sa-si iasa din mana.
|
Mda, posibil, este suprafata sa favorita, iarba. Insa ma refeream la viitorul putin mai indepartat, intr'un an, doi nu cred ca va mai putea face fata nivelului. :-S
|
Muhahaha...:D |
A jucat bine Roger, dar a fost Nadal la maxim. La tocat iar pe rever. |
Am avut ceva emotii la inceputul primului set, cand lui Federer ii intra foarte bine primul serviciu. Apoi, cand asta nu s-a mai intamplat, Nadal si-a inceput jocul. Dar n-a fost acel joc, n-a fost la maxim, undeva la 80 % din potential. N-a fost un meci extraordinar, dar frumos, oricum.
Cand incepe Wimbledon-ul? |
LE: 20 iunie |
Aha, mersi. Sper doar sa nu fie nevoie sa vad meciul pe mute. Mi-au placut astia de la Euro, profesionisti, nene.
|
Unul din comentatori (al mai batran) nu e un obisnuit al eurosport dar mi-a placut de el ca-l lauda mai mult pe Nadal :)) Un meci foarte frumos, au meritat cele 4 ore state in fata tv-ului. La inceputul meciului cred ca Nadal avea o pietricica in adidas sau nush...ceva la glezna ziceau.
De maine incepe turneul de la Queen's |
Nadal a ramas lider desi pentru a schimba asta Djokovici avea nevoie sa prinda finala indiferent de rezultat! Oare cat mai rezista Nadal in fruntea clasamentului?
|
Rezista, e pe un pedestal ce cu greu poate fi darmat. Desi sunt fan Nole, nu pot sa nu apreciez un asemenea jucator cum este Nadal...
|
Originally Posted by mvpsebi:
|
Isner – Mahut, in primul tur la Wimbledon!
Acum un an, au jucat 11 ore şi 5 minute în cel mai lung meci din istoria tenisului. CATE ORE O SA JOACE ACUM ? :) |
All times are GMT +2. The time now is 00:30. |