![]() |
Cine are rabdare de asa ceva? :lol:
Eu nici nu il am instalat,sunt un dezastru total in PS :). Don't underestimate the power of women! :x |
cinemania, nu prea am la ce. femelele noastre au aliniat o colectie de patzachine. nu m-as hazarda sa ies cu ele pe strada decat dupa un curs intensiv de vo' sase luni.
corinka, sencs, esti o darling. poate ne intalnim o data sa mergem la coafor sau la o sauna si erobic. |
Originally Posted by buticut:
la stricat programul? virusat? sau...? :P |
Originally Posted by djinjis:
|
aha, stiu acum pentru ce. chiar arati bine. neaparat mergem la coafor si la sala. ;) desi eu as propune bazin. ce zici?
|
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
|
nu, e doar proba la dosar :D
vine ea si proba 5, stati pe-aproape. |
in cea prelucrata s-a adaugat un G pe panza, s-au sters caracterele din dreptunghiul albastru, prima imagine este mai lata, nu are cadru negru...
|
Proba 5 - Pe aripioarele filmului
Imaginati o intalnire intre Fellini si un regizor roman la alegere, oricat de bun sau slab, tanar sau batran, mort sau abia la pubertate. Dialogul dintre cei doi sa aiba minim 10 replici, care replici sa nu fie mai lungi de 2 randuri fiecare. Evident, discutie pe teme de film. Succes! |
nush mah cum se pune imaginea
http://img88.imageshack.us/my.php?image=uiiiid.jpg help again mai sunt datoare cu articolul de ziar serios... si acu ma gandesc la proba 5... panla urma ma distrez...:) |
![]() |
asa...mersi...da zi cum faci...ca io o incarc pe imagshack ala si apoi dau [img]cospy-paste la site[/img] si....mai trebe ceva?
|
|
@ bre
trebuie sa fie [img] copy-paste la adresa catre poza direct nu catre site[/img] de exemplu adresa ta este acum http://img22.imageshack.us/img22/1295/uiiiidmic.jpg @ corinka pentru proba 5 termenul e la fel, 24 de ore de la postarea probei deci pana maine la 10.30. Suna foarte bine ce propui, da-i bataie! Succes. |
Mala-victorie prin neprezentare.
|
Da, Mala trebuie sa fie luata in considerare tocmai pentru ca a primit cele mai multe voturi.
|
numai ca pana acum a obinut la toate probele nota 0.
|
Eu am zis ca nu vreau sa particip la Miss asta.In primul rand mi se pare bataie de joc,adica o tipa care nici nu intra pe Cinemagia are cel mai mare punctaj(no offense ,Mala).
Mi se pare corect sa fie punctate tipele care au participat la testele alea sau probe,adica: Corinka,Egoism,Buticut,Norina,Bre ,Gloria, si cam atat. Cedez punctajul sau voturile mele cui vrea sa-l ia.Mi se pare legal. :) |
deh, mai Pauline... Voturile din poll reprezinta pacatele sau virtutile din trecut. Notele de la probele de acum incearca sa le compenseze. N-ai de ce sa te superi. Eu unul nu ma supar, si stau mai rau ca tine.
Tu ai anuntat mai demult ca iti cedezi voturile, probabil ca toate s-au dus la Mala. :) Si tot tu te oftici? |
|
All times are GMT +2. The time now is 16:02. |