![]() |
Mai lasati vreo 2 zile stirea de pe site cu ultimele ore de pariat sa mai induceti in eroare si pe altii.
|
Unii mai au si viata sociala...
|
Adevarul e ca pentru prima data de cand ma stiu am vazut scurtele animate care sunt nominalizate, si ce sa zic, DE DEPARTE cel mai bun mi se pare cel japonez, La Maison en petits cubes... Un film foarte delicat si subtil, cu MULT suflet... In zece minute filmul asta a reusit sa ma melancolizeze cum filme de doua ore nu reusesc... I-as da premiul cu ambele maini, dar mi-e teama ca academicienii vor gandi altfel...
Apoi mie mi-a placut mult si Oktapodi, un film francez de trei minute, foarte funny, m-am stricat de ras. Si This Way Up e bun, forte original prin poveste, si bine facut, mai flashy, s-ar putea sa le placa mai mult... Mi-a placut si Lavatory-Lovestory, mai cautata povestea, dar e tot o poveste cu suflet. In schimb acest 'Presto' mi s-a parut nasol de tot. Comercial pana-n oase, impecabil facut ce-i drept, dar ar fi asa o mare nedreptate sa-i dea lui premiul...........:( |
unde ai gasit scurtele astea ? sunt pe torente ? n-am apucat sa ma uit
|
SE POATE PARIA PANA ASTAZI, SAMBATA, 21 FEBRUARIE ORA 24.00
Am extins perioada de vot, ca sa participe cat mai multi! |
Originally Posted by Chambord:
|
Best Motion Picture of the Year:
Slumdog Millionaire Best Performance by an Actor in a Leading Role: Sean Penn (Milk) Best Performance by an Actress in a Leading Role: Kate Winslet (The Reader) Best Performance by an Actor in a Supporting Role: Heath Ledger (The Dark Knight) Best Performance by an Actress in a Supporing Role: Penelope Cruz (Vicky Cristina Barcelona) Best Achievement in Directing: Danny Boyle (Slumdog Millionaire) Best Writing, Screenplay Written Directly for the Screen: Milk Best Writing, Screenplay Based on Material Previously Produced or Published: The Curious Case of Benjamin Button Best Achievement in Cinematography: Slumdog Millionaire Best Achievement in Editing: Slumdog Millionaire Best Achievement in Art Direction: Changeling Best Achievement in Costume Design: The Dutchess Best Achievement in Makeup: The Curious Case of Benjamin Button Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Score: The Curious Case of Benjamin Button Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Song: Wall-E ("Down to Earth") Best Achievement in Sound: The Dark Knight Best Achievement in Sound Editing: The Dark Knight Best Achievement in Visual Effects: The Curious Case of Benjamin Button Best Animated Feature Film of the Year: Wall-E Best Foreign Language Film of the Year: Vals im Bashir Best Documentary, Features: Man on Wire Best Documentary, Short Subjects: Smile Pinki Best Short Film, Animated: Presto Best Short Film, Live Action: Grisen |
1)Best Motion Picture of the Year: Christian Colson (Slumdog Millionaire)
2)Best Performance by an Actor in a Leading Role: Mickey Rourke (The Wrestler) 3)Best Performance by an Actress in a Leading Role: Kate Winslet (The Reader) 4)Best Achievement in Directing: Danny Boyle (Slumdog Millionaire) 5)Best Performance by an Actor in a Supporting Role: Heath Ledger (The Dark Knight) 6)Best Performance by an Actress in a Supporting Role: Penélope Cruz (Vicky Cristina Barcelona) 7)Best Foreign Language Film of the Year: Vals Im Bashir (Israel) 8)Best Writing, Screenplay Based on Material Previously Produced or Published: Simon Beaufoy (Slumdog Millionaire) 9)Best Writing, Screenplay Written Directly for the Screen: Andrew Stanton, Jim Reardon, Pete Docter (WALL·E) 10)Best Animated Feature Film of the Year: Andrew Stanton (WALL·E) 11)Best Achievement in Art Direction: Donald Graham Burt, Victor J. Zolfo (The Curious Case of Benjamin Button) 12)Best Achievement in Cinematography: Claudio Miranda (The Curious Case of Benjamin Button) 13)Best Achievement in Sound: Ed Novick, Lora Hirschberg, Gary Rizzo (The Dark Knight) 14)Best Achievement in Sound Editing: Richard King (The Dark Knight) 15)Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Score: A.R. Rahman (Slumdog Millionaire) 16)Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Song: A.R. Rahman, Sampooran Singh Gulzar ("Jai Ho") 17)Best Achievement in Costume Design: Michael O'Connor (The Duchess) 18)Best Documentary, Features: James Marsh, Simon Chinn (Man on Wire) 19)Best Documentary, Short Subjects: Adam Pertofsky, Margaret Hyde (The Witness from the Balcony of Room 306) 20)Best Achievement in Editing: Chris Dickens (Slumdog Millionaire) 21)Best Achievement in Makeup: Greg Cannom (The Curios Case of Benjamin Button) 22)Best Short Film, Animated: Kunio Katô (La Maison en Petits Cubes) 23)Best Short Film, Live Action: Tivi Magnusson, Dorthe Warnø Høgh (Grisen) 24)Best Achievement in Visual Effects: Nick Davis, Chris Corbould, Timothy Webber, Paul J. Franklin (The Dark Knight) |
Best Motion Picture of the Year
The Reader (2008): Anthony Minghella, Sydney Pollack, Donna Gigliotti, Redmond Morris-surprise! Best Performance by an Actor in a Leading Role Frank Langella for Frost/Nixon (2008)(Sean Penn for Milk (2008/I)),sigur unul din acestia,no way,Rourke) Best Performance by an Actress in a Leading Role Kate Winslet for The Reader (2008)( sau Angelina Jolie,ar fi ceva sa-l ia chiar Meryl,ceea ce n-ar fi prea socant) Best Performance by an Actor in a Supporting Role Heath Ledger for The Dark Knight (2008)(Robert Downey Jr. for Tropic Thunder (2008),a interpretat rolul unui afro-american...so.Sper sa nu fie atat de insensibili sa nu-l dea ca un omagiu si so long lui Heath,God Bless Him) Best Performance by an Actress in a Supporting Role Viola sau Amy "Doubt"(nu stiu bine actritele astea,dar ma indoiesc ca Penelope il va lua,desi as vrea.Rolul ei e considerat prea frivol si pe cat de iubit Woody in Europa ,pe atat a cazut in dizgratie in America) Best Achievement in Directing David Fincher for The Curious Case of Benjamin Button (2008)(incasarile,deh) Best Writing, Screenplay Written Directly for the Screen In Bruges (2008): Martin McDonagh Best Writing, Screenplay Based on Material Previously Produced or Published Frost/Nixon (2008): Peter Morgan Best Achievement in Cinematography The Dark Knight (2008): Wally Pfister Best Achievement in Editing Slumdog Millionaire (2008): Chris Dickens Best Achievement in Art Direction Changeling (2008): James J. Murakami, Gary Fettis(Revolutionary Road) Best Achievement in Costume Design The Duchess (2008): Michael O'Connor(The Curious Case of Benjamin Button (2008): Jacqueline West) Best Achievement in Makeup The Dark Knight (2008): John Caglione Jr., Conor O'Sullivan Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Score Slumdog Millionaire (2008): A.R. Rahman Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Song Slumdog Millionaire (2008): Best Achievement in Sound Slumdog Millionaire (2008): Ian Tapp, Richard Pryke, Resul Pookutty(TDK) Best Achievement in Sound Editing Wanted (2008): Wylie Stateman Best Achievement in Visual Effects The Dark Knight (2008): Nick Davis, Chris Corbould, Timothy Webber, Paul J. Franklin Best Animated Feature Film of the Year WALL·E (2008): Andrew Stanton Best Foreign Language Film of the Year Vals Im Bashir (2008)(Israel) Best Documentary, Features Encounters at the End of the World (2007): Werner Herzog, Henry Kaiser(habar n-am) Best Documentary, Short Subjects have no idea-revin Best Short Film, Animated Oktapodi (2007): Emud Mokhberi, Thierry Marchand Best Short Film, Live Action la fel,nu m-am documentat Pe cat de asteptate sunt ploaia de premii la Benjamin Button si Slumdog Millionaire,nu se va intampla.Filme mai grave,mai serioase vor lua premiile.Sper. |
Originally Posted by buticut:
|
De "lista-fantoma" ati auzit? Aparuse si in "Evenimentul zilei", dar n-am mai gasit articolul. Dar am dat de acesta:
http://www.menreport.ro/timp-liber/f...tigatorii.html |
Originally Posted by Leonard:
Leo,e clar ca suntem subiectivi,si ca alora nu le pasa de preferintele noastre.Daca ai ales-o pe Taraji,e clar ca ai facut-o dintr-un imbold personal. Nimic nu e imposibil,pacat ca Slumdog asta respecta reteta de film mediocru-dupa-o -anume- reteta care le place americanilor(din fericire filmul e anglo-indian,ceea ce ar fi o stirbire in mandria yankee).La fel consider" No Country for old men".Filme seci,supraevaluate,cu idei interesante,dar plicticoase si fortate.Sper sa nu ia Slumdog,desi Buticut a pariat pe el. :P :) |
Winslet si Cruz au fost nominalizate si in 2007,s-ar putea sau nu,sa ia acum Oscar.Meryl e nominalizata in fiecare an,ceea ce (desi o admir) mi se pare exagerat.
|
http://www.oscar.com/
Pentru cei care nu prind HBO,puteti urmari pe net,la trei noaptea festivitatea: http://www.canale-tv.net/ Cautati HBO si instalati ce va cere. Fatzairea pe red carpet si party de dupa la E! Entertaiment televison,(prind). http://uk.eonline.com/uberblog/index.jsp Cu placere,enjoy. http://www.teddyandmoo.com/blog/ |
Originally Posted by corinka:
Da,dar ce gasisem eu era putin diferit.O dadeau pe Amy Adams castigatoare de ex.Oricum mi se pare fake.Cel mai batator la ochi e Brad Pitt (The Curious Case of Benjamin Button) Daca o sa ii dea lui Oscarul,o sa le trimit tuturor placinte cu carne cu surpriza... Thanks Pauline :).Desi la E! cred ca o sa bage doar live blog,ca la Globuri. |
Originally Posted by Pauline Kael:
La E! am vazut la tv red carpet cu bafta,ploua si toti aveau umbrele de la orange. Daca citesti ce scrie acolo(mai sus),te apuca lehamitea: cica Heath nu ia Oscar ci Hoffman,si nu Slumdog.S-a votat! |
|
Neah,incearca doar sa gaseasca o explicatie de ce si in favoarea cui s-ar putea sa piarda favoritii.
Desi orice e posibil...chiar si The Reader sa fie ales Best Picture... |
Da,sper sa fie macar un show reusit.Asa cum imi spuneai aseara sexiest man,Hugh va prezenta.Interesant,sa fie si unul frumos si destept.
http://uk.eonline.com/uberblog/b8021...ions_81st.html |
dacã ºtiam cã se amînã cu 30 de ore deadline-ul îmi amînam ºi eu predicþiile. mai aveam luate de vãzut douã de la foreign language (Entre les Murs ºi Revenge; aºa am ales Waltz pentru cã era singurul vãzut, deºi nu prea m-a impresionat), un documentar (Man on Wire; aºa l-am ales pe singurul vãzut, cel de Herzog care oricum m-a cucerit ºi nu-mi pare rãu) ºi Changeling. dar nu conteazã, vreau sã nimeresc puþine cît sã mã încadrez la postere, nu la dvd-uri. pe cele de la foreign language oricum aveam de gînd sã le vãd, indiferent de oscar ºi concurs dar nu mã mai grãbesc cã am alte treburi ºi oricum n-aº avea voie sã editez mesajul cu predicþiile.
la actori am ales Rourke, deºi Sean e favoritul meu dar nu cred cã i-ar mai da încã un oscar aºa curînd. la supporting actor, Hoffman ºi Shannon mi-au plãcut mai mult, dar e trendul cu Heath care a murit ºi ar fi aproape imposibil sã nu ia. la Actress cred cã ar merita Meryl Streep dar are destule oscaruri iar Winslet multe nominalizãri necîºtigãtoare, de aceea am ales-o. dacã ar fi fost nominalizatã pentru Revolutionary Road, ar fi fost ºi favorita mea. n-am înþeles de ce au ales s-o bage cu rolul din The Reader care e mai secundar ºi mai puþin solicitant ºi filmul mai slab decît RR.
|
All times are GMT +2. The time now is 17:08. |