![]() |
la o bere reloaded
pentru toti cei care nu au reusit sa ajunga "la o bere"-a originala, dar si pentru cei care mai vor "inca una", lansez acum varianta noua si imbunatatita.
de joi voi fi timp de o saptamana in bucuresti si din cand in cand voi mai avea si acces la net, nu de alta, dar sa vad cine da curs acestui anunt. ;) ... in speranta ca nici cei care au fost la intalnirea precedenta nu vor ocoli propunerea :happy: so.... who's in? |
daca e pe aproape de joia viitoare, vin si io.... daca reusesc sa scap de la festival mai repede.
i'm 50% in. |
Pane Nae, vezi cum tragi sforile pe-acolo, poate vine ºi Bulumulu.
i will try to be in also. |
vin si io. chit ca vine moldoveanu' :P
|
poate veni oricine? :D
|
As veni si eu
|
da, poate veni oricine.
cine-l aduce pe sandokan are o galeata de caviar de la mine. tee-hee! |
i'm in.
|
eu nu sunt decit pina luni, k plec la venezia...
unde va vedeti? vineri as putea si io. ar fi fain TOT la 'la 80'! :P |
venezia, amore mio... :love:
astept relatari ample si detaliate.... |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
da' schimbam hainele, da? |
propun sa se decida o data... asha, nu ajungem nicaieri.
Supastar, spui tu cand, si noi dam cu subscrisu daca merge... some might come, others won't... that's the way it works. eu pot numai dupa 5 Sept, deci nu-l prind pe Leo.... ce pacat. |
vineri mi se pare si mie ok, tinand cont k s-ar putea s plec mai repede din buc than previously thought.
asa ca daca nu sunt mici obiectii majore, ramane vineri. same place, la 80, din partea mea. ora 8 (?) acum dati cu subsemnatul care vine si care nu. :happy: |
.eu o sa trimit o poza de-a mea cu autograf pe care puteti sa o puneti in capul mesei.
|
sorry guys, am un alt event vineri seara la ora aia.
dar raman alaturi de voi cu spiritul, barfiti-ma pe larg :) |
[quote="silver_boy"]Pane Nae, vezi cum tragi sforile pe-acolo, poate vine ºi Bulumulu.
quote] sa vedem... :happy: |
srbjh
|
i'm 100% out.
distractie placuta. |
stai linistit, intalnirile astea se pare ca incep sa se tina ~lunar.
i |
Originally Posted by jeleu:
nu sunt nelinistit, crede-ma... dar la cum se organizeaza ele asa... lunar n-o sa fie... s-a mai incercat, si a esuat. |
All times are GMT +2. The time now is 19:43. |