![]() |
ce mare scofala e sa faci pe romaneste un brand international copypastuit cu arme & bagaje?
am vazut deja revista - e fix pe patternu cunoscut. nu zic k nu e ok, dar n-are nimic original. aLtitudini n-am vazut; titlul mi se pare cretin. |
In aLtitudini scriu niste batrinei de la SNSPA. Asta imi delimiteaza clar 'inaLtimile' ca fiind a no-go zone.
|
Revenind la adevaruri importante
Adevarul e ca nu inteleg de ce ciocolata alba e ciocolata. Eu zic ca e o impostoare. |
.adevärul e cä nu väd ce-are Mala cu ciocolata albä. Eu zic cä e ciocolarasistä.
|
adevarul e ca orice ciocolata buna e buna
|
.adevärul e cä ce e bun nu e räu.
.adevärul e cä dacä mai aud o singurä datä "vrrrum, vruuuuuuum - auto-emosssion" (pe tonul äla de parcä vrea sä zicä "f-u-c-k me, baby"), încep sä cânt pe-aici ca Tudor Chirilä în "De ce": "M-am säturaaaaat, m-am säturat!" |
"M-am säturaaaaat, m-am säturat!
M-am säturaaaaat, da, m-am säturat! De tine si de voi De forum si de noi De-un banner pentru boi!" |
Originally Posted by Ambra Blu:
adevaru e k batrineii aia de la snspa sint mai tineri k mine, pun pariu! adevaru e k si kiri scrie in revista aia, & he might qualify as 'old'... adevaru e k mala are dreptate (as always...), cioco alba su.cks! adevaru e k titlu tot de kkt ramine. k si promoul auditiv :sick: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
M-am vazut in seara asta cu el la lansare. Incerca sa-si ascunda virsta supt o sapca tinereasca. |
the truth is i lost my toilet....
hello? toilet? you here? |
Originally Posted by Ambra Blu:
da, stiu. i mean, stiu k a fost la launchul time out - mie mi-a fost lene sa mai ies din casa... plus k i've become so terribly claustrophobic: unde se string mai mult de 10 pers., count me out! PS e unu care si-a pierdut closetu, DO smth about that. |
Pai nu-mi ramine decit sa raspund cu cuvintele lui Kiri de aseara: "au iesit toti cacatii la suprafata".
|
adevarul e ca exista mari diferente intre real si virtual.so wake up!
|
Adevarul e ca nu mai stiu de cand n-am mai vazut un film care sa ma scoata dintr'ale mele
|
adevarul e ca nici nu a inceput bine Gala Oscarurilor si deja au reusit kktii aia de la tvr sa ma scoata din sarite :x
adevarul e ca RCS sucks BIG TIME...mortii lor ca mi-au scos Pro 7 adevarul e ca dupa noaptea asta voi avea capacitati auditive la dublu :D |
adevaru e ca m-am cam plictisit de pupincurismul adus lu ALS pe forumul asta.
m-am retras. bye bye. |
Originally Posted by Cinemania:
stai calm cã pro 7 deocamdatã nu transmite nimic |
poa' sa transmita ca oricum nu prind...oricum, tot ce am de imputat tvr-ului e ca ii lasa pe Ada si pe - am uitat cum il cheama - sa traduca...
|
Originally Posted by Cinemania:
.adevärul e c-o stiu doar din auzite. .adevärul e cä eu nu mai am televizor functional de vreo trei ani. .adevärul e cä nu-mi pare räu. .adevärul e cä forumul CineMagia ne trimite-n inboxuri räväselele despre räspunsuri la topicuri fixamentelea cum vrea muschii lui soft. |
Originally Posted by Pitbull:
iar asta e un ADEVAR asa cum l-am scris |
All times are GMT +2. The time now is 17:32. |