![]() |
Poate ne explici si nouä ce s-a întâmplat, mäcar...
|
iaca...mai pun si eu ceva
Deus Sardonicus I Sã priveºti trecutul horcãind de regrete Prin fereastra ce desparte Ceea ce crezi cã eºti De Ceea ce eºti Sã renaºti mituri din palmele-nsângerate ale inimii Sã crezi cã poþi sfâºia carnea În care þi-ai crestat speranþele Înseamnã sã mai trãieºti o clipã Cu înscenarea propriului tu II Înþelege cã nimeni Nu mai poate rãsuci clipele În rana timpului Nu mai putem preschimba cenuºa în gând Deasuprã-ne crucifacii îºi varsã ciuma Sau praful de stele surpate Acum cerul e mai absent ºi mai rece Ca oricând Fiecare zâmbet nu e altceva decât o tãcere schinguitã Fiecare scâncet de copil Închide-mpãrãþia omului într-un mormânt de batjocurã III Nu vei putea deveni niciodatã Nu vei putea rãzbuna zãdãrnicia cunoaºterii Cãreia i te-ai aruncat sclav Vorbeºte ºi vei fi auzit Auzit ºi nu vei fi ascultat Ascultã ºi vei fi condamnat Condamnã ºi vei fi proslãvit IV Sã descânþi pustiul în farmecele Diletanþilor întârziaþi Sã naºti enigme peste prãbuºirea raþiunii Sã crezi cã eºi liber Când sensul libertãþii se aflã dincolo de închisoarea În care tu refuzi sã intri Înseamnã a te demitiza Conºtient de propria ªi perpetua Ratare V Închide ochii Deseneazã o inimã ºi ascultã-i bãtãile Acesta eºti tu Iar peste tine cerul dezlãnþuie Terifiantul râset divin Ultima speranþã de izbãvire |
Fashion Is For Fashion People
The Guide to All Things Chic The Hand that Bites The Mouth That Bleeds Rigid Style Of Fashion Inject Inject Prada Made You What You Are Gucci Made Her A Superstar One The Man Made God Two The Man Made Gucci Three God Is Gucci Four I Am The One That You Adore Fashionable F.uckable Social Psychology Phenomena CK Is My Middle Finger I Stick It In Twice A Day Masquerade Jerk Off To The Tune Of Dying Children Chinese Kids Making Clothes For Me Bags, Shoes, Perfumes, Shirts, Pants Paint A Vulgar Picture |
Originally Posted by Nightwane:
just LUV this one!... (... & then the rest of course 8) ) |
Bäi Nighty... :?
O sä zici cä fac hohä - da' pe bune: prin toate träsnäile astea ale tale care este, EXISTA sclipiri de fior poetic! Bizar, ironic, avangardist, mistocäresc, zi-i cum vrei... dar ESTE! |
normal ba! ca-s geniu!
|
Fluctuatii Post-Coitale
Am un sfarc pe creier Si ma gadila in talpa Am un cot in gura Si ma gadila in creier. Vagine, vagine sangereaza pe pereti Sfarcuri, sfarcuri ne mentin pe toti erecti. Am un carlig in sfarc Si ma trage de spranceana Am un sfarc pe creier Si ma gadila in cur. Bebelusi, bebelusi zdrobindu-se prin utere Babe, mosi intr-o continua f.utere. |
Nu mai esti genial. :(
Rimä cäznitä, ritm nexam, feeling nici p-atât... You can do better and you know it. |
si tocmai asta-i aia de care-s cel mai mandru.
LE: nu stiu daca p-asta am pus-o aici da' here it goes: Oh my pretty pretty bag! You are so pretty...you pretty bag! So pretty that all pretty-ness is beyond you, you pretty bag. Si gata :P |
Genitals don't fail me now!
Genitals don't lose me now! Jeans and pants and genitals. Jeans don't fail me now! Gucci don't lose me now! Start working now Start f.ucking now CK dildo, Prada strap-on I'm afraid of Japan I'm not afraid of fashion I'm scared of me I'm not scared of J.P.G. Feet don't fail me now, Shoes don't fail me now, D&G have mercy on us all. 'Cuz i am god. |
inainte de a citi aceasta poezie proaspat scrisa (prima mea poezie intr-adevarul sens! ) va rog sa n-o treceti cu vederea (sentiment fals oferit de internet si cititul pe monitor)... ganditi-va ca o cititi pe o hartie galbena, prafuita si rasfoita de timp
(pt prima oara, nu sunt cuvinte aruncate care sa rimeze si ma simt mandru de asta, scuzati-mi atitudinea :) ) Afundat in mii de cãrþi, Un cod etic al omului superior Precum universul se împarte în infinite parþi, Ca o umezealã, cugetare pe un ton silenþios. Universul e de nepãtruns cu gândul, Raþiunea e înlocuita de spiritul, Ca ºi fraþii STOICI: Epictet sau Zenon Plâng cãci mã simt obositor Cu amintire la vechile scrieri româneºti DIMITRIE CANTEMIR - 'fortuna labilis'... Vãrs o lacrimã de univers ªi la acei oameni mã închin. Condiþia umanã în raport cu timpul, Mã face sã renunþ la univers; Plâng ºi mã nãpãdeºte frigul... Ca un bocet mut. Cu cât îl adâncesc cu atât este mai ne înþeles... Vars lacrimi de bucurie si afirm ca renunt la absolut. The End |
Originally Posted by Nightwane:
geeeeezaaaaaas :D asta e de piratat 8) |
hands off bitch :P
|
melcul lui pascal
Vasile Munteanu [ted] ¤ „noi n-o sã ne iubim copilul, nu-i aºa?” ¤ de câte ori visezi partea de pat pe care dormi se înalþã eu nu mai pot sã trec prin somn decât strecurându-mi sexul în arcurile deºelate ale ceasului ºi fiecare orgasm capãtã astfel forma aceea perfectã de spiralã oþelitã þi-am spus vreodatã? iubirea e direct proporþionalã cu pãtratul oricãrei raze înmulþit cu numãrul secundelor de când ne-am cunoscut ¤ la micul dejun scot cu mâna din cana de vin toate muºtele care au bãut peste noapte zborul fezandat nu þine cont de dimensiune le mãnânc una câte una – nu le numãr sunt preocupat de miºcarea pendulatorie a sânilor tãi la vederea cãrora pereþii schimbã feþe-feþe colorându-se alternativ decolorându-se simultan - sã scoþi tu rufele din maºinã te rog mã sãruþi ºi treci prin tocul uºii ca un prunc mirat de pragurile naºterii ¤ ieºirea ta dislocã un volum egal cu numãrul bãtãilor din buze alerg în balcon unde întind pe sârmã orice obiect umezit de emoþie curentul electric este pentru inimã o binecuvântare un blestem ºi-un balsam ¤ mã întorc la masa de scris stau aºa încremenit trup neputincios în a se autopropune inspiraþiei muzei coborâte din buletinele de ºtiri documentarele despre stufatul neologic al femeii-p(r)o(cl)et sau din circoteca divertismentului de genul iartã-mã sunt surprins te iubesc fãrã tine nimeni&nimic nu se lasã descris ¤ indiferent îmi privesc unghiile pãmântii atârnând peste foaie curbura mizeriei ar putea sã însemne figurã de stil nu mi-e chin nu mi-e lene nu mi-e verbe la kil ci lumea este pentru mine bara unui pãtuþ de care dacã stau în picioare îmi ciobesc repetat dinþii ¤ aºtept sã cresc e atâta liniºte în absenþã încât aud cum se lungesc frunzele dracenei izbindu-se de zid sub un unghi de incidenþã congruent fericirilor scurte dar intense cauzate fie ºi de autosatisfacere tremur ca un cearºaf bãtut de vânt mi se usucã numai acele porþiuni de piele pe care limba ta limba noastrã limba încã românã le-a atins fãrã sã geamã dar acesta este un subiect lipsit de viitor mai ales de viitorul perfect ºi de imperfectul acustic ¤ â din a de câte ori sunã la uºã mã bâlbâi nu mã uit pe vizor adulmec prin fanta unde ar fi trebuit sã fie pragul de jos dacã nu miroase a cãprioarã nu deschid vederea oricui în afarã de tine îmi produce un rãu existenþial ¤ ¤ ¤ datina o cere – îmi bocesc: întrerupt în linii sau cu voce spartã între mine ºi-ntre ce-aº fi fost e o þarã ºtearsã de pe hartã aº putea sã scriu pânã te naºti |
frumos
|
Valul Nopþii Valpurgiei învãluieºte Valparaiso
|
IAPULANEAMULE!
|
Originally Posted by Supastar:
Capra calca piatra-n patru... |
toamna, înregistrând zãdãrniciile
aproape toamnã gesturi veºtede îngreunate de tristeþe anamorfoze vântul bont în grãdinã hãlãduind fãrã grabã amalgamând cu precizie totul mai rabdã... îºi spune caligraful înregistrând zãdãrniciile mai rabdã... îºi ºopteºte stins caligraful provinciei... chiar el o metaforã a deznãdejdii |
to ontos on
Vasile Munteanu [ted] scriu în fiecare zi parcã în mine cuvintele ar cãuta un alt trup salcâmilor teilor muriþi în prisacã scriu ºi grãdina pieptului înroureazã ca o fetiþã sãracã netezindu-ºi rochiþa ponositã cu palma nu am învârtit nimãnui roþile bicicletei nici cercurile am bãut de mic maimuþãrind literatura rusã întâlnirile mele au fost întotdeauna declaraþii cu dragostea spusã ca o tablã a înmulþirii cu celãlalt nu mi-am lãsat niciodatã sentimentele sã se joace afarã toatã ziua imaginam pãsãri de hârtie pe aripile cãrora gândul Primului Ou scria AcestA EºtI Tu ºi esenþa ta nãscutã din rãdãcinile mâhnite ale lemnului de aer în care s-au tãiat unghiurile simplei tale mansarde sub care arborii îºi terminã vârfurile ca într-un giratoriu al ochiului Einai! îL strig – Einai! dar Tu de ce nu iubeºti negustoresele croitoresele spãlãtoresele bucãtãresele lãptãresele copiii lor de ce sparg toatã viaþa smoalã cu fruntea din care þâºneºte în final un izvor de alcool care nu saturã pe nimeni de ce te-ai deghizat în tronul gol cãruia ne închinãm ca niºte cerºetori de hârtie |
All times are GMT +2. The time now is 02:00. |