![]() |
Totusi molecula mai... (sper sa-ti aduci aminte de mine) vad ca iar incerci sa dai lectii de soricar frustrat .. pe aici si pe dincolo..... las-o moarta...
Draga nume... lasa-l in balta lui si hai la alta masa |
Originally Posted by Jay:
Hilar mai esti baiete . Nu inteleg de ce p*** mea ii iei apararea cand el spune ca , Krisal se scrie cu doi l . Soricarul frustrat eu sunt , nu !? |
De cluburile de care am pomenit mai devreme ai auzit macar? Ai trecut de usa ?
Nu mersi, iti declin invitatia... Am alte lucruri mai importante de facut , cum ar fi sa-mi vad de niste proiecte in ceea ce priveste filmul. Cred ca am dat prea multa importanta acestui topic al carui subiect a incetat de ceva vreme sa ma mai intereseze ... Succes si distractie placuta cu cordacii (cacafonie inevitabila :lol: ). |
Da , am auzit de ele si , spre surprinderea ta , am fost in majoritatea !
PA ... amandurora ! |
se prea poate sa nu fi inteles io bine
da se merge in kristalu din ct in nov??? mi se pare cel putin bizar |
Originally Posted by KORBEN:
Inca nu e gata Kristalul ... de fapt nici nu sunt sigur k au inceput sa-l construiasca dar sper sa fie cat mai repede ... Nu va mai certatzi ... Ne vedem la vara la Mania sau la Kristall in aer liber ... |
Batrane , fusesi la Dubfire ??
|
din pacate se pare ca nu am asteptat destul de mult pana sa revin in cluburi
hybrid au fost varza si aceleiasi oemeni mi s-a siktirit de vreo 2 ani clubingu stagneraza difera doar cluburile e trist si deprimant |
Nope ... n-am fost.
In ceea ce priveshte clubingu asha cum zicea Korben ... kam are dreptate ... nu stagneaza... de fapt intra in descompunere. In nici un caz nu ma vetzi vedea la Digweed shi asta ptr k tot tzaranul va fi prezent shi chiar mi-e scarba ... :sick: Nu merci! Ashtept Sander Kleinenberg ... numai sa nu fiu in sesiune k altfel kred k imi bag "gegetu'" in ochi. Dar sa nu uitam de cataneo ... :D |
De ce zici gandalfe ca , 'clubbingul' intra in descompunere ?
|
Originally Posted by M_olecula:
|
@ molecule shi cei interesatzi ... i strongly recommend setul din 04.04.2004 a lui Subsky de la Proton Radio kre este criminal cap-coada ...
|
Am cautat setul pe odc dar nu l-am gasit !
Cum mi-l dai ? :D |
|
L-ai auzit gandalfe pe San pana acum ? Nu neaparat live , niste seturi d-ale lui ?
Am fost sambata seara , in ziua de craciun in club (de plictiseala mai mult) si omu' a bagat bine , prea bine pot sa spun ... pacat ca e comercial . A scos un cd pe piata , in seara aia a fost un fel de lansare. |
|
Cuaie , chiar nu vezi ca nu te-am mai bagat in seama , chiar nu vrei sa incetezi ?
Acolo era un citat din ce ai spus tu , cretinule , nu vezi ghilimelele ??Ai vazut si tu cum sta treaba pe forum si ai inceput sa te iei cu lumea ?? la inceput erai un terminat (ca si acum) care scriai sa faci cat mai multe posturi , sa ajungi "guru" . Eu am postat mai mult la inceput , cand d-abea ma inscrisesem , acum mai mult stau si citesc ce se scrie pe forum si de la o vreme a devenit Infect forumul asta , din cand in cand , pe ici pe colo mai gasesti cate o discutie decenta in care esti implicat si tu . Poti sa fi si baiat de treaba , da nu mai continua cu circul asta , nu ma cunosti nu te cunosc , nu ma mai 'judeca' tu pe mine ca nu esti in masura ! |
1)Aceste cuvinte ne doare.
2)Nu vad ghilimelele. 3)Cred ca o sa ma apuc iar de cluburi numai "de dragul" tau. 4)In prostia ta esti amuzant. 5)Altceva ? |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Oameni buni shi dragi ... akum cateva zile am dat peste un set de-a lu' LEMON8 de la Kristall - are 3 ore shi k este dementzial este foarte putzin spus...
luatzi ... downloadatzi shi ascultatzi sa va trezitzi la realitate cu muzica house ... ENJOY>.. cuz i sure the hell am ... :shock: |
All times are GMT +2. The time now is 09:30. |