Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Hell-ador (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84108)

raptor 07 May 2004 10:49

Originally Posted by Demona:

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

shi ce rank iti pui?

De leprechun!!!! :)

:P leprechaun...anyway thanks for the spoiler :hmm: :P Nu-i vorba de film,in fine...doar de-asta e aici 'Hell-ador'...

Demona 07 May 2004 17:18

;) rapty! Traiasca Hell-adoru` ;)

Charlotte 07 May 2004 17:29

m-am intors,iar pe forum.n-am mai fost de mult.lately trebuie sa invat de nebuna din cauza bacului.:(parintii sunt infernali!de ce parintii sunt paranoici si n-au incredere in noi?demona,care mai e viata ta?ce avatar ai acum.e super misto!:D

Freak_on_a_Leash 07 May 2004 19:27

multam lui al de sus ca am terminat cu scoala de multa vreme!

BeNnY 07 May 2004 19:56

Originally Posted by Freak_on_a_Leash:

al de sus fiind raptor....

Demona 07 May 2004 21:34

Hahahahaha Bennito! Right on! Then I'm the "Down" Queen! ;)

Tank 07 May 2004 21:39

si iata cum dau de demona.ultimul post vedea de aici de la Cafenea si Hell-ador! :) ce mai faci tanti? ;) si unde a disparut de pe Film in general,subiectul cu Matrix Forever? :cry:

Demona 07 May 2004 21:52

Originally Posted by Tank:

si iata cum dau de demona.ultimul post vedea de aici de la Cafenea si Hell-ador! :) ce mai faci tanti? ;) si unde a disparut de pe Film in general,subiectul cu Matrix Forever? :cry:

Hopaaaaaaaaa! Lume noua! :) Mai traishti nene?! ;) Matrix Forever s-a mutat la Fanatic.

raptor 08 May 2004 00:48

Originally Posted by BeNnY:

Originally Posted by Freak_on_a_Leash:

al de sus fiind raptor....

:lol:

BeNnY 08 May 2004 01:31

Raptor ce se intampla cu avatarul tau? Treci printr-o perioada de tranzitie?

Mi-a placut mult desenu' tau din Nr. 4 :D Super tare... Stai sa-ti dam si o steluta... (*) uite poftim :happy:

P.S. oboseala...

Demona 08 May 2004 19:00

Mi-a placut mult desenu' tau din Nr. 4 :D Super tare... Stai sa-ti dam si o steluta... (*) uite poftim :happy:

Numai o stelutza? Pai e desen de 5 (*)(*)(*)(*)(*) !!! You're good dude! 8)

BeNnY 08 May 2004 20:36

Asa e... (*) (*) (*) (*) (*) (si dobanda) (*)

Demona 09 May 2004 14:59

Ar trebui sa facem un premiu pentru rapty al nostru. Sau ma rog, pentru totzi talentatzii de pe Forum. Premiu special...ca iese revista faina! :D Care vin cu idei bune de aplicat shi fac revista mai misto sa ia o statueta Oscar (shi daca e din ciocolata...e a lor)... ;)

BeNnY 09 May 2004 15:07

Stiu ce sa-i dam lui raptor! O sapca Cinemagia! :D Ca am vazut ca poarta sapca.. parca... I-o dau eu pe a mea ca eu si-asa n-am purtat-o niciodata... eu nu port sapca... :?

Vrei raptor?

Nightwane 09 May 2004 18:12

Stiu ce sa-i dam lui raptor! O sapca Cinemagia! :D Ca am vazut ca poarta sapca.. parca... I-o dau eu pe a mea ca eu si-asa n-am purtat-o niciodata... eu nu port sapca... :?

Vrei raptor?

vreau eu sapca...si-asa le-ati castigat pe blat :P pe spaga si alte alea :lol:

raptor 10 May 2004 14:47

Vrei raptor?

Iete mai lipsesc un uichend de pe net si deja gata,iau premiu...ia sa lipsesc eu mai mult! :hmm: :lol: Multzam de oferta si mai mult de aprecieri si de stele...desi nu le foarte merit...
ps.sapca aia o port numai iarna-nu mi-s eu prea 'sepcar' de felul meu :lol: 8) -dar daca-i pina-ntr-acolo:nishte ochelari de soare CineMagia nu dati? :D :D :D
8)

Demona 10 May 2004 19:04

Originally Posted by raptor:

nishte ochelari de soare CineMagia nu dati? :D :D :D
8)

Ochelari din aia ca a lui Chester de la Linkin Park...awesome...

ogto 11 May 2004 06:42

Originally Posted by raptor:

Vrei raptor?

Iete mai lipsesc un uichend de pe net si deja gata,iau premiu...ia sa lipsesc eu mai mult! :hmm: :lol: Multzam de oferta si mai mult de aprecieri si de stele...desi nu le foarte merit...
ps.sapca aia o port numai iarna-nu mi-s eu prea 'sepcar' de felul meu :lol: 8) -dar daca-i pina-ntr-acolo:nishte ochelari de soare CineMagia nu dati? :D :D :D
8)

Lui raptor ar trebui sa primesca si tricou :D... Ar fi misto daca sa-r scoate si niste ochelari de soare Cinemagia, si un parfum :D

Gaandalf 11 May 2004 09:33

Originally Posted by Nightwane:

vreau eu sapca...si-asa le-ati castigat pe blat :P pe spaga si alte alea :lol:

:lol: :D :lol: :D :lol: :P :D
baga tare nighty ... ce dracu' asta este manarie pe fatza ... sa va fie rushine ca vrem shi noi ... :x
io port des shapca ...

Gaandalf 11 May 2004 09:34

Originally Posted by ogto:

Lui raptor ar trebui sa primesca si tricou :D... Ar fi misto daca sa-r scoate si niste ochelari de soare Cinemagia, si un parfum :D

da ce noi aicea suntem raperi ?
i THINKS not ...

All times are GMT +2. The time now is 08:07.