![]() |
Originally Posted by Danica:
It has begun... :o |
coool chair!!!
|
okey,sunt noua pe aici.adevarul e ca m-am plimbat mult pe aici pana sa postez primul mesaj.dar m-am oprit aici,vazand ca se lasa cu voturi.nu prea cunosc persoanele de aici.dar primul vot e DANICA,pentru ca o urasc pe jenica din bloc.
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Originally Posted by Anne Claire:
Aici e batalia intre male-sii... :roll: |
Originally Posted by Anne Claire:
Pune textu` la celalalt topic, cu fetele...aici is masculii...Aici il votezi pe BeNnYtO sau pe Haley Joel Osmond... |
oops,bine.votez baietii.sa nu se supere benny,dar haley mi se pare simpatic si a jucat foarte bine in multe filme.asa ca de data asta il votez pe haley.
|
Si eu am jucat bine... :)
Anyway... cum adica sa ma supar?! De-asta e "meci"!!! Sa se voteze 1 din 2 nu 1 din 1 !!! |
Foarte diplomat Bennito! Imi place... ;) Tu Anne Claire ai ramas cu "sechele" de la Al 6-lea simtz... ;)
|
se pare ca BeNnY castiga.demona,cat mai tine meciul?ce urmeaza?:lol:
|
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
Maine se anuntza tot...Keep it real! ;) |
Si iata ca inca un meci se incheie. BeNnY a.k.a. The Sith Lord "Bennito" este invingatorul meciului anterior...
Dar cine va fii urmatorul invingator? Decidetzi voi... Shi iata concurentzii.Doi "temutzi" vrajitori. Unul se joaca cu toiagul, celalalt cu...tastatura. Choose your "hero". Sir Ian McKellen vs. Gaandalf. Nota: pentru cei care nu il shtiu, Gaandalf e cel cu ochii de "varcolac..." ;) Let the games begin...!!! |
Originally Posted by Demona:
master linkul nu prea merge...are your evil powers low?in orice caz my vote goes to Gaandalf |
Gandalf, bineinteles!
Gandalf kicks Sir Ian McKellen's A$$!!! |
Originally Posted by Demona:
Thank you... thank you so much! :D Si, for the record, e bine daca sunt numit si Darth BeNnY 8) |
evident ca votez cu gandalf... :D
|
Originally Posted by Danica:
Era netu` aseara low...n-am mai avut timp sa check my error in the matrix. Da` amu` mere`... ;) |
Cu votul meu e 4 - 0 pentru Gaandalf...The deathmach goes on...
|
Originally Posted by BeNnY:
Darth Bennito e mai bine huh? ;) |
Votul meu merge tot spre gandalful cinemag, asa ca este 5-0 pt el! ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 02:56. |