![]() |
You guys are freakin INSANE :D :lol: :D :lol:
... si banuiesc ca nu mai are rost sa spun si eu cu cine votez... :wink: (totusi, pentru a evita orice confuzii... Demona :D ) |
Thank you kind Sir...
|
Originally Posted by aditza2004:
Ai putea sa ramai surprinsa aditza! :) |
Cine ar vota-o pe aia? R U isane? Si dupa ce iai facut varza casa si familia, nu cred ca ar vota nimeni impotriva ta... Nu eu! Go Demona! Kepp on kicking ass! As long as it's not mine. :D
P.S. I like your rank Demona! Congrats! |
Pai nah...ziceam shi eu ogto. Cin` shtie. ;) Oricum eu inca ashtept. E posibila o citatzie de la politzie...etc...stuff like this! Probabil am exagerat, but felt tooo damn good, not to be right!!! ;)
..and thx ogto...for the rank stuff... :) |
Your welcome! Eu ma asteptam sa pui la rank: Rock Chick, Blood Sucker, Vampire Slayer, Bitch, Ass Kicker, Bad MTF-ing LADY... Dar ma-i surprins. :D
|
Originally Posted by ogto:
Da` toate chestile astea nu intra in aceeashi categorie...your Worst Nightmare... ;) Shi chestia cu Vampire Slayer...I would never slay a vampire! I LOVE VAMPIRES!!!!!! I would kill Buffy!!! So put there..."Buffy Slayer"... ;) |
felicitari Demona pentru rankul tau. :) la 2000 ce se intampla?
|
Te bate Staff-ul ca ai postat prea mult... Da chiar, la 1000 primesc admin? Sau pot primi admin in functie de posturi?
|
Originally Posted by ogto:
Lol... in nici un caz! Tu nu realizezi ce ar insemna sa ai admin... adica cine ajunge la 1000 de posturi sa aiba admin? In nici un caz! |
de 20 de minute stau si citesc topicul asta sa imi dau seama ca Demona e mare personalitate pe aici,dar scuzati,putea-ti sa-i gasiti o concurenta pe masura.Evanescence e...prea jos pentru ea.Jolie mai merge.Oricum,Demona are votul meu.:)Cat e scorul?
|
Nu conteaza cat e scorul... Evanescence are o si Demona are toate voturile... Conteaza scorul? :D
|
Thx to Undomiel & Flow...
|
Bineinteles ca Demona e mare personalitate pe forum! She`s our one and only Demon! Fara ea, am fi un Demonless forum!
|
Hai mai dati poze ca-mi place!!! :P :P
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Nah asha! Uitatzi ca Gollum cere poze cu Evanescence. Numai voi shtizi de unde atzi facut poza cu ea. Omu` cere...!!! Ce mai ashteptatzi...Sfanta Treime??? Trebe` sa spuna o rugaciune cumva? ;) Gollum, incearca cu "Tatal nostru"... ;) |
Azi e zi de doliu (ce porcarie nu-i asa... :roll: ) si nu avem voie sa ne distram! Asa ca no pics de la Sfanta Treime! :P
|
Originally Posted by TLD:
Profitzi de situatzie!!! :evil: |
Originally Posted by Demona:
Hmm....cine a zis ca vreau poze cu evanescence? :) Eu vreau cu tine (demona) :P :P :P :P 8) |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Nu mai sunt poze cu mine! Azi e zi de doliu... |
All times are GMT +2. The time now is 23:36. |