Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

TLD 14 Aug 2003 18:46

Pai poti incerca
pe un site care se ocupa cu vazari online (dak vrei si dak ai incredere). Teoretic, la noi era parca www.eeebid.ro

Demona 16 Aug 2003 13:33

Re: Extended Version

Originally Posted by Gaandalf:

Demona shtii cumva ceva despre versiunea extinsa la Lord Of The Rings - Fellowship of the Rings care are in loc de 240 de minute 270 de minute ?
Am auzit k sunt nishte imagini super marpha iar la noi asha ceva inca n-a ajuns pe piatza ...
Pe site-ul de la Lord of the Rings dvd-urile au ieshit pe piatza demult ...

an aticipated 10x 4 da reply to my question ...

..well...shtiu...am acasa pe DVD "Fellowship of the Ring" - Extended version...sunt multe chestii care nu le-am vazut in film acolo. Eu inca ii sunt datoare lui Guinevere cu o copie de pe el...daca imi spui tu cum sa fac copie de pe DVD pe CD...tzi-l trimit...

Hell_Girl 17 Aug 2003 22:48

tre sa-i faci ripping mai intai shi dupa sa scrii rezultatul pe cate cd-uri iese

Demona 18 Aug 2003 14:08

....buuuuuuuun! M-ai lamurit! O sa-i fac rippin`-pim-pin...asha cum zici tu!

Akasha 18 Aug 2003 15:03

m-am lamurit.dar vezi ca nu e bine ce face Jackson.lasa persoanele de genul meu cu ochii-n-ceata! :) merci Demo. ;)

Demona 20 Aug 2003 09:40

Akasha, well asta e partea a 2-a! Dar n-ai ce face...pe mine shtii ce ma bazaie mai tare la LOTR filmele?... Ca aproape toata lumea are ochii albashtrii...daca shi Gimli avea ochi albashtrii...ma enervam! :P Other questions Queenie?! ;)

Gaandalf 21 Aug 2003 11:07

where ?

where did u get the extended version of the Lord Of The Rings - the Fellowship of the rings ? Cuz i know it got out only in stores in America....

if u people wanna talk about mistakes : "The Two Towers - Frodo's sword does not have the markings, inscriptions that it had when he got it from Bilbo"...

Demona 26 Aug 2003 12:17

Gaandalf...din Australia... :)

Ca veni vorba de mistakes...Hobbitzii nu trebuia sa primeasca "sabiutzele" cadou de la Aragorn, in Amon Sul...trebuiau sa le gaseasca ei in Borrow-Downs. :)

Akasha 26 Aug 2003 16:47

ce tot vorbiti "bug-uri",cum le zice Demona.mai bine sa spunetzi ce v-a placut cel mai tare la filme.incep eu :D

Grima & Eowyn:foarte bine jucati.mai ales Grima,chiar se vede ca era evil!
Gollum:mai ales scena in care ii vezi ambele personalitati.Bestial!
Aragorn & Co:scena de la inceput in care Aragorn,Legolas si Gimli il intalnesc pe Eomer.

si mai sunt asaaaaaaaaaa de multeeeeee! :D

Sailor_Ysaluna 26 Aug 2003 17:24

Aceasi Ysaluna cu puteri noi ;) Demona asta e din cauza ta!Sper ca esti fericita! Sa nu deviem de la subiect,deci,scene preferate in LOTR.Desi m-am enervat la fitele ce le facea Aragorn,cea din Rivendell cand Arwen i-a dat medalionul ei si el i-a spus ca totul e doar un vis samd si scena in care Gimli se rostogoleste printre stanci si are comentariul acela despre pitici (ca sunt ageri si periculosi...pe distante scurte!!!) Super! :D Dar mai sunt si altele...

raptor 26 Aug 2003 17:26

Partea cand Saruman tine 'discursul' in turn,partea cand Theoden,Aragorn &co ies sa infrunte legiunea de uruk-hai,partea cand entii fac zob Isengard-ul,toate momentele in care apar Nazgulii,tot filmul
Btw...stie cineva daca DVD-urile inchiriate de la magazin specializat pot fi,ipotetic vorbind,copiate pe calculator sau CD-uri,de o persoana pur fictiva...? 8)

Hell_Girl 26 Aug 2003 21:23

Teoretic orice dvd poate fi pus pe cd-uri prin ripping, practic am intalnit si dvd-uri( destul de putine) la care progranul de ripping ( SuperDVDRipper) mi-a dat eroare( ex: Zorro si Gods and Monsters). Vorbesc aici numai despre dvd-uri originale( inchiriate), nu am incercat sa fac ripping la dvd-uri chinezesti.

Gaandalf 27 Aug 2003 11:17

DEMONA

Demona : "We wants it very bad...", "we wants it to be ours", "we wants it to call it our precious" ...

For my birthday i got :
- A silver copy of the Ring of power with the exact same inscriptions
- Gaandalf the White and Shadowfax
- Gollum - who speaks "My preciousss" (batteries included)

and the thing is i'm 22 years old ... ain't that cool ?

if u can copy the extended version can "we" get it from you cuz "we" wants it to be "Ours" ?

Demona 27 Aug 2003 13:10

Gaandalf...cand se va putea...o sa-l primeshti. And by the way...I got the Ring too but I got it first...ha ha ha ha...so... 8) ;)
...shi sa revenim la subiect...Here we go:

Gollum: aproape perfect(asta pentru ca tind sa cred ca avea ochi verzi nu albashtrii cum i-a facut PeeJay - but anyway...)

Entzii: asta m-a ingrijorat mai mult, dar am avut surpriza sa vad ca totul a ieshit cum trebuia.

Orcii shi Nazgulii: BESTIALI!!!! ...awesome duuuuuude! :o

Batalia din Helm's Deep.

Scena cand Haradrimii sunt atacatzi de Faramir & Co. :)

Scena din "Forbidden Pool" - exact ca in carte...in sfarshit...

....etc...etc...etc...etc... :)

(*) Keep the LOTR Pride alive! (*)

Demona 27 Aug 2003 13:27

Originally Posted by Sailor_Ysaluna:

Aceasi Ysaluna cu puteri noi ;) Demona asta e din cauza ta!Sper ca esti fericita!

...hey...that happened cause of you...you asked for it!!! Never mess with the Demon!!! :evil:

...but it's all history now! ;) :D

Fallen 27 Aug 2003 15:00

"Gladiators... I salute you!" Daca tot e primul meu mesaj de pe forum, trebuie sa fie legat de LOTR! Si vreau sa va reamintesc scena din The Two Towers", in care armata elfilor intra in Helms Deep! Now, that's an army!!! Sincer, cand am vazut prima oara scena aia m-au trecut fiori!

Btw, I have a kiss...to give... :lol: Yes, 4 u! :wink:

Demona 27 Aug 2003 15:04

heh...dap...aia da scena...mi-a placut mutra lui Legolas, ce mandru era ca i-a venit "his people" sa ajute...Haldir rox!!!! :D

...Got the kiss! :oops: ...right back at ya... ;)

(*) Keep the LOTR Pride alive! (*)

Akasha 27 Aug 2003 15:13

HAHAHAHAHAHAHA!THAT'S SWEET! 8) Fallen and Demonaaaaa...kissing in a tree!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Demona,de unde stii ca iti era tie destinat?daca era pentru mine?!?! Huh?!inapoi la topica:cand Gandalf la exorcizat pe Theoden.l-a palit rau pe Saruman.i-a dat buba la mecla! :D hihihihihi!!!!!!!!!!!

Freak_on_a_Leash 27 Aug 2003 15:48

vazut si eu acele filme si pot sa spun ca mi-au placut.nu am citit cartile inainte sa vad filmele cum au facut-o unii(gen Demona sau raptor - cam asta demonstreaza mesajele lasate de ei).e cam greu sa citesti prin romania asemenea carti.se pare ca unii sunt mai norocosi.si sa revenim la subiectul lasat de voi,scene preferate in filme:1 - cum au fost realizati Nazgulii si Orcii,2 - alegerea personajelor in general(cred ca o Nicole Kidman in rolul lui Galadriel sau un Sean Connery in rolul lui gandalf ar fii fost aiurea),3 - batalia de la Helm's Deep,4 - Marshes of the Dead - perfecte. :)

Demona 27 Aug 2003 15:55

Originally Posted by Hell_Girl:

Teoretic orice dvd poate fi pus pe cd-uri prin ripping, practic am intalnit si dvd-uri( destul de putine) la care progranul de ripping ( SuperDVDRipper) mi-a dat eroare( ex: Zorro si Gods and Monsters). Vorbesc aici numai despre dvd-uri originale( inchiriate), nu am incercat sa fac ripping la dvd-uri chinezesti.

...e original....nu e chinezesc...dar eu tot nu intzeleg faza cu "rippin"-ul!!!
I'm a dum-a**...u know!!!

All times are GMT +2. The time now is 21:36.