![]() |
dar nu ma indoiesc de ce ai spus.......vreau sa scot in evidentza ca mai conteza shi unde stai....
|
lol, voi doar acum cititi LOTR ? Ar merge ceva film dupa Silmarillion...daca ati auzit de carte bineinteles...
|
and what's that supose to mean ..? :hmm:
|
Originally Posted by TLD:
Bulumulu las-o mai moale cu LOTR 4 k e aberant shi k gluma sa spui asha ceva. Sper sa nu puna botul oamenii de aici ... |
Gata ! am luat ROTK EE si azi ma uit la el ! va comunic impresiile maine :D
Retaua rulz ! :D |
Originally Posted by nightsorrow:
|
Spoiler ? Aia ce dr. mai e ? Ceva ce intra in apanajul manelistilor care-si ''fac'' masinile ?
|
Am vazut ROTK si materialele aditionale nu prea sunt pe masura asteptarilor, dar a fost o placere sa le vezi ! Ce sa spun... Saruman moare sec la Orthanc, Gandalf isi gaseste nanasu' in impersoana Regelui Vrajitor din Angmar, super fazele cu Palantirul oriunde ar fi el, Gura lui Sauron e...mare. Astept originalul... :w00t:
|
Adica sa nu dezvalui din tainele ROTK EE-ului asa cum tocmai ai facut in mesajul de deasupra. |
:x sa stii ca nu imi place tonul tau..... :hmm: |
a aparut site-ul romanesc www.lotr.go.ro am vazut k a zis si cineva mai sus de el... puteti gasi multe poze de pe platourile de filmare, din realitate...etc intrati si postati pe forum!!!! sa-mi ziceti dak va place!!! accept sugestii...
va pup :D :lol: 8) |
lol ! Pai da, tre asteptat stapanu Gaandalf sa vada si el Intinsul ...
|
Am vazut si eu extendedul ieri si ce sa spun.. Pt mine a meritat asteptarea... Nu m-a dezamagit... Ca sa nu dau prea multe spoilere va zic sa fiti atenti la Saruman vs Gandalf la inceput, Aragorn vs Palantiru pe la final :P, Gandalf vs Witch Kingu - prea putin zic eu... MUUUULT prea putin :P. In rest faze funny din ee (bineinteles ca n-o sa dau citate... nu va stric vizionarea :P) in munti, inainte de a ajunge la ostea blestemata.. si la inceput... Concurs de baut beri.. Nu stiu cine e mai mortal Legolas sau Gimli... Si in final gura lu' Sauron (recomandatii bree un colgate ca-i cam paradita...), si aici am ras [o sa vedeti voi de ce :D ]. Oricum de nota 10 si extendedul la fel ca si varianta de cinema... Cei care nu-l aveti inca... luati-l de la mine... Cei care nu-l luati de la mine... bafta cu downloadu ca deja il au destui pe net! ;)
|
Originally Posted by TLD:
si cum as putea sa il procur?... |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Pe mesaje private, va rog!
|
trust me. i don't think u wanna....
|
am remarcat o gafa cam ciudata la FOTR....poate gresesc eu si sunt un prost dar iata: cand grupul de uruk-hai urmarea fratia de-a lungul raului(fluviului) un uruk-hai se uita in dreapta(spre rau) deci orcii ce aflau pe malul stang!... dar fratia face pit-stopul pe malul drept,unde se intalneste si cu uruk-haii...si ma indoiesc ca in carte scrie pe undeva cum ca orcii au trecut raul spre celalalt mal!!
|
Era filmat doar din alt unghi. Nu e asha grav... Trust me. :) And, yeah... I'm back... Cormacolindiel, a laita tarienna! ;)
|
SPOILERS
O sa incep prin a spune MULTZUMESC lui TLD pe kre nu am avut cum sa-l sun sa-i zic la telefon k mi-a facut cel mai mare bine prin a-mi trimite filmul pe cd-uri pe kre l-am vazut de peste 12 ori de cand l-am luat ... Nu shtiu cine a scris mai sus k nu a fost pe masura ashteptarilor ... what can i say .... WRONG ... filmul a fost excelent ... toate fazele minunate inclusiv cele cu Gandalf VS Saruman shi the Witchking. Mi-a placut house of healing shi dialogurile lui Pippin cu Faramir ... ce sa mai zic de the battle of gondor kre a avut in + exact ceea ce vroiam sa vad ... totul a fost incredibil shi imi pare rau k s-a terminat. Am renuntzat sa ma mai gandesc la The Hobbit asha k ma voi apuca sa caut alte cartzi d'ale lui Tolkien shi sa recitesc Silmaillion-ul shi Lord of the Rings. Akuma ... Pasajul cu Paths of the dead a fost bine plasat .... l-am analizat shi mi-a mai placut k mr Pee Jay iar shi-a facut aparitzia shi in varianta extinsa in calitate de pirat kre shi-o ia de la Legolas ... binentzeles cu contributzia lui Gimli .... Gandalf Vs the Withking ... cred k puteau sa filmeze mai mult dar a fost de-ajuns shi atata ... nu m-am suparat asha cum altzi au facut-o ... Mordor uruks Vs Isengard Uruks iar a fost delicioasa shi funny in acelashi timp ... sa mai zic de mica "promenada" a lui sam & frodo on the plains of gorgoroth impreuna cu ditamai "plutonul" de orci ? Superb .... Nu mai continui ptr k toate scenele incluse in aceasta versiune sunt la superlativ ... I'm going home 2 watch it again ... You should 2 ... :shock: |
All times are GMT +2. The time now is 15:36. |