Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Ipu 24 Apr 2010 21:47

RomaniaMare, mi-ai adus aminte de o întâmplare petrecută în urmă cu câțiva ani. La o emisiune teve, dirijorul Mădălin Voicu a dat câteva exemple de țigani, ca să arate că există și țigani cu care ne putem mândri, și l-a amintit și pe Mircea Lucescu. După câteva minute, sună Lucescu:
-Dom'le, am mai spus și în alte rânduri, nu sunt, dom'le, țigan!
În România sunt destule persoane care, fără a fi țigani, trăiesc precum țiganii, se poartă ca țiganii, (chiar și în forumul ăsta, nu puțini) vorbesc ca țiganii.
Lucescu e mai brunet, mai oacheș, dar e un om serios. Pe de altă parte, se pare că e puțin complexat de tenul lui: s-a însurat cu o femeie blondă și cu ten deschis, la fel și fiu-său și se pare că nepoții sunt ceva mai albi. Dar acum, când există atâția jucători de culoare în România și când mulți dintre ei vorbesc cursiv limba română, să ne mai legăm de culoarea pielii unora e total anacronic.

ooo333 25 Apr 2010 09:11

Originally Posted by marllenn:

Din străinătate țin cu bayern munchen:D

Se vede din avatar :))

ooo333 25 Apr 2010 09:13

Originally Posted by Floydman:

Steaua e o gluma sinistra sezonul asta. Dinamo, doar una proasta.

Eu tin cu Steaua dar ai dreptate !

Floydman 26 Apr 2010 16:58

Nu. Fotbal. doar ca american. on topic! :))

RomaniaMare 27 Apr 2010 13:00

Originally Posted by Floydman:

Nu. Fotbal. doar ca american. on topic! :))

Esti fan a lfotbalului american??? Asta mi se pare mie o gluma proasta.Vrei sa te uiti la un sport mai barbatesc,uita-te la rugby,nu la american star trek football.

S.naicuL 27 Apr 2010 13:12

fotbalul autohton anul acesta = circ :)

RomaniaMare 27 Apr 2010 13:40

Originally Posted by BeNnY:

Mi se pare deja lame fotbalul romanesc... mai mult se cearta decat joaca :roll:

Corect!

Judex 27 Apr 2010 19:12

1. Nu cred ca trece Lyon.
2. Bayern nu sunt nazisti.

marllenn 27 Apr 2010 19:19

sper sa treaca bayern dar cu ribery pe tusa din cauza cartonasului rosu din tur poate scapa si asa sunt buni

keepwalking 28 Apr 2010 22:24

se pare ca barcelona pierde calificarea in finala.
sa vedem fenomenalul gol al lui Iniesta din semifinala de anul trecut cu Chelsea si fabulosul comentariu al crainicilor spanioli:

http://www.youtube.com/watch?v=D-cbX...eature=related

Judex 28 Apr 2010 22:51

Mi-au bulit astia pronosticul pentru finala. :D
Felicitari, Inter!

Ipu 28 Apr 2010 23:16

Plicticos meci, din cauza eliminării din prima repriză!
Plicticos sport! Bine că de la 2 începe meciul 7 dintre ”Habs” și ”Caps”!
Dar succesul Internaționalei lui Moratti mi-a amintit de scena asta (vezi la 3:20):
http://www.youtube.com/watch?v=kDpm6NJFnEQ&NR

bremen1980 29 Apr 2010 10:45

Tineam cu Barca aseara pina cind am vazut ce manevre face arbitrul sa-i ajute si ce neputiciosi sunt ei sa inscrie .Oricum rar am vazut aparare ca cea a lui Inter.
Faza cu stropitoarele a fost de neam prost.

Judex 29 Apr 2010 10:51

Hai ca in tur Barca a fost furata la greu, iar acum Inter a jucat oribil. E pacat de sportul asta!

bremen1980 29 Apr 2010 10:57

Am vrut o finala Barca -Manchester United dar o sa avem o finala IBM : Inter -Bayern Munchen .

Judex 29 Apr 2010 11:10

Cum am spus, nici mie nu mi-a iesit - voiam o finala Barca-Bayern. :P

miercuri 29 Apr 2010 23:42

Saracii Pool, cred ca au cea mai proasta karma posibila. :( Numai cand ma gandesc la golul valabil anulat in tur :( :( :(

Ipu 29 Apr 2010 23:51

Sic transit... Sărmană Hamburger SV! Sărmană Liverpool FC!
Două victorii ale muncii, modestiei și în ultimă instanță ale valorii în fața galoanelor și a pretențiilor fără acoperire! O lecție de viață, dacă nu vi se pare prea mult spus...
La finalul rocambolescăi finale a Ligii Campionilor din 2005, comentatorul protevist Costi Mocanu remarca emoționa(n)t că meciul „a arătat lumii că fotbalul aparține tuturor, nu numai unora ca Berlusconi sau Abramovici!” Asta au demonstrat și bravele Fulham și Atletico în această pilduitoare seară fotbalistică...

RomaniaMare 30 Apr 2010 21:17

Originally Posted by Ipu:

Sic transit... Sărmană Hamburger SV! Sărmană Liverpool FC!
Două victorii ale muncii, modestiei și în ultimă instanță ale valorii în fața galoanelor și a pretențiilor fără acoperire! O lecție de viață, dacă nu vi se pare prea mult spus...
La finalul rocambolescăi finale a Ligii Campionilor din 2005, comentatorul protevist Costi Mocanu remarca emoționa(n)t că meciul „a arătat lumii că fotbalul aparține tuturor, nu numai unora ca Berlusconi sau Abramovici!” Asta au demonstrat și bravele Fulham și Atletico în această pilduitoare seară fotbalistică...

=D>

RomaniaMare 30 Apr 2010 21:19

Originally Posted by Judex:

Hai ca in tur Barca a fost furata la greu, iar acum Inter a jucat oribil. E pacat de sportul asta!

Sper să cîștige Bayern finala....că Interul sub Mourinho ucide fotbalul.

All times are GMT +2. The time now is 07:29.