![]() |
We want more!
|
I shall give you more! (dupa ce plec de la munca, am acasa un screenshot din care o sa va dati seama ce film e - daca l-ati vazut, bineinteles) :P
Deocamdata pot sa va spun ca dupa acest film s-a facut si un remake prin anii '80, cu un el si o ea extrem de apreciati. |
Fara sa vad primul Cape Fear, imaginea asta ma duce cu gandul la scena finala din Cape Fear, dar remake-ul a fost facut in anii 90.
E Cape Fear? |
|
Acum e clar ca e "Postasul suna intotdeauna de doua ori"
|
Dap.
|
![]() |
Ivan's Childhood?
|
Nu. Dar e considerat o capodopera absoluta, un film foarte valoros. Mai las putin timp pana sa mai dau si alta imagine.
|
murnau?
|
Nu. :)
Hai ca ati luat-o pe cai gresite, bag si a doua imagine. Desi prima imagine e memorabila pentru intreg filmul. ![]() |
rashomon?
|
Nu. Nu e Kurosawa. Stafii.
|
Ugetsu?
|
Da
|
![]() |
Still life?
|
Da :D Cladirea racheta :))
|
![]() |
This Is England? :-?
|
Yes. This is England, this is not Pakistan :D
|
|
Gloomy Sunday? Nu sunt sigur, din film imi amintesc numai gagica si melodia aia stranie...
|
Da! :)
|
|
Ha, ha! I'm a cyborg, but that s OK :D
|
Mda, nici asta n-a rezistat prea mult.
Ma oftic. Pui poza? |
|
white material?
|
:)) Da.
Nu l-am vazut. E bun? |
Bunicel, eu i-as da un 7/10, adica nu e pierdere de vreme, dar nici memorabil.
Daca il ghiciti si pe asta in 5-10 minute, eu va urez noapte buna. Hai ca dau si un hint: nu e "Marfa si banii" :D ![]() |
Hinturi ca nu mi se pare prea usor:
Nu e HK. Nu e Coreea de Sud. Nu e Japonia. Nu e Rep. Populara Chineza, desi Rep. Populara Chineza si-ar dori sa spuna despre peticul asta de pamant ca e tot Rep. Populara Chineza. Asta asa, ca sa restrangem aria de cautare a regizorilor asiatici cunoscuti. |
Rebels of the neon god
|
DA
|
cu niţică întîrziere )
![]() |
des filles des garsons?
|
Nu, e ceva mai ciudat, mai atmosferic.
Nu recunoaşte nimeni ţîţîşoara? E nevoie de indicii? |
Da, e nevoie. Chiar m-ai facut curios :D Clar nu l-am vazut, dar pare interesant. Dulcica t...ipa.
|
Marie Laforet
|
si...michael lonsdale?
|
Glissements progressifs du plaisir, sa puna unul dintre voi, caci eu nu facui decat sa gugalesc.
|
sa puna rvn ca eu n-am ghicit. e alta.
|
1 Attachment(s)
|
asta il stiu. e klute nu?
|
yes.acuma poti pune o poza.apropos, si eu am banuit ca e marie laforet acolo si cand am vazut ca ai scris si tu,nu-mi venea sa cred.putini o cunosc..
|
Originally Posted by rvn:
|
![]() |
nastassja kinski?
|
da. si filmul?
|
1 Attachment(s)
paris, texas
Attachment 1401 |
All times are GMT +2. The time now is 18:37. |