![]() |
Originally Posted by anaemona:
Eu merg mai departe cu gandul si cred ca un scenariu gen Equilibrium este mai aproape...e si unul dintre filmele mele preferate si cum Fernandico a "ghicit" ca "am vazut ori n-am vazut Matrix" :-O , nu ma pot lega de acel scenariu ;) |
![]() |
![]() |
Chamb, mor de râs aici. =))
Nu o știam pe asta cu Captain Planet. Hahahaaaaaaaaaah. =)) =)) =)) |
=))
Am nimerit sa ma uit la poza cu Captain Planet chiar cand inghiteam o gura de cafea...mi-a venit si pe nas:)) |
![]() |
In anii 60-70 se milita prin muzica. In ziua de azi "piratii" (nu ma refer doar la piratebay) sint cei care inca mai militeaza pentru libertatea individului.
http://www.forbes.com/sites/davidthi...-of-the-storm/ "In this year of the storm, the winners will build windmills and the losers will raise shelters. So flex your muscles, fellow pirates, and give power to us all! Build more sites! More nets! More protocols! Scream louder than ever and take it to the next level!" :x |
![]() |
|
![]() |
cham, măsurile din sistemul imperial par absurde numai pentru cine nu le înţelege. ele au corespondent în corpul uman (perfect)
|
Tot despre masurile corpului uman :))
![]() |
Și uite că iar vin eu, nesuferita, și spun: te rog frumos micșorează-ți pozele. :)
|
N-am cum sa le micsorez, ca sunt linkuri ale altora, nu poze uploadate de mine. Poti sa fii atat de dragutza si sa nu te superi pe mine si sa le lasi asa ? Nu fac rau nimanui daca au un centimetru in plus. Stiu ca trebuie sa-ti faci datoria dar ma gandeam ca poti sa aplici spiritul legii si nu litera :)
|
Dacă sunt rare, pot să fac excepții. Dacă în schimb se vor umple paginile de imagini prea mari, va trebui să rămână doar linkul.
Și ca să fiu on, cu dedicație celor care au înviat rockul în celălalt topic: ![]() |
Dupa ce ne povesteste despre nebunii care te hacuiesc daca ii superi pe Facebook articolul se termina cu :''Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI '' :))
http://www.adevarul.ro/life/viata/IN...643135855.html |
|
![]() |
![]() |
|
All times are GMT +2. The time now is 02:28. |