![]() |
De ce ești rasist, Judex? Lucescu vorbește românește, trăiește și se poartă ca românii, ce vină are că s-a născut țigan? Oriunde a antrenat s-a purtat cu multă omenie tipic românească.
|
Dar eu nu sunt rasist. Asa i se spune cacanarului. :))
|
Originally Posted by vave:
|
Just For Footbal
Doar pentru iubitorii de fotbal !! Care e echipa de fotbal preferata ? Am scris echipe doar din romania voi deschide altadata un topic si cu cele straine !
|
|
ooo333, atunci când propui un sondaj, trebuie să dai oricui posibilitatea să voteze. Există multe persoane care simpatizează cu echipe pe care tu nu le-ai prins în anchetă. Poate ești prea tânăr să știi, dar în România există echipe de mare tradiție. CFR Cluj? Unirea Urziceni? Vaslui? Dar de UTA, „U„ Cluj-Napoca, Petrolul Ploiești, FC Argeș, Sportul Studențesc, Progresul/Național, Farul Constanța ai auzit? Păi, dacă de ele n-ai auzit, poate ai auzit măcar de Politehnica Iași sau de Gloria Bistrița, că ele încă mai activează în prima divizie...
|
Originally Posted by Ipu:
|
Se fac bani buni din aranjarea meciurilor.Se intampla si in Liga 1 dar mai mult prin Liga 2.
|
Cum este optiunea alta echipa "doar din strainatate", putea fi si "alta echipa din tara".
|
Originally Posted by corinka:
|
Eu voiam numai să spun că atunci când nu poți epuiza toate posibilitățile trebuie să rezervi „alte opțiuni” pentru ultima variantă.
|
Originally Posted by Ipu:
|
Originally Posted by redmen:
|
claudiu-daniel lugoj
eu tin din prima liga cu Politehnica Timisoara si CFR.Cluj iar din strainatate am doua echipe mari cu care tin FC.Barcelona si Juventus Torino.
|
Eu cand eram mic tineam cu Farul din simplul motiv ca era din Constanta. Acum nu prea ma mai intereseaza fotbalul romanesc...
|
Cludiu-Daniel in strainatate si eu tin cu FC Barca si imi place Juventus Torino dar in tara imi place Steaua dar nu stiu de ce e cam slaba dar imi place !
|
Te`ai dat naibii.Trimitem politia la tine la usa.Parintii tai stiu ce ai facut?!
|
Eu pe vremuri simpatizam și cu Juventus, și cu Real Madrid, și cu Liverpool, dar m-am plictisit de toate, după ce au câștigat de atâtea ori și campionate, și cupe europene...
În ultima vreme m-am surprins de multe ori bucurându-mă la înfrângerile Stelei, dar atunci când joacă în cupele europene Steaua îmi creează o stare plăcută, pentru că îmi evocă victoriile din anii `80 și `90. Cred că noi, românii, e logic să ținem cu echipele pe care le-am bătut, cum ar fi Barcelona, sau naționalele Angliei și Argentinei. Când aceste echipe bat pe cineva, e ca și cum noi înșine l-am fi bătut. |
Vave, Windom, Gloria sau Stefan, uniti ästa cu "Loc de dat cu picioru'..."
|
Cel mai super vot e al lui paul_aramis!! =)) =)) Să-i traducă careva, vă rog!! :D
|
All times are GMT +2. The time now is 21:21. |