Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Ipu 21 Apr 2010 20:03

De ce ești rasist, Judex? Lucescu vorbește românește, trăiește și se poartă ca românii, ce vină are că s-a născut țigan? Oriunde a antrenat s-a purtat cu multă omenie tipic românească.

Judex 21 Apr 2010 20:46

Dar eu nu sunt rasist. Asa i se spune cacanarului. :))

ooo333 22 Apr 2010 12:35

Originally Posted by vave:

Urmează Inter - Barca
Se uită cineva? :-/

da ma uit ! ma asteptam sa fie 3-1 la Barca nu la Inter !

ooo333 22 Apr 2010 12:45

Just For Footbal

Doar pentru iubitorii de fotbal !! Care e echipa de fotbal preferata ? Am scris echipe doar din romania voi deschide altadata un topic si cu cele straine !

victor 22 Apr 2010 13:09

Asa o fi ?

http://www.agentia.org/anchete/Mafia...alul-2740.html

Ipu 22 Apr 2010 13:10

ooo333, atunci când propui un sondaj, trebuie să dai oricui posibilitatea să voteze. Există multe persoane care simpatizează cu echipe pe care tu nu le-ai prins în anchetă. Poate ești prea tânăr să știi, dar în România există echipe de mare tradiție. CFR Cluj? Unirea Urziceni? Vaslui? Dar de UTA, „U„ Cluj-Napoca, Petrolul Ploiești, FC Argeș, Sportul Studențesc, Progresul/Național, Farul Constanța ai auzit? Păi, dacă de ele n-ai auzit, poate ai auzit măcar de Politehnica Iași sau de Gloria Bistrița, că ele încă mai activează în prima divizie...

ooo333 22 Apr 2010 13:13

Originally Posted by Ipu:

ooo333, atunci când propui un sondaj, trebuie să dai oricui posibilitatea să voteze. Există multe persoane care simpatizează cu echipe pe care tu nu le-ai prins în anchetă. Poate ești prea tânăr să știi, dar în România există echipe de mare tradiție. CFR Cluj? Unirea Urziceni? Vaslui? Dar de UTA, „U„ Cluj-Napoca, Petrolul Ploiești, FC Argeș, Sportul Studențesc, Progresul/Național, Farul Constanța ai auzit? Păi, dacă de ele n-ai auzit, poate ai auzit măcar de Politehnica Iași sau de Gloria Bistrița, că ele încă mai activează în prima divizie...

Am auzit si de cele din divizia b dar la poll imi da posibilitatea sa de maxim 10 optiuni nu am mai avut loc sa le bag si pe celelalte !

redmen 22 Apr 2010 13:16

Se fac bani buni din aranjarea meciurilor.Se intampla si in Liga 1 dar mai mult prin Liga 2.

corinka 22 Apr 2010 13:28

Cum este optiunea alta echipa "doar din strainatate", putea fi si "alta echipa din tara".

ooo333 22 Apr 2010 13:41

Originally Posted by corinka:

Cum este optiunea alta echipa "doar din strainatate", putea fi si "alta echipa din tara".

Da idee buna dar cind am focut topicul nu ma-m gandit la asta !

Ipu 22 Apr 2010 16:10

Eu voiam numai să spun că atunci când nu poți epuiza toate posibilitățile trebuie să rezervi „alte opțiuni” pentru ultima variantă.

ooo333 22 Apr 2010 18:09

Originally Posted by Ipu:

Eu voiam numai să spun că atunci când nu poți epuiza toate posibilitățile trebuie să rezervi „alte opțiuni” pentru ultima variantă.

da trebuia asa o sa fac data viitoare !

ooo333 22 Apr 2010 18:13

Originally Posted by redmen:

Se fac bani buni din aranjarea meciurilor.Se intampla si in Liga 1 dar mai mult prin Liga 2.

da ! Eu miercuri la ora de sport am luat postul de portar si am fost platit cu 5 lei - 50 de mii sa imi dau un autogol si asa am facut , oferta sa prelungit ofrindumi 10 pentru inca un autogol !

claudiu-daniel-lugoj 22 Apr 2010 18:15

claudiu-daniel lugoj

eu tin din prima liga cu Politehnica Timisoara si CFR.Cluj iar din strainatate am doua echipe mari cu care tin FC.Barcelona si Juventus Torino.

bogdan0125 22 Apr 2010 18:22

Eu cand eram mic tineam cu Farul din simplul motiv ca era din Constanta. Acum nu prea ma mai intereseaza fotbalul romanesc...

ooo333 22 Apr 2010 18:23

Cludiu-Daniel in strainatate si eu tin cu FC Barca si imi place Juventus Torino dar in tara imi place Steaua dar nu stiu de ce e cam slaba dar imi place !

redmen 22 Apr 2010 19:12

Te`ai dat naibii.Trimitem politia la tine la usa.Parintii tai stiu ce ai facut?!

Ipu 22 Apr 2010 20:15

Eu pe vremuri simpatizam și cu Juventus, și cu Real Madrid, și cu Liverpool, dar m-am plictisit de toate, după ce au câștigat de atâtea ori și campionate, și cupe europene...
În ultima vreme m-am surprins de multe ori bucurându-mă la înfrângerile Stelei, dar atunci când joacă în cupele europene Steaua îmi creează o stare plăcută, pentru că îmi evocă victoriile din anii `80 și `90.
Cred că noi, românii, e logic să ținem cu echipele pe care le-am bătut, cum ar fi Barcelona, sau naționalele Angliei și Argentinei. Când aceste echipe bat pe cineva, e ca și cum noi înșine l-am fi bătut.

Pitbull 22 Apr 2010 20:52

Vave, Windom, Gloria sau Stefan, uniti ästa cu "Loc de dat cu picioru'..."

Dragomara 22 Apr 2010 22:10

Cel mai super vot e al lui paul_aramis!! =)) =)) Să-i traducă careva, vă rog!! :D

All times are GMT +2. The time now is 21:21.