![]() |
![]() |
Ichi the killer?
|
cred ca e triad election
|
Originally Posted by indiferrent:
Bingo! |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Kriss, daca faci cinste cu o poza promit ca dau o bere si raman si dator. |
Nu beau bere de obicei dar fac cinste,n-am cum sa refuz:)) |
![]() |
Nu e ala. |
am sters. raspunsul se suubintelegea
|
Daca te referi cumva la Dr.Strangelove tot nu e ala:)) |
da, ma refeream la dr. strange love. sorry
|
Nu-i nimic,se intampla.Ai nevoie de vreun indiciu ceva?:-/ |
kirk douglas?
|
Oui. |
Ace in the Hole?
|
Corect.:P |
|
|
N-ai tu treaba,e de la ei.;) |
ma bucur ca topicul asta s-a transformat intr-un fel de fuga prin care sa vedem care poate cauta mai repede o imagine pe google images. si imi pare rau, ca era un topic frumos pana acum. asa ca, propun ca de acum inainte sa se puna numai capturi personale, fara imagini luate de pe net. puii mei, m-am saturat sa vad cum toata lumea se da ca stie dar daca intrebi ce contine filmul respectiv, care e ideea centrala, se fastacesc toti.
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Eu iau imaginile de pe google dar le redenumesc si le uploadez frumos pe imageshack dupa care postez aici.Nu cred ca trebuie neaparat sa fie capturi personale atata timp cat sunt redenumite imaginile. |
1973
|
bisset
|
De ce ai ales o imagine alb-negru? Sa ne induci in eroare, mda. Noaptea americana.
|
yap
|
imaginile pot sa fie redenumite si tot sa gasesti imaginea originala pe net. uite, drept dovada la imaginea pusa de tine mai sus: ![]() |
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Ai vreun exemplu de asa ceva? Sunt doar curios. Mi se pare ca faci din toata chestia asta o drama mult mai mare decat este ea in realitate... |
fie. fac o drama. atunci, jucati-va in continuare... pe acelasi principiu ca pana acum, da?;)
eu as avea inca, multe dovezi, insa, se pare ca va place situatia, asa ca, ma voi conforma si eu si voi folosi acest sistem ori de cate ori ma plictisesc... gata off-ul... P.S. sunt curioasa in cat timp va ghici cineva poza omului, avand in vedere ca e captura personala din cate observ.B-) |
|
Frantuzesc. Regizor belgian.
|
Jeanne Dielman,......(1975)? :-?
|
Ghicisi regizorul.
|
Demain on déménage?
|
Non, les années 80. :)
|
Letters Home:-/
|
Nu.
|
|
The scent of green papaya?
|
Corect.
|
![]() |
Hinturi: dom' taximetrist de mai sus asculta in film "Taraful haiducilor" cu boxele date la maxim. Anul asta la Cannes autoarea a venit cu un alt film.
|
|
Le mepris?
Ups, voiam sa zic Repulsion. Repulsion?:D |
Nu.
In rolul principal e o frantuzoaica foarte cunoscuta Regizorul e si el foarte cunoscut. Se pare ca ii plac corcodusele. Filmul e despre disolutia unei tipe in schizofrenie. LE - da, ala e.:) |
|
|
Blind (2007)?
|
Da. Ti-a placut?
|
|
All times are GMT +2. The time now is 21:23. |