![]() |
Cine dracului face, frate, baza asta de date şi programul TV?! :-O :-?
Deci mai am de văzut 30 de minute chipurile din filmul ăsta?! :-& :-& :-& programul: http://www.cinemagia.ro/program-tv/duminica.html?pos=46 Filmul: http://www.cinemagia.ro/filme/the-ma...tadorul-12422/ faceţi ceva, aşa ceva este absolut inadmisibil!! Despre acest film era de fapt vorba: The Bobo (1967). |
Frate, da'greu mai merge server-ul vostru, greeeeuuu! :( Şi-am încercat 2 browser-e! Uff...
Uite ce zicea Google Chrome: Eroare 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Eroare necunoscută. Şi uite ce zicea FireFox: Conexiunea a fost reinițializată Conexiunea cu serverul a fost reinițializată în timp ce se încărca pagina. * Acest sait poate fi indisponibil temporar sau prea ocupat. Încercați din nou în câteva momente. * Dacă nu puteți încărca nicio pagină, verificați legătura la rețea a calculatorului dumneavoastră. * Dacă calculatorul dumneavoastră este protejat de un paravan de protecție sau un proxy, asigurați-vă că Firefox are permisiunea de a accesa internetul. PS: şi chiar funcţiona Net-ul. :P |
dragomara, avem o veste proasta pentru tine: o sa ne inchidem in curand. Cine o sa-ti mai dea tie informatii eronate despre filme?
|
Originally Posted by StefanDo:
Asta era o intenţie, eşuată, de banc, sau ce?! :-O :-/ :-? Tu o să-mi dai informaţii, dacă ţie nu-ţi pasă de ce filme văd io, atunci cui?! :"> ;) X_X =(( |
MJ - cred că puţină terapie nu ţi-ar strica, pe bune! ;)
|
Originally Posted by Mistah J:
Hai mai, cum sa moara o industrie mondiala doar pt ca a murit o actrita? Care e logica? |
Curand cand? Si te referi numai la forum sau si la site? |
Între noi fie spus, io ar tb să fiu cea mai fericită, pentru că am prezis demult asta, mă rog, din cu totul alte motive. :D
Personal, cred că ŞtefanDo "minciuneşte" un pic. |
un pic mai mult chiar, voiam doar s-o fac pe dragomara, a carei dubla personalitate ii festeleste frecvent postarile, fericita pentru cateva ore
|
|
Apropo, am o sugestie.
Conform politicii practicate de administratia site-ului si a forumului de a refuza folosirea acestora pentru plata politelor personale (inclusiv prin härtuirea cu mesaje private de o agresivitate vulgarä care le-ar face sä se rusineze pânä si pe traseistele de pe centurä când se cearä pentru locurile de produs), propun ca acest lucru sä fie fäcut imposibil de-acum încolo, prin blocarea accesului acelor indivizi (si a clonelor lor) inclusiv la site, nu numai pe forum; si, întrucât bannarea de IP are limitele ei, pentru delicte exceptionale si repetate ar fi de avut în vedere mäsura supremä: stergerea contului. In caz contrar, ar fi firesc ca userilor astfel atacati sä li se permitä mäcar minima formä de autoapärare care consta în a face publice pe forum acele mesaje, cu ajutorul print-screen-urilor, în topicul "Bannäri, debannäri..."; n-ar fi pläcut si decent, desigur, dar ar contribui la o anume asanare moralä, arätându-le naivilor adevärata fatä a idolilor lor cu picioare (si nu numai) de lut (sau alt material partial asemänätor). In orice caz, insist ca administratia sä ia mäsuri concrete si severe împotriva acestor practici care, chiar si la un nivel ferit de ochii publicului, ne degradeazä moral si intelectual comunitatea. |
Originally Posted by Pitbull:
Prea mult zel pentru a apăra de fapt drepturile unei singure persoane, care nu face decât să-i atace și să-i insulte pe ceilalți! Bine-i face Șerban! Ne răzbună pe toți cei umiliți de ea! Fii realist, Pitbull, „agresivitatea vulgarä” a lui Șerban „ne face sä ne rușinăm” pe noi, care mai știm ce e aia rușine, nu pe o persoană care îmi scrie „dute-n pizda mă-tii!”, pentru că i-am explicat diferența dintre o salamandră și un gușter. :| N-o să-ți vină să crezi, dar avertismentul tot (numai) eu, cel ultragiat l-am primit! În plus, moderatorii au șters și mesajele din care orice om de bună credință putea să-și dea seama cine a fost cu adevărat agresiv și cine merita de fapt avertisment: eu sau protejata ta și a altor moderatori? |
La care "protejata" te referi, Ipu?
|
Corinka, scuze!
Am înlocuit în mesajul de mai sus formularea nedreaptă „și a celorlalți moderatori” cu „și a altor moderatori”. Declar în mod public că nu m-am gândit și la tine și nu te-am inclus și pe tine între cei care îi dau nas (s-o recunoaștem, nu din admirație, pentru că atunci nu i-ar refuza calitatea de moderator prin rotație la „Cafenea”, ci din lașitate, adică pentru a scăpa ei nescuipați și nesuduiți) brutei ăsteia față de care Șerban are curajul sincerității... |
Originally Posted by corinka:
PS: stai pe recepţie, că o să te ajut şi eu cu ceva materiale suculente. ;) :| |
Ori esti [din nou;) ] prea subtila, ori n-ai inteles nimic!
|
Originally Posted by Ipu:
Poate nu imi aduc eu bine aminte ... dar nu tu ai postat un mesaj/reply in care scriai "dute`n p...a matii" sau ceva asemanator,ceva cu morti?Faptul ca ai pus puncte inseamna ca nu este injuratura sau ce? |
Originally Posted by redmen:
Vezi că ceea ce faci tu e calomnie, pentru că minți. Eu am postat numai asta: http://www.cinemagia.ro/forum/showth...4&page=62#1226 După ce în ultimele luni a încercat să le atragă atenția colegilor noștri cu duhul blândeții că mizeriile astea rasiste și sexiste (misogine) sunt jignitoare, ( http://www.cinemagia.ro/forum/showth...4&page=53#1057 ) ieri Ipu n-a mai suportat și s-a radicalizat, hotărât să apere cu orice risc onoarea familei sale, onoarea colegelor nostre blonde și onoarea familiilor colegilor noștri care au mame și surori blonde, dar totodată inteligente și virtuoase. Rușine vouă, celor care, aflați în aceeași situație, rămâneți impasibili atunci când onoarea vă este terfelită și-l lăsați pe Ipu să poarte de unul singur și crucile voastre! |
Originally Posted by Ipu:
Pai si asta ce e? Nu ce am zis io? De ce ma faci mincinos? |
Originally Posted by redmen:
Prin modul în care te-ai exprimat, i-ai manipulat pe forumiști să creadă că și eu am înjurat persoane concrete în mod direct. Eu n-am făcut decât să-i blestem pe cei care ar urma să posteze bancuri insultătoare. Ce vină am eu că imediat chiar unii s-au înghesuit să se încadreze în categoria vizată de imprecația lui Ipu? Dacă Ipu spune (adică nu! nu spune, urlă în megafon!): „Feriți-vă, că voi urina de la balcon!” iar imediat unii se înghesuie să se posteze sub fereastra lui, e Ipu răspunzător de consecința acțiunii asumate a masochiștilor temerari? În legătură cu fondul problemei față de care am luat atitudine, repetăm îndemnul nostru lansat la 9 aprilie 2010: „Frații mei albi, când o să încetăm cu bancurile astea rușinoase cu blonde? Am reușit să eliminăm aiurelile alea rasiste și xenofobe cu negri, cu evrei ș.a.m.d. De ce să nu ne debarasăm și de glumele astea cretine (vorbesc în general, nu te supăra Bogdane! - bancul tău fu ocazia, nu cauza prezentului comentariu), sexiste și iarăși rasiste (pentru că numai femeile europoide pot fi blonde fără a-și vopsi părul). Și multe dintre colegele noastre din acest forum sunt blonde. De ce să ne batem joc de ele?” |
All times are GMT +2. The time now is 03:46. |