![]() |
Originally Posted by BeNnY:
esti un tiganus mucos? |
ajunge bajetzi ...
nu aici va rog ... nu infectatzi shi topicul asta. |
ups... :D
|
Originally Posted by Nightwane:
Esti un gras imputit? |
Originally Posted by BeNnY:
nu. dar la tine raspunsul stiu clar ca e "da" ;) anyway..continuati cu LOTR-ul vostru :D |
II greu vietu' baieti?
Mutati va la topicul 'loc de dat cu capu n zid'. |
am aflat azi ceva interesant: stra-stra-stra bunica lui Arwen era Maia! :D
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
sursa ? ... da-mi shi mie sa citesc. Io intre timp am facut calculele shi mi-a ieshti ca toata isprava asta cu The One Ring a durat ecat 18 ani. De la petrecerea lui Bilbo pana la plecarea spre The Grey Havens shi mai departe in Valinor ... long time isn't it ? |
Originally Posted by Gaandalf:
pai, am cumparat din anglia o carte intitulata "A guide to Tolkien" scrisa de DAVID DAY. Si aici am aproape tot ce se poate sti despre lumea lui Tolkien. Acum cateva zile am inceput sa citesc despre Valar, Maiar si kestii de astea. Asa am dat de o Maia numita Melian care s-a casatorit cu un elf.Si astfel, din fiu in fiu, am ajuns la Elrond, care la randul lui este tatal lui Arwen. DEci arwen este stra-stra-stra nepoata lei Melian! Lamurit? :happy: |
i guess!
i want the book now ... no matter what. Dar pun mana pe ea. No problem. THX! |
Si eu am citit ca Arwen o avea ca stra stra strabunica pe Melian, chiar in Silmarillion. Chestia asta apare si in carte,si la genealogiile de la sfarsit, unde intelegi mai bine.
|
M-am gandi k poate vretzi sa vdetzi ce nesimtzit este witchking ...
Return Of the King Special Extended Edition DVD Desktops |
Pentru fanii Lotr si nu numai : http://www.armsofvalor.com/ O multime de reproduceri dupa armele din Lotr si nu numai...(cred ca e cel mai bun dintre toate de genul lui)Eu il gasesc interesant desi nu prea ma ajuta la imbunatatirea calitatilor mele de warcrafter...da,fac arme in timpul liber. :D
|
dk nu sunt originale degeaba ...
http://www.lotrfanshop.com/lotrshop/weapons.asp |
Cine vrea sa stie cum va arata loc. Gura lui Sauron in film trebuie sa joace LOTR ROTK acolo apar faze din extended...
|
Originally Posted by nightsorrow:
|
Sper sa continue . Ar mai fi The Hobbit de la J.R Tolkien, si mai sunt cateva. Desi rolul lui Gandalf i-a fost harazit prima data lui Sean Connery(acesta refuzand pe motiv ca nu a inteles niciodata care e faza cu hobbitii), si "Magnito" din X-men isi joaca bine rolul.
|
Dk avzti ocazia shi bani ... achizitzionatzi The two towers - Speciial Extended Edition. Akolo vetzi vedea ce au facut cei de la Weta WorkShop shi toate locatziile de filmare din Middle Earth slash New Zeeland shi comentarii shi imagini kre o sa va dea pe spate ...
+ 44 de minute superbe la varianta The Two Towers... imaginea este impecabila shi prezentarea dvd-urilor la fel. Va recomand ... Nu vetzi regreta absolut deloc. |
Originally Posted by Gaandalf:
fazele cu locatiile de filmare si cu comentariile se gasesc doar in dvd? eu am special extended vhs edition si am doar +42 minute. PS: ce e frate cu plictiseala asta la voi? dc nu mai scrie nimeni? :huh: |
TTT EE - am acasa shi are 44 minute extra my dear ...
... in rest toata lumea hiberneaza ... shi eu la fel cu licentza asta nemernica ... |
All times are GMT +2. The time now is 05:27. |