![]() |
Daca, poate...era o simpla gluma, nu-i nevoie sa ne zburlim acuma:D Dar cum e un joc serios o sa-l las sa curga neintrerupt:P
|
Asa sa faci.
|
ioi:)))
|
daca zic, am voie sa cedez?:))
|
Te scap eu. Dolls.
![]() |
Acelasi regizor? Desi pare ceva mai nou :-?
|
Nu e acelasi regizor. E ceva mai nou, inca o doza de violenta tipic asiatica.
|
sadicule!iti place sangele, da?
la cutit cu tine! |
Wild guess, cum se zice, The Man from Nowhere?
|
Nope. Ala e destul de cuminte in comparatie cu cel din imagine.
|
In filmul precedent al regizorului cele doua roluri ale actorilor principali erau oarecum inversate.
|
Ce natie e filmul?Hong Kong?Japan?Koreea?
|
"Revenge movies" nation :P
Asta e din celalalt film. Ar trebui sa fie usor acum. De ghicit ambele... ![]() |
old boy?
|
Nope. Wrong hammer :P In Oldboy arata asa:
![]() |
m-am gandit ca nu e dupa prima imagine, dar, daca tot am vazut "hammerul", am zis sa incerc.
LE: mai baga ceva... |
Prima imagine e dintr-un film, iar a doua e din altul, ambele ale aceluiasi regizor si cu aceeasi actori in rolurile principale, doar ca rolurile sunt inversate (cel pozitiv devine negativ si invers).
|
Sympathy for Mr. Vengeance sau Sympathy for Lady Vengeance? :P
|
E ciocanul din The Chaser. Celalalt nu l-am vazut dar trebuie sa fie The Yellow Sea.
Sa puna altcineva poza. |
Originally Posted by c0nt:
|
Indeed. The Yellow Sea and The Chaser :P Eram sigur ca a doua imagine o sa dea raspunsul :P
|
|
A brand new life?
|
Ala e.
|
|
Rashômon sau Samuraii. Oricum, nu mi-a placut niciunul.:P
|
:P
|
Deci, care e?
|
Nu stiu daca esti ironic sau nu :P Ori esti si de asta ai dat raspunsurile alea, ori nu esti si chiar nu ti-au placut (pentru ca imaginea e din Yojimbo sau Sanjuro). As merge mai mult pe Yojimbo...
|
hai liviule, care e?hotareste-te!
|
Originally Posted by omudindulap:
nu e niciunul:) |
Nu eram ironic, chiar nu mi-au placut, dar l-am ''recunoscut'' pe Kurosawa.
|
Originally Posted by indiferrent:
Pai am zis ca merg pe Yojimbo :P |
Originally Posted by omudindulap:
LE: nu mie imi zicea=)) scuze:)) nu sunt atent, ma misc prea repede. oricum eu sunt de vina ca am scos limba aia |
Originally Posted by Liviu-:
e sanjuro:) LE: asta nu inseamna ca scapi de poza |
Originally Posted by indiferrent:
Nu, omului ii ziceam :P Pentru ca e un Mifune total diferit in cele doua grupuri de filme. In primele doua e unul mai bufon, animalic, iar in ultimele 2 e unul mai elegant, un adevarat samurai. In primele 2 e si ceva mai tanar. De asta credeam ca s-ar putea sa fie ironic, pentru ca le-a zis zis pe ambele din acelasi grup, dar in antiteza cu celelalte doua din care e imaginea... scuze pentru presupunerile incorecte... |
gata, nu ma mai bag ca mai rau va incurc
|
Originally Posted by Liviu-:
|
![]() |
bai, ati innebunit topicul cu atatea filme asiatice!
|
Zatôichi .
|
Ca sa fiu putin off topic tinand cont ca se pun poze din filme asiatice,a vazut cineva ca a aparut bluray la 13 assassins varianta extended subtitrarata in romana?Am mentionat pentru ca erau cateva persoane pe aici care vroiau sa vada filmul.
|
![]() |
A fost la festivalul japonez de film ( la care am apucat sa vad Statiunea Akitsu ).e cu batrinii aia care se duc sa moara.
Balada din Narayama. Sa puna cine vrea foto. |
|
City of God
|
yas
|
Mi-a luat-o inainte dragonfly tocmai cand ma pregateam sa pun poza.:))
|
pune, Kriss. Eu oricum vroiam sa cedez.
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Saru' mana:D |
All times are GMT +2. The time now is 01:00. |