![]() |
Originally Posted by Cinemania:
Cinemania :) tin cu Juve de cand eram mic ( aproximativ 15 ani cred ca au trecut de la primul meci alaturi de echipa asta ) , sezonul asta tin sa-ti spun ca m-a dezamgit complet si ar fi extraordinar un Intertoto ( cum spuneai mai sus legat de steaua ) :)) ! |
Ce-a putut sa faca Messi din saraca Arsenal ! :-O =D>
Vom povesti nepotilor de baiatul asta ! |
Pana si eu care nu prea le am cu fotbalul stiu povestea :D bv lui
|
Goooooooooo Bayern! B-)
|
Bombardam Manchesteru'! >:)
|
Ei, o fi Manchester oras muncitoresc de cacao, dar nu merita confundat cu Birmingham. :D
|
Sa speram ca Bayern o sa-i trimita pe dracii rosii sa ia ceiutzu da la ora 5 in parc cand vor fi semifinalele !
and @Lyon: allez les gars ! |
Originally Posted by Chambord:
|
Originally Posted by vave:
Chiar nu ti-am povestit niciodata de Messi? :-? |
Şi dacă mi-ai fi spus, se pare că am uitat. Ce ţi se pare aşa amuzant? :)
|
In istoria fotbalului exista jucatori de geniu precum Ferenc Puskas, Pele, Maradona, Van Basten sau Hagi. Messi li se alatura.
Mi se pare imposibil sa nu fi vorbit de el, iar faptul ca ai uitat ma jigneste. :P |
Originally Posted by Judex:
|
Bine. :P
|
m-as bucura daca Messi ar prinde si un Mondial foarte bun cum ii sta bine oricarui mare jucator...
nu stiu de ce dar ca aparitie seamana cu Mickey Mouse :) |
Eu tin, normal, cu Anglia. Dar o victorie a Argentinei cu Messi nu m-ar deranja, asa cum nu m-a deranjat nici in 86. ;)
|
Se pare ca nemtii castiga chiar si atunci cand pierd. :P Totusi tin sa rectific ca in mod normal n-as tine cu ei, doar ca ailalti sunt cu mult mult mai nocivi.
|
WOO HOO <:-P
Ce taree ! Ce meci ! Ce calificare pt Bayern ! Plus Lyon |
=))
Who knew? Avem cea mai probabila finala Barca-Bayern de nu stiu cu cine sa tin! Pana atunci, o glumita: glory, glory Bayern Munchen... :)) |
Iar castiga Barca trofeul...:-<
|
Ti-am zis ca va bombardam! ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 14:49. |