Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Gaandalf 16 Sep 2004 11:54

Totzi oamenii erau muritori numai k mai existau shi nishte supravietzuitori din Numenor a caror viatza a fost binecuvantata shi prelungita. Ei ajungeau sa traiasca circa 200-250 de ani.

De orci sincer sa fiu nu shtiu ce sa-tzi spun ... tre sa ma documentez dk erau muritori sau nu dar precum elfii dk erau "transhatzi" mureau ...

S-a facut shi un topic cu Silmarillion acum mult timp doar k tre sa-l cautzi prin arhiva ... dar oricum era un topic kre prezenta cartea pe scurt, o parodie srisa de un american shi postata de moi ...

nightsorrow 17 Sep 2004 11:52

Dar despre gnomi?Spune ca traiau mult , dar cat nu se stie...Au fost creeati de unul dintre valari inaintea elfilor.
Asteptam parerea lui Raptor! :D

Gaandalf 17 Sep 2004 12:07

Originally Posted by nightsorrow:

Dar despre gnomi?Spune ca traiau mult , dar cat nu se stie...Au fost creeati de unul dintre valari inaintea elfilor.

eaaaah! WRONG!
Aule i-a conceput pe gnomi dar nu a avut puterea de a le da viatza. Ei au luat viatza de la Illuvatar dupa ce Elfii, "copii stelelor" s-au nascut.
Asta era planul lui Illuvatar ptr Arda. Elfii primii, Oamenii shi apoi "s-au trezit" shi gnomii.

raptor 17 Sep 2004 12:11

:D dap.ase e cum zice Gaandalf.Tehnically speaking,gnomii au fost primii creati,dar Eru a decis sa-i tina "la rece" :P pina la venirea elfilor pe lume...dar tot piticii au fost primii.

Gaandalf 17 Sep 2004 12:15

"la rece" - :lol: ce fel suna ? :lol: zici k sunt "six pack" shi le pui la frigider pentru mai incolo la meci ... :lol:

nightsorrow 17 Sep 2004 12:19

:x Tot n ati raspuns daca sunt nemuritori gnomii ! :((

Gaandalf 17 Sep 2004 12:49

Who Is That Gandalf? - have fun guys!
@ nightsorrow : Dwarves aree not immortal ... cam 250 de ani traiesc. Asta shtiu de mult. Nu cred k s-a schimbat intre timp ...

Bulumulu 18 Sep 2004 02:48

foarte mishto linku :D merita 19 clickuri

Gaandalf 18 Sep 2004 13:15

Originally Posted by Bulumulu:

foarte mishto linku :D merita 19 clickuri

E nice! Numai k e cam greu. Eu am ghicit doar vreo 4 sau 5.

Nae 18 Sep 2004 16:06

[quote="Gaandalf
@ nightsorrow : Dwarves are not immortal ... cam 250 de ani traiesc. Asta shtiu de mult. Nu cred k s-a schimbat intre timp ...[/quote]

ehmmm... nu sunt mare profesor, dar totusi am citit si eu ceva :oops: , si dupa mne, dwarves traiesc in jur de 450 de ani... cam asa ceva... de abea la 130 ei sunt adulti, asa ca viata lor ajunge la 450 de ani daca nu vine din nou un razboi cu niste orci.

no offence gaandalf... :D

elanor 18 Sep 2004 18:45

Excelent link-ul! M-a facut sa ma gandesc cum ar fi stat lucrurile daca Bilbo ar fi fost vrajitor (poza 9)... :lol:

Knnabis 19 Sep 2004 16:06

Re: to all

Originally Posted by evenstar:

Pentru cei care nu ati aflat, National Geographic a programat sambata, 18 septembrie, ora 22 un documentar numit "Din culisele filmului Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui" si tine o ora. Chestia e ca am mai vazut un documentar despre LOTR pe N.G. si era destul de nasol...era un fel de paralelism intre LOTR si viata reala, diverse situatii din istorie... Sper sa nu fie acelasi. We'll see....

a fost acelasi...nu mi-a prea placut...niste paralele intre roman si realitate, intre film si realitate...plus ca la ora 22 a fost un documentar despre seabiscuit :)

evenstar 19 Sep 2004 16:30

Mda, mare dezamagire si pt mine documentarul respectiv :( ....Dar nu inteleg de ce oamenii aia difuzeaza exact acelasi documentar de mai bine de un an sub denumiri diferite :x

Sm�agol-Gollum 19 Sep 2004 21:25

wow! incredibil! am nimerit UNA! sunt cel mai bun. :D :P
ma amuzat faza cu Rowling! :D

Gaandalf 20 Sep 2004 13:23

Originally Posted by Nae:

i'm not LOTR flawless ... i'm human remember! :D

Nae 20 Sep 2004 19:02

Originally Posted by Gaandalf:

me too... si acuma, pentru ca am realizat din nou chestia asta, m-am mai uitat o data in my d&d players manual (rpg), ai am remarcat ca nici eu nu am dreptate :D ... dwarves traiesc in jur de 350 de ani... sorry

Gaandalf 21 Sep 2004 08:10

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

ma amuzat faza cu Rowling! :D

asta asha k sa o umileasca un pik pe J.K ... :D

Gaandalf 21 Sep 2004 08:11

me too... si acuma, pentru ca am realizat din nou chestia asta, m-am mai uitat o data in my d&d players manual (rpg), ai am remarcat ca nici eu nu am dreptate :D ... dwarves traiesc in jur de 350 de ani... sorry

so it's somewhere in between what we both said ... :P

Nae 21 Sep 2004 14:02

hey... me too... si pentru ca mi-am dat si eu seama de asta, am loat cartea mea de d&d players manual (rpg), si m-am mai uitat...
asa ca corectez ce-am scris mai sus, si spun ca dwarves traiesc in jur de 350 de ani... numai ca marea parte nu traiesc sa ajunga pana la varsta aia. ;)

BeNnY 21 Sep 2004 14:08

me too... si acuma, pentru ca am realizat din nou chestia asta, m-am mai uitat o data in my d&d players manual (rpg), ai am remarcat ca nici eu nu am dreptate ... dwarves traiesc in jur de 350 de ani... sorry

hey... me too... si pentru ca mi-am dat si eu seama de asta, am loat cartea mea de d&d players manual (rpg), si m-am mai uitat...
asa ca corectez ce-am scris mai sus, si spun ca dwarves traiesc in jur de 350 de ani... numai ca marea parte nu traiesc sa ajunga pana la varsta aia. ;)

Esti amnezic?

All times are GMT +2. The time now is 08:15.