![]() |
Anglia e la mâna / piciorul Italiei :D
Ce porecle au gasit astia pentru Wayne Rooney dupa ce si-a facut implant de par : Mihai Traistariu sau IMPLANT PENTRU REFUZ . |
Sa stai la mana Italiei si sa mai speri - ERROR . Saracii englezi , nici n-au apucat sa se incalzeasca .
Plictiseala totala in meciul Italia-Costa Rica , meci la care m-am putut uita doar pentru ca mai credeam ( desi nu-mi doream ) ca Italia o sa egaleze si chiar ca o sa bata.(:| E pacat de echiapa Uruguayului care o sa fie trimisa .Asta daca nu .... Franta - pofta mare de joc chiara daca adversarul a fost modest . Totusi la ce surprize au fost, e bine sa te bucuri la orice punct obtinut , fie ca l-ai luat de la o echipa slaba sau de la una tare . |
vb grecia.! dupa 2 merciuri in care nu au inscris nici un gol la mondiale au reusit sa se califice
|
Si eu care-l laudam pe Suarez >:) Ce dantura impecabila , ce apucaturi demne de zicala '' s-a tinut cu dintii de el ''
Originally Posted by bremen1980:
Ce joc a facut Grecia aseara ! Chiar daca nu m-am bucurat de calificarea grecilor , trebuie sa le recunosc meritele - ''si-au dorit mai mult victoria '' si avut si niste ratari babane .Ivorienii au fost prea naivi si au platit . |
Lui Suarez i-as interzice sa joace 12 meciuri la nationala lui dupa faza cu muscatura.
|
Gata cu glumele , incep meciurile eliminatorii B-)
Brazilia pare sa fie favorita , dar s-au vazut multe minuni la mondialul asta . Sa-i vedem si pe cei din Uruguay cum se descurca fara vampir .As merge pe columbieni , desi fiind incoltiti >:) uruguayenii pot face un meci mare . Vom vedea cine musca mai bine :-? http://cm2014.prosport.ro/program/ |
|
Ce meci tensionat la final , ce mediocra a fost Brazilia, câte lovituri ratate la 11 metri , ce m-am ofticat la victoria gazdelor X(
|
Sunt singurul din Univers ce considera ca s-a facut prea mult tam-tam pe subiectul Suarez? Pentru ca vinde..Da, e un gest tembel, dar fara repercusiuni. De bun simt declaratia lui Chelini dupa meci, el insusi considerand ca pedeapsa primita de bampir e prea aspra.
Sunt curios ce va primi tipul asta. In timpul meciului a luat decat galben, desi arbitrul era acolo.. L.E. ![]() C-asa-i in tenis ;) Yeah, I know, first world problem :P |
Ce trag nemţii ăştia de timp sperând să-i bată pe algerieni la 11 metri :P
Dacă ajung acolo , uite-aşa trebuie să dea în minge .Să zboare ăia cu fulgi cu tot . ![]() |
Iaraşi avem prelungiri .Cam mare diferenţa dintre ce au jucat favoritele în grupe şi ce joacă în optimi .Olanda s-a chinuit , Brazilia a avut noroc , Germania s-a strecurat cu greu ,Franţa n-a strălucit şi văd că nici Argentina nu mă dă pe spate .Doar Columbia a arătat că are o clasă peste adversar (Uruguay ).
|
Gary Lineker despre victoria nemţilor " The thing about Germans is that they are Germans "
Brazilia are deja 1-0 şi semifinala pare aproape X( |
Am inteles ca FiFA a decis sa anuleze pentru semifinale cartonasele galbene incasate pana acum! Cine are de castigat ?? evident Brazilia
|
Nu am nimic cu Brazilia sincer.Judecand la rece au meritat sa ajung aici,ca ne place sau nu.Nu e ca si cand Columbia sau Chile sau whatever, au jucat un fotbal mai bun ca ei.Da, trag arbitrii si FIFA de ei oarecum,insa ceea ce a infruntat Brazilia,atat in grupe cat si in fazele superioare, e departe de a fi un fotbal care vrea sa arate ceva.E un fotbal de milogi,un fotbal de echipe mici, de tryhards cu un orizont limitat.Eu m-am saturat de chilieni, algerieni sau costaricani.SIncer nu am rabdarea sau puterea sa vad 120 de minute de bubuit mingea si tras de vreme la modul grosolan in speranta unei loterii.Mai bine vad un film sau joc o dota sau citesc ceva X( .
Ah,si ma enerveaza ingrozitor toata abureala aia cu :"lost the game, won our hearts" sau respecte aruncate din belsug in directia amaratilor.Respect Brazilia,Germania si Olanda ca au reusit sa doboare autobuzele. |
.Am văzut în parcul Tineretului o operă de artă , dar semnificația ei mi-a scăpat Ce să fie însemne asta ??? O reclamă la spaghete , ''Coloana Infinitului '' împletită de vreo băbuță cu veleități artistice, vreun alien rozaliu care să-i sperie pe copiii rătăciți din parc ???
Am înțeles care-i treabă după meciul de aseară - coloană vetebarala unde a făcut bubă Neymar . Brazilia a fost fără colană vertebrală , dar nici capul sau picioarele nu i s-au zărit aseară . La asta se rezumă Brazilia dupa meciul cu Germania . Eminescu să-i judece sau mai bine Brâncuși . ![]() |
Brazilia la World Cup 2014
![]() :D |
Un 2-2 de relaxare asa!!!
Ma amuza si ma intristeaza cum au sarit toti pe Lemnaru dupa finalul meciului. Eu zic sa i se mai dea niste credit, pt ca prost nu e. In alta ordine de idei am inteles ca se doreste sa avem primul naturalizat la nationala! |
Puterea obisnuintei te face sa scapi lucrurile , chiar atunci cand acestea sunt spectaculoase.
Aseara dupa meciurile din preliminariile CL am vazut pe nu stiu care Digi ca joaca Manchester United cu o echipa de prin liga a treia Milfton Keys . Scorul era 3-0 si meciul era pe sfarsite asa ca nu m-am uitat mai departe . O echipa mare care bate rau pe una mititica . Azi citesc pe net ca M United a suferit o infrangere rusinoasa cu 0-4 in fata echpei Milfton Keys :-O Adica aia mititei conduceau cu 3 -0 :D Sper ca Steaua sa n-o comita si ea ca MU sau ca Celtic Mi-am zis ca trebuie sa fiu mai atent de acum la ce ma inconjoara . In consecinta , m-am holbat la unul in ziar , in autobuz . Era pe ultima pagina o tipa blonda , aproape goala , dar cu un buric perfect . Asa scria acolo ''Ea e femeia cu buricul perfect '' . Toate masuratorile erau facute respectand standarde stiintifice si am coborat din autobuz convins ca acea femeie chiar are cel mai perfect buric din lume :) |
Mai bine crezi ce scrie despre buricul perfect decat ce se intampla in fotbal. :)
|
Asa se intampla cand nu bagi bani in transferuri importante mai ales cand vinzi aproape tot ce ai mai bun si aduci ciurucuri!!!
|
cred ca daca lua steaua aseara 6 de la aalborg , nu mai mergeam astazi la munca! ma faceam cartits si ma bagam sub pamant de rusine.
|
M-am uitat la câteva minute din conferința pe care a susținut-o Pițurcă . O mare tristețe , o atmosferă demnă de buncărul lui Hitler în aprilie 1945. Rar scoți un zâmbet de la încruntatul Piți și orice întrebare care i se adresează pare să-i reamintească de vreo traumă din copilărie . Nu are omul ăsta nici cea mai mică legătură cu imaginea unui antrenor de secol 21. În ''treling '' , cu șapca pe ochi , imobil , irascibil , monosilabic , sictirit - pare un caporal dus cu plutonul de soldați să asiste la un concert de operă .
De la alți antrenori /președinți mai auzi o perlă , o glumă , un dezacord , o dudă ceva , dar de la Piți nici de goange din astea n-ai parte . Plictiseală totală , cenușiu fără scăpare . Si pe regizorii romani din noul val ar reusi omul asta sa-i adoarma . (:| |
Originally Posted by bremen1980:
=)) >:) ni l-a trimis...=)) |
Cum să bată Romanânia când eu am cumpărat seminţe Mogy ( ungureşti ) ? Barem dacă mergeam pe tradiţionalele Nutline despre care au scris Grigore Ureche şi Miron Costin .
Doar berea a fost românească -egalul e corect . |
la cum cazuse echipa noastra in repriza a 2-a , egalul e just.
dar ma gandesc daca cumva meciul mai avea 15-20 min, ne cafteau ungurii. |
Islanda -Olanda 2-0 :-O
|
lasa bremen, ca e de vis.... si germania a luat-o , si spania asemenea
malta - italia doar 0-1 .... |
Ce scoruri aseara in CL :-O :-O Rupere de nori sau rupere de porti ????
|
CEFERE , inca odata a demonstrat ca e o mizerie de echipa! unde naiba mai e fair-play cand tu in loc sa dai mingea la adversar cand asa era moral si fin, tu joci si dai golul victoriei.
sa dea cel de sus sa cadeti in colaps financiar, bozgorasu ala sa nu mai bage bani, sa cadeti in ligile inferioare si sa nu mai auzim de echipa asta niciodata! |
Si noi de cine ne mai batem joc?
|
de cine va bateti joc? hmmmm tot de ei, dar ei sa fie in liga a 2! :D dracu sa ii ia de nenorociti!
|
Pai daca mergem pe principiul asta, majoritatea echipelor care bantuie Liga 1 ar trebui sa se relaxeze la matineu.Am vazut ieri franturi din Steaua si Craiova.L-am vazut si pe nea Tudor dand penalty-uri inexistente.Ce pot sa zic...?in tot fotbalul romanesc doar CFR merita pus la stalpul infamiei. :(
|
Rapiduleţul termină turul pe ultimul loc . Nu prea mai au ei multe șanse în retur, mai ales că anul ăsta retrogradează 6 echipe . Ar trebui să câștige cam 28 -33 puncte în retur . Foarte greu , în țur ei au luat doar 11 .
Situaţia devine vișinie . |
De ar pica si militia si (ne)steaua comunista si ... poate, poate viitorul ar suna bine. Din pacate armata se va prostitua inca o data si va lasa aceasta corcitura favorizata de academicienii ceausescu sa existe inca. :-&
Ps. Iata si ceva frumos: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/foto...ia-440025.html https://www.youtube.com/watch?v=ddLnJX_elmE |
Ce dramatic a pierdut Liverpool calificarea în optimile CL ! .:-O S-au trezit cam târziu .(:|
|
AS Roma sau Manchester City ????:-/ Vom afla diseara .
|
Manchester City
|
asta patesti cand joci degeaba! cu mintea la sarbatori, la ce cadouri luam la iubite etc.
rio ave ne-a oferit sansa , noi trebuia doar sa ii batem pe dynamo kiev. rusine sa le fie jucatorilor stelisti. |
E o revenire la adevărată dimensiune a fotbalului din România . Prea huzuream - două echipe în CL , 3 în EL( UEFA) . Trăiam pe credit , peste limitele noastre financiare și morale. Tot eșafodajul era putred și mincinos .
E bună cura asta de detoxifiere și cred că ne-ar prinde bine maxim 2 echipe în EL și abia peste vreo 3 ani să încercam și CL. Am găsit și o fotografie cu rapidiștii ( era să scriu cior. ) din 1976. În sezonul 1975-1976 îi bătuseră pe cei de la Anderlecht cu 1-0 în Cupă Cupelor , dar în retur au pierdut cu 2-0 . În 1977 vor retrogada . Ce vremuri !!! ... Copos visa numai savarine , dar de Samsung nu cred că auzise .>:) Nu înțeleg de ce nu procedează rapidiștii cum au făcut dinamoviștii - dintr-o poreclă să facă un simbol . Aceștia transformat vechea poreclă dinainte de '89 ( ''caini rosii'' ) în simbol X( ![]() |
bremen, din ce am citit eu , pe stadionul giulesti, copie dupa anfield parca, a fost si carol ii.
|
Nu stiu de Carol nimic , dar stiu ca azi a murit Nae Manea :(
|
Bayern Munchen a luat patru goluri aseara de la Wolfsburg! Exact cate a luat in primele 16 etape.
http://www1.skysports.com/football/l.../330248/report ![]() |
perfect!!!
cfr depunctata cu 24 de puncte! sper sa retrogradeze si sa nu mai auzim niciodata de aceasta echipa mizera condusa de un om mizer. se pare ca in cluj se purifica fotbalul! :) |
si la bucuresti nu? :)) Uite ca a disparut mizeria astrala. Acu e niste consoane pentru agramati >:)
Urmeaza militia? Stiti ceva?:-/ |
Ăi mai negri africani sunt ....ivorienii .
|
Borussia are două victorii la rând B-)
|
da bremen, cred ca e momentul sa isi revina. norocul lor din cate am vazut e ca a revenit reus
|
Originally Posted by iiii:
Am vazut rezumatul la BM - Hamburg SV :-O Nu stiu daca o sa se repete maine acelasi scor . Vad un 3-1 pentru BM , dar daca intra mai multe in poarta , asa o sa faca nea Mircea : https://www.youtube.com/watch?v=pWlukTTVavg |
eu sincer , mi-as dori sa il vad pe lucescu umilit, sa fie undeva un 3-0 sau 4-0 si sa zica ca l-au furat arbitrii , si ca a avut 12 penaltiuri etc :D
|
Sa facem niste bani ( virtuali) . Doua bilete , pe fiecare pariem 100 lei :
A. Sahtior Donetk - Bayern Munchen 2 cota 1.40 PSG - Chelsea 2 cota 2.87 Castig 4, 018 - partea luata de stat B. Sahtior Donetk -Bayern Munchen 2 cota 1.40 PSG -Chelsea x cota 3.20 Castig 4, 48 - partea luata de stat Cotele sunt luate de la bet 365 |
All times are GMT +2. The time now is 03:22. |