![]() |
:( povestile trebuie lasate sa respire.
|
@Smeagol:
am vazut ce ai postat de 1a oara shi mi s-a parut ca exagerezi. Eu am citit Silmarillion-ul in Engleza shi sunt nishte expresii akolo pe care le-am cautat in dictzionar dar sunt unele cuvinte pe care (vorba lui Raptor) le lashi sa respire ... go with the flow... Uneori Tolkien trebuie citit la fel k Shakespeare - shi dk pe Shakespeare in cerci sa-l intzelegi 100% ... good luck with dat! ;) |
Originally Posted by Gaandalf:
Pai nu tot oameni erau care au ajuns pe Middle-Earth la fel ca restu`? |
la fel k cine ? sau ca ce ? Dunedain ?
Shi Smeagol vb de King Of Rohan ... din ce imi aduc io aminte aia erau normali .... nu ? |
Good News Bad News Scenario:
Ringer Spy Celebriel reports that this week's Video Store magazine (9/5 -9/11 2004) contains a 2 page spread confirming the street date for the 4-disc extended edition of Return of the King of December 14. Pre-sell date is September 10. The ad notes the inclusion of the "highly anticipated confrontation with Saruman" and the 50 minutes of extended footage. Separate from the Extended Edition 4 disc set is the Collector's DVD Gift Set, also with a street date of December 14. This contains the 4-disc Extended DVD edition, Minas Tirth polystone keepsake box, and Bonus DVD, "Creating the Lord of the Rings Symphony" by Howard Shore. Extensive TV, radio, and print advertising planned during the holiday shopping period. ROTK Extended Edition: DVD suggested retail is $39.99, VHS suggested retail is $24.99 Collector's DVD Gift Set: Suggested retail is $79.92 bad news 4 us ... :x |
Mda.. de ce au ales astia ca data de lansare decembrie? :( Mai e o groaza pana atunci... Ehh sper sa am delectez cu sta4 warsu pana atunci.. Tre sa fac yo rost de dvd-ul ala! 21 sept se apropie (nu si pt noi)
|
Originally Posted by TLD:
ROTK, SW shi Matrix dvd extended eitions, dvd box-sets & figurine... knd o sa intram in UE nu o as mai avem astfel de probleme... bagami-ash pixul in penar! |
Discutzie pe forum strain la LOTR:
(how cuuul iz dat ?)
Originally Posted by Jermaine 76:
Originally Posted by Gaandalf:
Originally Posted by Jermaine 76:
|
wow!! ce mijto! oare nu avem si noi prin romania asemenea drumuri? :P
|
Da,cum sa nu :w00t: "aleea Mordor,numaru' 13" :lol:
|
Eu ma indoiesc foarte tare ca ar da nume strazilor dupa LOTR! Adica, da-o dracului de treaba!
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
:lol: Ar fi naspa rau...."de la Universitate o iei pe Gondor, apoi faci stanga pe Calea Victoriei, si la intersectia cu Rohan faci dreapta!" :? |
chiar ca suna naspa! :D
si in plus la noi nu merge pt ca numele astea sunt englezesti, si deci nu prea merg in romania/romana |
O coincidenta interesanta
Am gasit zilele trecute, absolut intamplator, celebra epopee indiana Ramayana. Rasfoind, am dat peste un indice de nume. Mi-a atras atentia un anumit pasaj:
"Vali - sau Bali sau Balin, rege al poporului vanara" O coincidenta interesanta, nu-i asa? |
to all
Pentru cei care nu ati aflat, National Geographic a programat sambata, 18 septembrie, ora 22 un documentar numit "Din culisele filmului Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui" si tine o ora. Chestia e ca am mai vazut un documentar despre LOTR pe N.G. si era destul de nasol...era un fel de paralelism intre LOTR si viata reala, diverse situatii din istorie... Sper sa nu fie acelasi. We'll see....
A, si inca o chestie: TTT in premiera pe HBO, duminica, 19 septembrie, ora 20! Nu strica revazut... Ca veni vorba, am vazut si eu in sfarsit FOTR si TTT extended:) Mi a flacut ff mult scena in care Frodo si Sam ii zaresc pe Elfii Padureni, chiar dupa ce parasesc Comitatul sau scenele suplimentare cu Aragorn, in care acesta canta un cantec elfesc ...astea din Fotr. In TTT parca au fost si mai multe chestii faine. Una dintre ele este atunci cand Faramir isi aminteste cum a gasit barca in care a fost asezat Boromir, cornul spart al acestuia si apoi scena din Osgiliath cu Boromir, Faramir si Denethor. Sau Merry si Pippin In Fangorn Forest band apa entilor, super simpatici...sau faza in care Aragorn ii spune, oarecum jenat, lui Eowyn ca are de fapt 87 de ani! :w00t: Anyway, sa nu va mai plictisesc , a fost o experinta super pt mine... Now waiting for ROTK extended... |
Re: O coincidenta interesanta
Originally Posted by elanor:
:D coincidenta da,interesanta,nu :sick: ...mie nu-mi plac deloc asiaticii(excluzand arabii si chinezii..anyway) multe "coincidente" :happy: pot fi gasite in schimb in mitologia scandinava... |
Am auzit ca apare partea a VI a...se aude ca joaca si Jennifer Love Hewitt in noul film....
|
Originally Posted by Jay:
what? despre ce vorbesti? |
Bai Gandalf, eu cred ca astia isi bat joc de tine ma...
|
Immortality
Am citit zilele trecute prin Silmarillion ceva despre semintiile ce populau Middle Earth (da, stiu ca nu face parte din ''the miracle I call LOTR" :x ,dar nu exista rubrica Silmarillion :P )si m a mirat ceva : orcii tragindu se din elfi traiesc vesnic,dar nu mi se pare normal findca nu e spusa direct...si despre gnomi la fel , foarte batrani, dar nu spune ca s muritori , nici nemuritori! Sau cel putin asa am inteles eu.Doar oameni sunt muritori?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |