Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

iiii 12 Dec 2013 10:48

da, juventus a pierdut pe un teren de cacat dar oricum foarte dubios toata chestia

bremen1980 12 Dec 2013 10:50

Juve trebuia sa reziste 60 minute chiar daca ar fi jucat pe teren minat .

iiii 12 Dec 2013 10:51

trebuia si uite ca nu au reusit. asta e.
oricum am vazut sezonul asta cum e sa fac 12 puncte si sa termini pe 3 in grupa :-O

iiii 16 Dec 2013 14:11

united a picat binisor zic eu....
acum sa vad eu arsenalu daca trece....

MikkaelWolfganger 16 Dec 2013 15:06

Barca-City e meci tare.Eu nu i-as subestima pe cetateni.Se descurca binisor cand vine vorba de echipe ce exceleaza la posesie.
United-Olympiakos.Noroc porcesc pentru Moyes.Cel mai lejer meci.
Atletico-Milan.Meci echilibrat,dar ii vad mai departe pe spanioli.
RM-Schalke-E clar, desi echipele nemtesti au obieceiul sa ii cam tavaleasca pe madridisti.
Dortmund-Zenit.Meci greu.Rusii nu prea ar trebui sa miste, dar totusi au conditiile climatice de partea lor.
PSG-Lever.Imi pare rau de Lever, promiteau, dar si-o iau rau de tot de la PSG.
Chelsea-Galata.Iar meci greu.Mie nu mi se pare echipa lui Mou chiar atat de strong, iar Galata a aratat ca se poate contra unui adversar care in momentul de fata este peste Chelsea.

Cat despre Bayern-Arsenal.Sper ca de data asta Bayern sa le dea bine cu terenul in cap, atat acasa, cat si in deplasare.Sa ma racoresc putin pentru sezonul trecut, cand dupa 2 suturi pe toata poarte si 2 goluri, fanii lui Arsenal tipau cat ii tinea gura ca vai ce bine au jucat descultii si ca de fapt ei meritau sa se califice...

Kriss_Kringle 19 Dec 2013 01:51

Eu sper ca descultii sa iti bata baietii pe Emirates.Wenger avea obiceiul de a o bate pe Barcelona lui Guardiola acolo si poate reuseste sa scoata un rezultat pozitiv iar.

Pe langa asta,iti amintesc ca Bayern s-a calificat anul trecut mai departe datorita golurilor din deplasare,ceea ce mie mi se pare o idiotenie cand ai 3-1 si 0-2.E egalitate la goluri inscrise si de-o parte si de alta,deci ar fi normal sa se joace prelungiri.

MikkaelWolfganger 19 Dec 2013 08:06

Da si mie mi se pare corect sa se mearga in prelungiri.De acord.Nu sunt de acord, insa cu aiurelile de felul:noi am fost echipa mai buna si meritam sa ne calificam.De unde atata?Eu chiar nu am teama cu meciul asta.Imi sunt simpatici astia de la Arsenal(mai putin fanii),dar nu prea ii vad eu avand fata de CL.

bremen1980 20 Dec 2013 14:13

A luat Eurosportul drepturile pentru campionatul englez .Sa vedem de cand incep sa dea meciuri .
http://m.prosport.ro/fotbal-extern/c...-2016-11797248

Kriss_Kringle 20 Dec 2013 15:09

De maine incep sa dea meciurile.

bremen1980 21 Dec 2013 19:44

Se mai uita cineva la luptele astea care au loc dupa implozia circuitului K1 ? Nici eu nu ma mai uit ca-n alte vremuri , dar am prins azi lupta lui Daniel Ghita cu Errol Zimmerman . Nici n-a apucat sa-i cante imnul ca si-a si luat ala KO :-O .

http://www.fightvideomma.com/2013/12...n-2-fight.html

nezalco 23 Dec 2013 08:53

si totusi eu vad campionatul englez in continuare la digi sport 1 HU
:-O

MikkaelWolfganger 27 Jan 2014 20:43

Dorinel Dragon-Head Munteanu /:)

iiii 08 Feb 2014 14:08

LIVERPOOL - ARSENAL , minutul 19 4-0 :-? =))

ghost90 08 Feb 2014 19:06

Condoleante Kriss.

ghost90 23 Feb 2014 13:41

iiii mergem la Budapesta?

iiii 24 Feb 2014 09:35

mai sa sti ca as merge...daca se pleaca masiv din bucuresti mai mult ca sigur o sa merg. :D tu?

te astept in sept in bucuresti

ghost90 25 Feb 2014 09:00

Eu as vrea sa vad o unitate nationala, sa stea toate galeriile impreuna in drum spre Budapesta, desi la mentalitatea noastra ma indoiesc ca se va intampla.Eu fac tot posibilul sa merg si acasa cu Grecia.Ar fi o treaba daca s-ar juca meciul de acasa cu Ungaria la Cluj.Desi cred ca ar fi fost un meci cu un grad prea mare de risc.

iiii 25 Feb 2014 09:08

la cel cu grecia o sa incerc si eu sa merg... dar vedem si iar vedem.
cat de meciul cu ungaria..daca se joaca in cluj imi e frica sa ma gandesc cum o sa fie. ai vazut ce facura in bucuresti.
eu zic ca se joaca aici , pentru ca e stadionul mare si incape multa lume.. la cluj sau ploiesti vad meciurile cu finlanda , irlanda de nord etc. asa a fost tot timpul.

iiii 04 Mar 2014 13:28

dosarul transferurilor!!!! e gata!!! yaaaay<:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P

george copos - 3 ani si 8 luni cu executare =D>

mihai stoica - 3 ani si 6 luni cu executare =D>

cristi borcea - 6 ani si 4 luni cu executare =D>

ioan becali - 6 ani si 4 luni cu executare =D>

victor becali - 4 ani si 8 luni cu executare =D>

jean padureanu - 3 ani si 4 luni cu executare =D>

gica popescu - 3 ani si 10 luni cu executare =D>

gigi netoiu - 3 ani si 4 luni cu executare =D>

t0nka 04 Mar 2014 13:43

multi inainte!

ghost90 04 Mar 2014 17:23

ghost90 16 Mar 2014 16:28

David Moyes is a football genius!

iiii 21 Mar 2014 12:31

barca - atletico
real- borussia
psg - chelsea
man u - bayern

eu zic ca barca real si bayern sigur merg mai departe, chit ca tin cu man u dar nu cred ca trece echipa lui moyes de bayern

la psg-chelsea zic pas

MikkaelWolfganger 21 Mar 2014 12:52

Mie singura care mi se pare ca va trece sigur mai departe e Bayern.Atletico e underrated si cred ca poate tine piept Barcei oricand, PSG si Chelsea sunt pe pozitii de egalitate(foarte strans meciul asta), iar Dortmund are precedentul de partea ei( si anu' trecut tot mielul la taiere era vazuta si cand colo i-a urlat pe astia de la Real cu bataia).Pe de alta parte, Bayern-ul are de partea sa geniul tactic al lui Moyes care nu da gres niciodata.

iiii 28 Mar 2014 09:28

pacat ca meciul de aseara s-a terminat doar 5-2. steaua putea face umilinta canina sa fie mult mai mare, dar pot zice ca maraitorii a avut mare noroc.

iiii 31 Mar 2014 13:30

in ucraina , Jaba Kankava a dat dovada de respect !!!=D>

iiii 11 Apr 2014 12:49

real-bayern
atletico-chelsea

cum ar fi sa revedem finala de acum 2 ani?

ghost90 12 Apr 2014 22:45

Nasol.As vrea sa castige Atletico, desi e foarte greu.Si ca sa fie frumos, s-o bata pe Real in finala cu 4-0.

bremen1980 08 May 2014 19:09

Ce meciuri am avut in ultimele saptamani !!!!
Liverpool-Man City 3-2
Liverpool-Chelsea 0-2 X(
Crystal Palace -Liverpool 3-3

Granada-Barcelona 1-0
Valladolid -Real Madrid 1-1
Barcelona -Getafe 2-2
Real Madrid -Valencia 2-2
Levante -At.Madrid 2-0 :-O

Real Madrid -Bayern Munchen 4-0 >:)
Chelsea - At.Madrid 1-3 :P
Valencia -Sevilla 3-1 :D

FC Brasov -Dinamo 2-0 meci despre care unii au scris ca a fost mai dubios decat asasinarea lui Kennedy .

Urmeaza ultimele etape in Spania si Anglia ,finalele cupelor europene si Campionatul Mondial .A plouat in ultima vreme cu apa multa , cu mult fotbal de calitate si cu rezultate desuchiate . :)

bremen1980 10 May 2014 22:56

Maine se da titlul in Anglia .Sa rateze prosteste Man City o asemenea oportunitate ? Mai indoiesc , dar s-au mai vazut miracole.:-/

Jocul lui Dinamo n-are legatura cu blaturile , ci e prost din structura .Gol luat in ultumul minut .(:|

iiii 12 May 2014 10:46

si in uk a luat Man City. :D
erau cam suparati baietii la half time ieri.

bremen1980 25 May 2014 13:44

Un meci destul de incalcit intre Real si Atletico .Asta la suprafata pentru ca in tesatura lui n-am vazut un meci obuisnuit ,ci o drama s-a petrecut aseara :( Echipa mai mica , cu care tineam doar pentru ca era echipa mai mica ,n-a rezistat pana la final. Mai aveau atat de putin cei de la Atletico si puneau mana /buzele/dintii pe cupa .O cupa care le-a fost smulsa dintre dinti cu cinism de catre Ramos. A urmat o prabusire demna de tragediile grecesti .Totul s-a inclinat spre Real . Zeii votasera in unanimitate si celui ce are i s-a mai dat , iar celui ce n-are i s-a luat si ceea ce parea ca are .
Ce poveste !! Ce reabilitare pentru Sergio Ramos cel care in urma cu doi ani dobora statia spatiala cu sutul sau . A fost nevoie apoi ca G.Clooney si Sandra Bullock sa repare dezastrul facut de zelosul fotbalist spaniol.
Bravo Real . Pacat de Atletico care n-o sa mai ajunga in urmatorii 20 ani la asemenea inaltimi . Au avut prea multi Diego aseara , dar le-a lipsit unul -Diego Armando Maradona .

ghost90 09 Jun 2014 12:06

Sta sa inceapa CM din Brazilia, si situatia se prezinta cam asa..

http://i.imgur.com/59q34j4.jpg?1

http://i.imgur.com/txfYGD4.jpg?1

bremen1980 12 Jun 2014 21:00

Lumea protesteaza , fotbalul merge inainte .

Brazilia -Croaţia 2-0

MikkaelWolfganger 13 Jun 2014 07:49

Am ratat meciu' de deschidere, dar am auzit ca brazilienii au pus bani de protocol.Asta seara sper sa reusesc sa vad si eu aste 2 meciuri.

Mexic-Cameroon 3-3
Spania-Olanda 0-0

And: nu ca nu mi s-ar face mila de amarastenii din Brazilia, dar pe ma intristeaza mai multa asta :(

iiii 13 Jun 2014 09:33

Am vazut meciul aseara si trebuie sa recunosc ca, Croatia a pus osu, au tras dar totusi Brazilia a fost net superioara!
La faza penaltyul acordat de galbejit brazilienilor , eu cred ca nu a fost!!!
Ma gandesc cum ar fi daca Brazilia nu castiga trofeul.!!!

MikkaelWolfganger 13 Jun 2014 10:38

Da' ce tie ti se pare ca Brazilia asta are fata de castigatoare?Mie sincer mi se par meh.Eu de abia astept sa vad Brazilia iesind tiptil prin sferturi/semifinale, cu strazile in flacari si finala mutata in alti boscheti :D.

Din ce am vazut eu pana acum, mondialul asta e vai de mama lui.Ala din SA pare supersonic pe langa asta.Eu am dureri de cap cand au aud de viitoarele locuri pe unde ar putea sa se desfasoare.Sa-l faca, frate, in Europa,in tari cu potenta financiara si traditie.

chuckyfan 13 Jun 2014 22:01

^ da, total de acord.

nu prea le ai cu pariurile :)). să nu pui la pariuri :D

tot ce vreau eu de la campionatul ăsta e: 1) Spania să plece cât mai repede
2) Să nu câștige țiganii brazilieni

MikkaelWolfganger 13 Jun 2014 22:41

Bai,inainte le aveam...acum nici nu prea mai urmaresc :)).

Anyways, de multa vreme nu m-am mai simtit atat de bine!Aproape ca imi pare rau de spanioli, ca au jucat binisor in 12 oameni.Data viitoare sa vina in efectiv complet de 15.Cu siguranta vor castga :D.

LE:dat thoresinha tho...

chuckyfan 13 Jun 2014 22:58

Cred că i-au ajuns blestemele mele pe spanioli. Sper să-și ia câteva boabe și de la cei din Chile să plece acasă :))

ghost90 14 Jun 2014 11:18

The Spain team visited an orphanage in Brazil today . " It's heartbreaking to see their sad little faces with no hope . " said Jose , age 6

bremen1980 15 Jun 2014 20:38

Meciuri destul de frumoase la acest mondial .Goluri multe , erori de arbitraj , scoruri intoarse . N-am vazut toate meciurile , dar mi-a placut ce-am vazut si nu m-a plictisit nimic . Chiar si Elvetia -Ecuador a avut vana si ma oftic pentru ca am ratat ultimul gol :(
Sa-i vedem si pe francezi in seara asta si sunt curios de argentienieni pe care din pacate o sa-i vad doar in reluare .

Toti dau acum in Spania , dar daca le intra si golul al doilea , nu cred ca mai cedau ei cu 5-1 . Daca....
Oricum sunt curios pe unde o sa se opreasca Olanda , ei fiind maestri ai jocului estetic , dar care nu aduce trofee. Ar merita pentru tot ce-au jucat de-a lungul timpului un campionat mondial .

MikkaelWolfganger 15 Jun 2014 23:48

Mondialul asta imi aduce deja aminte de ala din Coreea si Japonia.Arbitraje asa suspecte nu am mai vazut din vremurile de glorie ale Barcelonei.Sincer, nu am vazut un singur penalty despre care sa pot spune cu mana pe inima ca a fost acordat corect.Si de n-ar fi 4 natarai care sa alerge pe langa tuse...

Niste predictii doar de dragul datului pe langa minge:

Argentina-B&H 1(dar nu vad Argentina batand la scor mare)
Germania-Portugalia 1(eu nu imi amintesc Portugalia batand vreodata Germania)
Iran-Nigeria 1 (doar pentru ca ii uraste toata lumea).

bremen1980 16 Jun 2014 20:30

Ce derizorie a fost astazi Portugalia (:| . A inceput binisor , dar s-a dezumflat repede mai ales dupa eliminarea lui Pepe . C.Ronaldo nici n-a contat .
Germania abia de prin sferturi o sa intrebuinteze serios.

Sa-i vedem in seara asta si pe iranieni daca le vor tine piept nigerienilor .

Cam aiurea gandit modul in care meciurile sunt reluate de TVR . Pai de ce sa dai a doua zi in reluare '' Franta -Honduras '' , (meci vazut de toata lumea pentru ca a fost la o ora rezonabila ) , in loc sa dai Argentina -Bosnia , meci pe care putini l-au vazut ?? X( :-?

iiii 17 Jun 2014 09:25

bremen, sa nu uitam ca la eliminarea lui Pepe deja era scorul 2-0 pt germania!!!
oricum scorul mi-a placut.
la iran cu nigeria.. cred ca cel mai prost meci de pana acum la acest campionat mondial. am vazut prima repriza si m-au apucat dracii.
si la ultimul meci de ieri, ghana-muricaaa nu m-am uitat. :|

iiii 18 Jun 2014 10:26

Brazilia a aratat inca odata ca nu e demna sa ridice trofeul!!!
Am jucat la pariuri X la meciul cu mexicul si mi-a iesit!!! cota 5.60
daaaar... m-am ars la celalalt meci de pe bilet, mizand pe victoria rusilor , dar deh... c'est la vie!!!

MikkaelWolfganger 18 Jun 2014 12:02

Si mie mi-a iesit x-ul solist, dar n-a iesit 2-ul la Rusia-Coreea.Isi primeste destula ura Brazilia asta, tara organizatoare care a luat de la gura poporului pentru fandoseli fotbalistice,platesc arbitrii,nu joaca nimic,simuleaza, sunt aroganit si toata lumea ii asteapta la cotitura :)).E totusi inceput de ediite si chiar daca Germania sau Olanda au dat scoruri unor echipe respectabile, mie nu imi par deosebit de convingatoare aceste prestatii.Olanda i-a bubuit pe spanioli pe caderea alora de moral, iar Germania a beneficiat de o Portugalie anemica, cu discrepante mari la nivel de skill idividual, plus ceva arbitraj dubios.Deci pana acum, nu pare vreuna vrednica de ridicare....

Anyways, niste pronosticuri imba:

Australia-Olanda 2
Spania-Chile 2 #YOLO

bremen1980 18 Jun 2014 20:00

Meciurile frumoase continua . Dupa Brazilia -Mexic , am avut in sera asta superbul Olanda-Australia 3-2 , un meci care a semanat cu jocurile din campionatul Angliei .Parca am vazut un Arsenal -Liverpool sau un Man United -Man City .
Chiar cred ca nu aveam ce cauta noi la acest mondial .Peste cine am fi fost ??? Peste Algeria ???Nuuuuu . Peste Iran ??? Poate . Peste Grecia ??? Nu cred .

t0nka 19 Jun 2014 09:55

"Chilienii si'au dorit mai mult victoria". A fost stresanta a doua repriza, acelasi tiki-taka obosit care le'a adus posesia aproape de 60% degeaba.

bremen1980 19 Jun 2014 22:47

Mondialul asta chiar mi-a depasit asteptarile .Nici n-apuci sa te recuperezi dupa un meci frumos ca vine altul si mai bun .

Ce meserias e Suarez asta :-* .

All times are GMT +2. The time now is 23:14.