Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Asculta, Noteaza si Posteaza (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97674)

omudindulap 21 Jun 2014 17:51

Overwhelmin9

In the mud for Lav

faraimaginatie 23 Jun 2014 12:50

7.5

Don't Make me Over <3

Aeryn_Sun 23 Jun 2014 19:29

9.15

Steve Conte - Could You Bite The Hand?

c0nt 28 Jun 2014 00:23

7

Sia - Chandelier

Don't think

shagrath 05 Jul 2014 00:12

7
https://www.youtube.com/watch?v=GBi5eYRXGKk

Igor12 18 Aug 2014 20:33

6

Dare- King Of spades

Pupaila 04 Sep 2014 11:51

8
https://www.youtube.com/watch?v=NRtvqT_wMeY

Tyson_Kyd 12 Sep 2014 18:56

6/10

Flou Rege vs Dj Al*Bu - Eu si Muzica

so1uffle2 15 Oct 2014 11:21

8

crossroads

c0nt 15 Oct 2014 21:06

6 - nu-mi plac principesele x

Lykke Li - I'm Waiting Here

Twinsen 16 Oct 2014 00:09

7

El Lucero

aNdreea93p 19 Oct 2014 08:07

2. Nu are farmec deloc, mai mult recita. Instrumentalul ce merita o nota mai maricica..

http://youtu.be/GM-3FfOVuQ0

chuckyfan 24 Oct 2014 11:55

5

Adi Bezna - Dacă mai crezi în mine

bitter_moon 26 Oct 2014 20:13

7

GARY MOORE - The Loner

Mercutio 27 Oct 2014 00:02

Originally Posted by chuckyfan:

misto!!!!
ii stiu si pe adi si pe vio. au mai imbatranit putin, cu vreo 15 ani :).
esti din piatra neamt? unde e 'Fieraria' asta?

chuckyfan 27 Oct 2014 10:57

sunt din bistrița. aia e singura variantă de pe youtube care se aduce ok.
pe adi îl știu de la colibița folk fest unde a fost cel mai bun dintre cei prezenți. sper să mai am ocazia să-l ascult pe undeva.

Mercutio 28 Oct 2014 00:11

Originally Posted by chuckyfan:

sunt din bistrița. aia e singura variantă de pe youtube care se aduce ok.
pe adi îl știu de la colibița folk fest unde a fost cel mai bun dintre cei prezenți. sper să mai am ocazia să-l ascult pe undeva.

frumos oras bistrita. am fost acolo in tabara de pionieri in clasa 7-a. si acum imi mai aduc aminte covrigii cu mac :)

aNdreea93p 01 Nov 2014 05:43

Originally Posted by bitter_moon:

9

https://www.youtube.com/watch?v=gKvxLP7TMLI

c0nt 11 Nov 2014 14:32

5

The Handsome Family - Far From Any Road

LE - originalul , cred.
Dati nota pentru care-o fi.

bitter_moon 12 Nov 2014 21:18

8

Simple Man - Lynyrd Skynyrd

MikkaelWolfganger 13 Nov 2014 11:06

8.5

Lost in Space

Mr.Blonde 13 Nov 2014 21:19

7

morricone live - c'era una volta il west

https://www.youtube.com/watch?v=Lc1h4kfj4B4&index=11&list=PLEC76378BECEF08 A3

anaemona 13 Nov 2014 23:59

10

You're so cool - Hans Zimmer (Symphony orchestra)

Mr.Blonde 14 Nov 2014 15:24

9,5

Chevaliers de Sangreal (tot Zimmer)

https://www.youtube.com/watch?v=yY1OJyaWBJ4

anaemona 19 Nov 2014 22:13

10 - absolut superb

http://www.youtube.com/watch?v=FZcGc-nbLco

c0nt 20 Nov 2014 12:59

8.5

Stephen Marley - You're Gonna Leave

bitter_moon 25 Nov 2014 18:39

9,5
B.B. King & Eric Clapton - The Thrill Is Gone

White1 28 Nov 2014 19:05

7, 5
De vreo 2 luni sunt complet obsedat de Waits.
The Part You Throw Away

oneflyride 30 Nov 2014 21:02

9/10

Just Like You-Gone Girl

White1 04 Dec 2014 20:09

Since no one else wants to play...
7
Can't Let Go

alali 06 Dec 2014 14:37

https://www.youtube.com/watch?v=FsiCcatdrk4

10!

bitter_moon 09 Dec 2014 22:00

6

GEORGE THOROGOOD "Bad To The Bone"

c0nt 09 Dec 2014 22:45

9.8

Papermouth - Drawn To Flame

bitter_moon 13 Dec 2014 20:33

9,9

Melodia propusa de mine este pozitionata de revista Billboard pe locul trei in topul celor mai bune cantece ale anului 2014. Nu ma pronunt in aceasta privinta, dar voi urmari cu interes urmatoarea postare facuta aici, pentru a vedea cat de valoroasa o considera alt utilizator.

Hozier - Take Me To Church

marillion 13 Dec 2014 22:38

6.66 (mai mult pt. frumuseţea notei)

Heaven Beside You

oneflyride 15 Dec 2014 12:05

9/10

Dirt - The Stooges

c0nt 19 Dec 2014 01:19

10

Connan Mockasin - Hey Chocolate

Tyson_Kyd 23 Dec 2014 18:29

9/10

Carbon | Phane - Cetatea cu flori de piatră [VIDEO]

reivan 24 Dec 2014 09:08

bun ep , cel mai underrated in bransa e carbon.

Tyson_Kyd 25 Dec 2014 05:55

Originally Posted by reivan:

bun ep , cel mai underrated in bransa e carbon.

E prea bun omul.... EP-ul e genial! Nu stiu care imi place mai mult dintre Cedry2k cu Sfintii Inchisorilor sau Carbon cu Amini.

reivan 25 Dec 2014 12:00

ep'u lui cedryk a alunecat spre mediocritate. El ca mc s-a dus acolo desi prin colaborarile cu connect r putea sa duca char spre main stream materialu , ceea ce nu era rau , el inca se bucura de popularitatea castigata pana in anul 2011 si reputatia de maestru al liricii in rapu' romanesc , calitate care nu e prezenta pe cel mai nou material.

carbon inca tine la varietate si originalitate ,in plus phane e un producator foarte bun. desi sansele mi se pareau minime la un moment dat a devenit un mc mult mai profund decat colegu din equinox si l-a depasit inca de la chatarsis pe cedra si ramane unul dintre cei mai valorosi mc din undergroundu nostru (as putea spune , daca nu din cel european macar din cel est european) alaturi de putine nume care inca mai activeza : norzeatic , kazi ploae,raku ,gnom si , revelatia flou rege , care a scos cele mai bune melodii in ultimii ani : 2013 si 2014 cele mai fine trackuri lui i-au apartinut.
apropo de producatori , phane , albu , gazanu , silent strike ,etalosed sunt dj/producatori de valoare as putea spune chiar mondiala...

Jack-Jack 25 Dec 2014 14:16

9

Motorcycle music

Tyson_Kyd 26 Dec 2014 18:44

ep'u lui cedryk a alunecat spre mediocritate. El ca mc s-a dus acolo desi prin colaborarile cu connect r putea sa duca char spre main stream materialu , ceea ce nu era rau , el inca se bucura de popularitatea castigata pana in anul 2011 si reputatia de maestru al liricii in rapu' romanesc , calitate care nu e prezenta pe cel mai nou material.

carbon inca tine la varietate si originalitate ,in plus phane e un producator foarte bun. desi sansele mi se pareau minime la un moment dat a devenit un mc mult mai profund decat colegu din equinox si l-a depasit inca de la chatarsis pe cedra si ramane unul dintre cei mai valorosi mc din undergroundu nostru (as putea spune , daca nu din cel european macar din cel est european) alaturi de putine nume care inca mai activeza : norzeatic , kazi ploae,raku ,gnom si , revelatia flou rege , care a scos cele mai bune melodii in ultimii ani : 2013 si 2014 cele mai fine trackuri lui i-au apartinut.
apropo de producatori , phane , albu , gazanu , silent strike ,etalosed sunt dj/producatori de valoare as putea spune chiar mondiala...

Imi place cum ai pus problema, se poate vedea ca esti un bun ascultator de muzica rap. Nu oricine isi spune ascultator inseamna ca si este unul, iar multi nu stiu sa definitiveze ceea ce tu tocmai ai facut. Tin sa-ti dau dreptate, dar subiectul Cedrea este cam dificil. Sincer sa fiu, mi-a placut Sfintii Inchisorilor, este un EP complex si vine cu materiale noi. Problema tine de mesaj, de 4 albume Cedry2k nu-si mai schimba mesajul. Nici nu cauta o legatura cu ascultatorul, ceea ce Carbon face, iar asta este diferenta dintre cei doi mc. Carbon are foarte putini ascultatori fata de Cedry2k si tine de ei, stie ca pe cei care ii are sunt veritabili. Sa fim seriosi.... nu oricine asculta Carbon, mai nou oricine asculta Cedry2k! Stiu analfabeti, tigani si multe scursuri care asculta Cedrea si ei cred ca-l inteleg. Oricum... Cedry2k a spus ca nu cauta sa transmita altceva decat ceea ce vrea, iar EP-ul Sfintii Inchisorilor nu este facut pentru public in mare parte, este facut pentru el insusi... a vrut sa-si demonstreze ca inca mai poate. Sunt multe de dezbatut, mie-mi plac amandoi, fiecare are stilul lui, si ambii sunt foarte profunzi.
Ce pot sa spun, avem multi mc buni, de la Carbon si Cedry2k, la Vlad Dobrescu, la Deliric, la Doc, la Bean, Vali Umbra, Aforic, Nwanda, ADN, Praetor, Alan, Kepa, Kazi Ploae, Raku, Sisu, Chimie, Dragonu, Ursacian, gAZAH, Nimeni Altu, Bitza, Arssura, Cheloo, Ombladon, Spike, baietii de la B.U.G. Mafia, e K-Gula, Naighba, Brugner, e Rimaru, ca sa nu mai zic de baieti noi. Flou Rege face ravagii, pacat ca nu mai scoate un album. E bun si Stres, e Vlad Flueraru, sunt Smokey si Krem, dar cel mai mult imi plac The Bridge Committee si Sick Sound Crew .
Producatori si Dj avem din belsug. La cei pe care i-ai amintit ii adaug pe Sez, Motzu, e Dj Undoo, e Dj Grigo, Dj Paul, Argatu, Tecko Starr, Sagace, Dj Limun.... pana mea, sunt multi.

reivan 26 Dec 2014 22:48

Originally Posted by Tyson_Kyd:

Imi place cum ai pus problema, se poate vedea ca esti un bun ascultator de muzica rap. Nu oricine isi spune ascultator inseamna ca si este unul, iar multi nu stiu sa definitiveze ceea ce tu tocmai ai facut. Tin sa-ti dau dreptate, dar subiectul Cedrea este cam dificil. Sincer sa fiu, mi-a placut Sfintii Inchisorilor, este un EP complex si vine cu materiale noi. Problema tine de mesaj, de 4 albume Cedry2k nu-si mai schimba mesajul. Nici nu cauta o legatura cu ascultatorul, ceea ce Carbon face, iar asta este diferenta dintre cei doi mc. Carbon are foarte putini ascultatori fata de Cedry2k si tine de ei, stie ca pe cei care ii are sunt veritabili. Sa fim seriosi.... nu oricine asculta Carbon, mai nou oricine asculta Cedry2k! Stiu analfabeti, tigani si multe scursuri care asculta Cedrea si ei cred ca-l inteleg. Oricum... Cedry2k a spus ca nu cauta sa transmita altceva decat ceea ce vrea, iar EP-ul Sfintii Inchisorilor nu este facut pentru public in mare parte, este facut pentru el insusi... a vrut sa-si demonstreze ca inca mai poate. Sunt multe de dezbatut, mie-mi plac amandoi, fiecare are stilul lui, si ambii sunt foarte profunzi.
Ce pot sa spun, avem multi mc buni, de la Carbon si Cedry2k, la Vlad Dobrescu, la Deliric, la Doc, la Bean, Vali Umbra, Aforic, Nwanda, ADN, Praetor, Alan, Kepa, Kazi Ploae, Raku, Sisu, Chimie, Dragonu, Ursacian, gAZAH, Nimeni Altu, Bitza, Arssura, Cheloo, Ombladon, Spike, baietii de la B.U.G. Mafia, e K-Gula, Naighba, Brugner, e Rimaru, ca sa nu mai zic de baieti noi. Flou Rege face ravagii, pacat ca nu mai scoate un album. E bun si Stres, e Vlad Flueraru, sunt Smokey si Krem, dar cel mai mult imi plac The Bridge Committee si Sick Sound Crew .
Producatori si Dj avem din belsug. La cei pe care i-ai amintit ii adaug pe Sez, Motzu, e Dj Undoo, e Dj Grigo, Dj Paul, Argatu, Tecko Starr, Sagace, Dj Limun.... pana mea, sunt multi.

as sterge niste mc s de acolo care fac prea mult "rap about nothin' " insa da , in mare, intr-o societate care nu a acceptat niciodata genu asta , intr-o tara chinuita de comunism si lipsa de educatie , avem o cultura underground valoroasa dar in conditiile economice si sociale , dracu stie cum de s-a prins cultura asta.

bitter_moon 27 Dec 2014 19:48

Originally Posted by Jack-Jack:

8

Yes-the gates of delirium - (soon...)

c0nt 30 Dec 2014 23:56

7.5

Starship - Nothing's Gonna Stop Us Now

shagrath 03 Jan 2015 13:15

7
https://www.youtube.com/watch?v=rbTozgoj9OQ

White1 02 Feb 2015 20:54

9
Heavy Chains

marillion 02 Feb 2015 21:57

8,5

Riverside - Panic Room

c0nt 17 Mar 2015 00:14

7

Boy Friend - Lazy Hunter

All times are GMT +2. The time now is 01:58.