![]() |
Mi s-a parut interesant link-ul acesta cu harta radiatiilor : http://www.uvawareness.com/
|
Un anume claudiu25 despre X-Men First Class:
"Dupa parerea mea nu merita nici 10 nici 9 are si momente bune da dupa mine nu e un film de nota 10 si nici 9 dau un 8 desi nici 8 nu merita da sa zicem" =)) |
Este un topic special pentru perle de pe Cinemagia :P
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...ighlight=perle |
|
|
1: Open Google Maps (directions)
2: Type China as your starting point 3: Type Taiwan as your destination. 4: Read step 48 5: When you stop laughing, share this so others can laugh too! |
Nu'i putin lucru :)) io si Phelps mai c'om reusi B-)
|
Ioii sa vedeti traznaie ce-am patit! Cerere de prietenie de la fanelvalorosu! Mie :-O
i-am dat goneala: "-Lasa-te de glume si vezi dedicatia de la sectiunea fotomagia" la care el (din nou mie :-O ) : "-Scuze scumpo :( nu te mai deranjez" cat p-aci sa fac bubite de la "scumpo" al lui: "-Daca-mi mai spui scumpa te satanizez, fa pasi repejor" :)) "-Gata gata am plecat! in viata mea nu te mai deranjez :((" Diseara imi fac rugaciunea : vreau sa se exorcizeze Cinemagia de d-astia :(( le.: ca sa completez tabloul:
Originally Posted by FANELvaloros:
din nou :-O si mai ales un :-& din tot stomacul |
|
|
enigma
leave maniac O fi de bine? |
secret
enigma fury :-? |
Quote:
Femeia e prin definitie o enigma irationala, care te lasa tocmai cand ti-e lumea mai draga.:P Ale mele: mad sin deed (a se citi dead) |
crush
fool man ?! asa ca am mai cautat unul suicide Traducere: I usually have a crush for fool men and that will lead to suicide. :D |
Originally Posted by omudindulap:
Bună traducere, mersi. M-am mai uitat după alte cuvinte şi în timp ce cel de lângă mine tocmai găsise hate, eu văzusem passion. :))
Originally Posted by omudindulap:
Lasă deed ca deed... nu mai spera tu la alte vocale. :P |
tease
leave arm ma regasesc total :)) |
fool
naked malice Asta e ca horoscopul :)) ne satisface curiozitatea de moment de a afla cum suntem si ce nabadai vom face in ziua respectiva ca in secunda urmatoare sa dam pagina. Nenea psihologu' care a gandit acest "rebus" hraneste dorinta fiecaruia de a vedea un lucru negativ/evil la adresa personalitatii noastre :)) Vorba lui danonino "baad to the bone" |
Care roacker vede primul pogo? s-aud :))
|
pogo:al 16-lea rand :D
|
Passion
Coke Fury Deci toata viata mea o sa pun pasiune in a deschide doze de cola si apoi ma voi enerva ca nu e bere. |
All times are GMT +2. The time now is 02:22. |