Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Demona 26 Aug 2004 21:49

Originally Posted by Gaandalf:

Bloomy up for Kindom Of Heaven
Originally Posted by Sméagol-Gollum:

:lol: :lol: misto pozele!!! :) ...dar se pare ca exista o problema.... ;)
PS: fain avatar gaandalf! :happy: ...verry round... :P

What kind of problem ?

Gaandalf, nu mai lua pozele de pe www.councilofelrond.com pentru ca aia nu permint link-area lor. Aia e problema...

Gaandalf 27 Aug 2004 07:12

Shi dupa cum ne shi ashteptam sa mai intarzie putzin ROTK-ul extins... se pare ca Pee Jay nu ne dezamageshte ... lansarea s-a mutat akum pe 7 Decembrie ... in preajma sarbatorilor ca sa iasa omor la vanzari ... mai mult k sigur.
Am ashteptat atata timp ... mai ashtept vreo 3 luni ... :(

TLD 27 Aug 2004 07:50

7 decembrie? Ce chestie fix in aceasi zi cu colecti amatrix... Dificil de ales intre astea 2... dar totusi tot matrixul ramane prima mea fblete... ROTK-ul ori il piratez (probabil), ori il cumpar mai incolo... Poate de pasti! :D

P.S: Asta dak le aduc pe la fel ca in america.. adik pe 7, nu cu intarzieri...

Gaandalf 30 Aug 2004 09:06

If It Were Anime :lol:

Gaandalf 30 Aug 2004 09:21

Originally Posted by TLD:

7 decembrie? Ce chestie fix in aceasi zi cu colecti amatrix... Dificil de ales intre astea 2... dar totusi tot matrixul ramane prima mea fblete... ROTK-ul ori il piratez (probabil), ori il cumpar mai incolo... Poate de pasti! :D
P.S: Asta dak le aduc pe la fel ca in america.. adik pe 7, nu cu intarzieri...

Dk la MAtrix Trilogy au scos 10 dvd-uri apoi la Lord Of The Rings ... dvd box set cu tot cu variantele extinse... oare akolo cate dvd-uri o sa fie incluse in set ?

De pAshti ? Ma superi TLD...c e draqu' asta nu e film de piratat dk apare... asta e set de achiztzionat ... crystal clear ... as daylight ... :P

Demona 30 Aug 2004 17:11

:lol: :D:D :lol: Cica "Midu-Earth" shi "best Hobbito Friend", "Regorasu" si "Gandarufu". Regorasu e desenat fain de tot. Oricum cea mai tare faza e "trow Ring into Doom-yama". :D :lol: :D :w00t: :lol: :D :w00t: :lol: :lol: :D :w00t: :lol: :D

raptor 30 Aug 2004 22:36

D-zeule ce oroare!!!!!!!!!! :sick: :sick: japaneze people can kiss my MIDU-ASS!

Gaandalf 31 Aug 2004 07:16

Mey Raptor ... chill ... jos in dreapta imaginii scrie : "Art By David Hutchinson".
Deci tot americanii spurca totu' pana la urma... :lol:

raptor 31 Aug 2004 15:40

Originally Posted by Gaandalf:

Mey Raptor ... chill ... jos in dreapta imaginii scrie : "Art By David Hutchinson".
Deci tot americanii spurca totu' pana la urma... :lol:

aaa,pai in cazul asta nici o problema...americans can kiss my MIDU-ASS,too. :D ...

'attention all personnell! attention all personell!David Hutchinson is hereby invited to kiss my ass' Thank you all.

Sm�agol-Gollum 01 Sep 2004 23:30

intrebare: Eorl The Young intre ce ani a trait si cat a domnit??

elanor 03 Sep 2004 21:16

A trait in perioada III 2485 - III 2545 si a domnit intre III 2510 - III 2545.

Sm�agol-Gollum 03 Sep 2004 22:30

Originally Posted by elanor:

A trait in perioada III 2485 - III 2545 si a domnit intre III 2510 - III 2545.

mersi!
eu am pus intrebarea asta pt ca am citit intr-o carte urmatorul lucru:"Eorl ruled as the King of Rohan from 2410 until 2545, when, at the age of sixty years, he was slain......" , si deci normal ar fi trebuit sa aiba 135 de ani!!!

PoliFanAthic 03 Sep 2004 22:43

Mai, dar subiectul asta cred ca-i ca si un bampir. Bine ca are de unde sa suga.

Sm�agol-Gollum 03 Sep 2004 22:47

Originally Posted by PoliFanAthic:

Mai, dar subiectul asta cred ca-i ca si un bampir. Bine ca are de unde sa suga.

la ce te referi, ca nu m-am prins?! :huh:

nightsorrow 04 Sep 2004 11:08

Oy! Help me

Ma bucur sa gasesc asa niste versati in ale LOTR
ului (in special Gaandalf).... Please!!!!! Unde as putea gasi DVD LOTR
extended edition de download-at? I wish u a very fond
farewell, goodbye

Gaandalf 04 Sep 2004 21:46

Pai in principiu cautzi pe dc++ dar eu nu shtiu atat de bine cat shtie TLD sursa de downloadat. Nu le am cu asha ceva. Io' le am originale.
Eshti bine venit impatimat al lui Tolkien!

TLD 05 Sep 2004 09:24

Re: Oy! Help me

Originally Posted by nightsorrow:

Ma bucur sa gasesc asa niste versati in ale LOTR
ului (in special Gaandalf).... Please!!!!! Unde as putea gasi DVD LOTR
extended edition de download-at? I wish u a very fond
farewell, goodbye

DC++, desi nu stiu cati le mai au in share... Se poate rezolva oricum aceasta problema cu je... Faza e ca tre sa le trag din nou ca a venit un format la calc.. s-au pierdut multe date pt folosul cinemagia! :D

[]quote="Gaandalf"]ai in principiu cautzi pe dc++ dar eu nu shtiu atat de bine cat shtie TLD sursa de downloadat.[/quote]

Mersi mersi pt recomandari! :) Dupa cum am spus.. in momentul de fata s-au pierdut multe de pe hardul meu... dar in cateva zile totul va fi ca pe roate...

P.S: Topicu asta chiar se extinde prea mult... Si mai apare si Hobbitu... O sa depaseasca lejer 150 de pagini zic eu! :P

Oloriel 05 Sep 2004 15:22

Originally Posted by TLD:

Mersi mersi pt recomandari! :) Dupa cum am spus.. in momentul de fata s-au pierdut multe de pe hardul meu... dar in cateva zile totul va fi ca pe roate...

sa te mai cred?...sa nu te mai cred??? :x :P

Gaandalf 06 Sep 2004 06:53

[quote="TLD"]
Originally Posted by nightsorrow:

P.S: Topicu asta chiar se extinde prea mult... Si mai apare si Hobbitu... O sa depaseasca lejer 150 de pagini zic eu! :P

Shi ce are mah ... pe forum-uri in afara ashtia au subiecte de discutzie cu zecile. Zilnic cate ceva nou shi discutzii interesante, intrebari shi raspunsuri pertinente.

Io' o sa trag de el cat pot de mult ... :w00t:

evenstar 06 Sep 2004 15:57

to all

Hello! Sunt noua pe aici, imi pare bine sa va cunosc. As avea si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva....Exista oare vreun fan club LOTR aici, prin Romania? Un loc unde sa ne strangem noi impatimitii si sa ne adunam si sa citim LOTR.... :) Ma rog daca stie cineva sau vrea sa infiinteze asa ceva sa ma anunte si pe mine. De altfel ar fi o idee buna .... mai stiu si multi altii care s ar bucura de asa o initiativa.
Numai bine tuturor

All times are GMT +2. The time now is 21:36.