![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
Gaandalf, nu mai lua pozele de pe www.councilofelrond.com pentru ca aia nu permint link-area lor. Aia e problema... |
Shi dupa cum ne shi ashteptam sa mai intarzie putzin ROTK-ul extins... se pare ca Pee Jay nu ne dezamageshte ... lansarea s-a mutat akum pe 7 Decembrie ... in preajma sarbatorilor ca sa iasa omor la vanzari ... mai mult k sigur.
Am ashteptat atata timp ... mai ashtept vreo 3 luni ... :( |
7 decembrie? Ce chestie fix in aceasi zi cu colecti amatrix... Dificil de ales intre astea 2... dar totusi tot matrixul ramane prima mea fblete... ROTK-ul ori il piratez (probabil), ori il cumpar mai incolo... Poate de pasti! :D
P.S: Asta dak le aduc pe la fel ca in america.. adik pe 7, nu cu intarzieri... |
If It Were Anime :lol:
|
Originally Posted by TLD:
Dk la MAtrix Trilogy au scos 10 dvd-uri apoi la Lord Of The Rings ... dvd box set cu tot cu variantele extinse... oare akolo cate dvd-uri o sa fie incluse in set ? De pAshti ? Ma superi TLD...c e draqu' asta nu e film de piratat dk apare... asta e set de achiztzionat ... crystal clear ... as daylight ... :P |
:lol: :D:D :lol: Cica "Midu-Earth" shi "best Hobbito Friend", "Regorasu" si "Gandarufu". Regorasu e desenat fain de tot. Oricum cea mai tare faza e "trow Ring into Doom-yama". :D :lol: :D :w00t: :lol: :D :w00t: :lol: :lol: :D :w00t: :lol: :D
|
D-zeule ce oroare!!!!!!!!!! :sick: :sick: japaneze people can kiss my MIDU-ASS!
|
Mey Raptor ... chill ... jos in dreapta imaginii scrie : "Art By David Hutchinson".
Deci tot americanii spurca totu' pana la urma... :lol: |
Originally Posted by Gaandalf:
aaa,pai in cazul asta nici o problema...americans can kiss my MIDU-ASS,too. :D ... 'attention all personnell! attention all personell!David Hutchinson is hereby invited to kiss my ass' Thank you all. |
intrebare: Eorl The Young intre ce ani a trait si cat a domnit??
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Originally Posted by elanor:
mersi! eu am pus intrebarea asta pt ca am citit intr-o carte urmatorul lucru:"Eorl ruled as the King of Rohan from 2410 until 2545, when, at the age of sixty years, he was slain......" , si deci normal ar fi trebuit sa aiba 135 de ani!!! |
Mai, dar subiectul asta cred ca-i ca si un bampir. Bine ca are de unde sa suga.
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
la ce te referi, ca nu m-am prins?! :huh: |
Oy! Help me
Ma bucur sa gasesc asa niste versati in ale LOTR
ului (in special Gaandalf).... Please!!!!! Unde as putea gasi DVD LOTR extended edition de download-at? I wish u a very fond farewell, goodbye |
Pai in principiu cautzi pe dc++ dar eu nu shtiu atat de bine cat shtie TLD sursa de downloadat. Nu le am cu asha ceva. Io' le am originale.
Eshti bine venit impatimat al lui Tolkien! |
Re: Oy! Help me
Originally Posted by nightsorrow:
DC++, desi nu stiu cati le mai au in share... Se poate rezolva oricum aceasta problema cu je... Faza e ca tre sa le trag din nou ca a venit un format la calc.. s-au pierdut multe date pt folosul cinemagia! :D []quote="Gaandalf"]ai in principiu cautzi pe dc++ dar eu nu shtiu atat de bine cat shtie TLD sursa de downloadat.[/quote] Mersi mersi pt recomandari! :) Dupa cum am spus.. in momentul de fata s-au pierdut multe de pe hardul meu... dar in cateva zile totul va fi ca pe roate... P.S: Topicu asta chiar se extinde prea mult... Si mai apare si Hobbitu... O sa depaseasca lejer 150 de pagini zic eu! :P |
Originally Posted by TLD:
sa te mai cred?...sa nu te mai cred??? :x :P |
[quote="TLD"]
Originally Posted by nightsorrow:
Io' o sa trag de el cat pot de mult ... :w00t: |
to all
Hello! Sunt noua pe aici, imi pare bine sa va cunosc. As avea si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva....Exista oare vreun fan club LOTR aici, prin Romania? Un loc unde sa ne strangem noi impatimitii si sa ne adunam si sa citim LOTR.... :) Ma rog daca stie cineva sau vrea sa infiinteze asa ceva sa ma anunte si pe mine. De altfel ar fi o idee buna .... mai stiu si multi altii care s ar bucura de asa o initiativa.
Numai bine tuturor |
All times are GMT +2. The time now is 21:36. |