![]() |
yap
|
|
un indiciu?
|
au revoir les enfants?
|
Originally Posted by Mercutio:
Corect. Scuze de intarziere, am fost plecat din localitate. |
![]() |
Shi mian mai fu, dupa actor si vestimentatie.
|
nu. din 2010.
|
Di Renjie
|
yes
|
|
Little big man?
|
yep! te astept cu un titlu si la seriale. >:)
|
De unde sa stiu eu serialele? Nici o idee
Scuze pentru calitatea dubioasa, dar e destul de evident filmul/actorul/whatnot :) ![]() |
William Hurt initial am crezut ca in Gorky Park... :-/ dupa pavaj, dar nu prea cred.
|
Doar prima jumatate e ghicita :)
|
the good shepherd?
|
Nu :) a trebuit sa merg sa verific ca a jucat in el.
hai ca daca nu se ghiceste pina mai incolo, mai pun o poza la noapte, dar trebuie sa-l ghiceasca cineva ;) |
The Accidental Tourist ?
|
Da, desigur :)
|
|
Haha, prima ta incercare, sa specificam =))
Omule, sper sa se ghiceasca rapid poza ta altfel n-o sa pot dormi :D o stiu atit de bine pe tipa si nu-mi amintesc de unde. |
Da, corect. :D Nu l-am vazut, dar valiza il dadu de gol.
Asa, ce, numai eu sa patesc d-astea?! |
Pai merita sa-l vezi si asta si filmele mai din urma.
|
Originally Posted by anaemona:
Si altele cu William Hurt - Broadcast News, Smoke... Am vazut si The Accidental Tourist, dar nu mi-l-am amintit pe moment. Imi place foarte mult actorul; pare aproape european ;) |
Cele care mi-au placut mie cel mai mult sint: Children of a lesser god, Kiss of the spider woman si inca unul in care era doctor, The doctor parca-i spunea :) nu l-am mai amintit pe Accidental tourist, se intelege si cred ca mai sint si altele dar nu mi le amintesc acum.
omule, nu ma mai fierbe, am vocea tipei in cap :D spune-mi anul macar. |
Omule, m-am linistit, cred ca o confund :)) nu e Dianne Wiest, nu?
|
Nu. Filmul e sefeu.
|
Eternal Sunshine .... cumva ?
|
|
1 Attachment(s)
The Thirteenth Floor
Attachment 1374 |
Pe Montgomery Clift nu am cum sa nu il stiu.Red River si cedez locul.
|
|
Film rusesc, premiat cu Ursul de Argint pentru regie.
|
Anii 70, romance.
|
Sto dney posle detstva (1975)?
|
"Sto dnej possle detstwa" din 1975, te las pe tine sa traduci si sa pronunti titlul..
Mai pune o imagine dar de data asta cu cel putin 10 indicii :D |
Da :)
One Hundred Days After Childhood Cu pronuntatul, mai greu. |
![]() |
The Man Who Shot Liberty Valance? :D
|
;)
|
|
the devils de ken russell
|
![]() |
Essential Killing
pitoresc still pentru `esenta` filmului. |
Originally Posted by gropitse:
da. am avut impresia ca al doilea personaj principal in film e natura. |
O impresie despre film? Il aveam si eu in vedere.
|
Originally Posted by omudindulap:
skolimowski, regizorul, e din generatie cu polanski (a fost co-scenarist la cutitul in apa). a avut o cariera cu intreruperi: a fost exilat din cauza unui film deranjant dpv politic in franta unde a activat prin anii 70, a lipsit apoi timp de 17 ani din cinema, pentru ca in urma cu cativa ani sa revina in forta. nr. pe aprilie al cahiers de cinema contine o cronica apreciativa despre film si un interviu cu skolimowski. la sfarsit in le conseil des dix, din 10 critici 3 ii dau ****, 6 - *** si 1-**. cotatiile reprezinta: **** - chef d'oeuvre *** - a voir absolument ** - a voir * - a voir a la rigueur ● - inutile de se deranger |
Multumesc! Da, si mie-mi place Gallo. Ai putea incerca si Trouble every day sau Brown Bunny, filme pe care nu le-as recomanda oricui, dar pari o persoana care gandeste dincolo de tipare, deci nu-mi fac probleme. Apropo de Gallo, a vazut careva Promises Written in Water?
|
Originally Posted by omudindulap:
|
All times are GMT +2. The time now is 06:03. |