Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent film vizionat. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84967)

M0n0 21 Apr 2005 21:51

Da...e un semn ca imbatranesti... :lol:

Sm�agol-Gollum 21 Apr 2005 22:03

da...sa stii ca ai dreptate...deja am cateva fire albe prin par... :o oh sh*t

M0n0 21 Apr 2005 22:04

I feel bad for u man...onestly... :(

notorious 21 Apr 2005 22:39

diarios de motocicleta - il asteptam cu destula ardoare pt ca in cele din urma sa nu imi placa 100%... bai, ce sa zic: filmul e brici filmat (imaginile americii de sud, de la desert la muntii din chile si la la paz 'cea mai inalta capitala din lume' iti rapesc ochii & sufletul ! :love:), e jucat super de gael garcia bernal (care cred ca l-a 'luat' pe lista de 'european shooting stars' pe eduardo noriega !), mai bun decat in almodovarul 'so-so' 'la mala education', dar si de un actor pe care, uite, shame on me, kiar nu-l cunosteam, rodrigo de la serna - amandoi fac sarea si piperul filmului lui walter salles. dar oare de ce salles nu-i lasa pe cei doi, totusi, sa ne fie simpatici, asa cum ne erau paul giamatti si thomas hayden curch in 'sideways' ? yeah, poate ca filmul nu este radiografierea unei prietenii (cum era filmul lui alexander payne), ci doar, dupa cum se auto-numeste, povestea a doua persoane care au mers una alaturi de alta pe parcursul unei lungi calatorii. dar a bit too much politics for my taste... :(

as fi putut sa intru in platitudini legate de caracterul initiatic al drumului pt doi prieteni bla-bla-bla. eu zic doar ca 'diarios de motocicleta' este filmul setei de cunoastere (a lumii si implicit a sinelui). 'cum pot simti nostalgie pentru o lume pe care n-am cunoscut-o niciodata ?'

8-9/10 (adica printre the year's bests !)

p.s.: il asteptam pe salles anul acesta cu 'dark water', remake-ul american plin de 'avantaje comparative' (ca sa vorbesc in termeni economici :) ) al celui mai rafinat horror japonez pe care l-am vazut pana acum...[/quote]

Terror_IST 21 Apr 2005 23:08

"Pink Floyd - The Wall" 9/10 Catharsis!

GhitzaCartitza 21 Apr 2005 23:45

Sky Captain and the World of Tomorrow! Decorurile sunt in intregime CGI, reali sunt doar actorii. Atmosfera e in genul benzilor desenate cu Superman. Efecte speciale: nota 10. Se vede munca, dar subiectul e clasic: lumea e din nou in pericol si dintr-o fericita intamplare eroul nostru se afla la locul potrivit pentru a salva situatia si de a castiga fata (normal). In film apare si Angelina Jolie intru-un rol secundar.
Se aseamna cu Sin City (ma refer la faptul ca si in Sin City avem aceeasi atmosfera de benzi desenate) pe care nu l-am vazut, dar care cred ca e mult mai reusit (povestea pare mai interesanta). Mai ales ca e regizat de Robert Rodriguez (Desperado). Ca fapt divers, o scena a fost regizata de Tarantino pentru suma de 1 dolar.

M0n0 22 Apr 2005 08:34

Sin City 8.50/10 merita nota asta pe deplin...

MinRep 22 Apr 2005 10:46

Aaltra - 7/10: genul meu de film... cadre lungi, dialoguri putine, locatii pitoresti (chiar si in alb-negru). Se remarca umorul rafinat, jocul actorilor (al toturor actorilor), finalul etc.

raptor 22 Apr 2005 11:20

...si i-ai dat 7? :shock:

notorious 22 Apr 2005 13:37

hide and seek - bai, nu stiu de unde li se tot trage mania asta cu personalitatile multiple ! imi vine sa borasc dupa cate psihoze am vazut in ultima vreme - 'fight club', 'secret window', 'haute tension', deja prea mult ! aproape ca si astepti pe cineva s-o ia razna, sa puna mana pe topor, sa sparga usi s.a.m.d. - ca e vorba de de niro (total gresit distribuit in rol de tata de varsta a treia care pune ochii pe o elisabeth shue de 30 de ani), de fanning (apropo, deja nu mai pot sa suport soricelul asta mic, blond, brunet sau roscat !), de janssen (aproape invizibila). si totul e cu atat mai jenant cu cat seria de sperieturi vine la pachet cu aceleasi clisee rudimentare si afroase (pisici inecate, cadavre in caza de baie etc etc.). evitati.

4/10

nony 22 Apr 2005 15:08

Hae-sung Song - Failan

incepe cam aiurea (parerea mea), dar trebuie putina rabdare. de aia l-am si vazut in 2 zile. are ceva din 'in the mood for love' care m-a atras. mi-a mai placut evolutia (involutia?!) lui kang jae (parca).
pe scurt, un film peste medie.

GhitzaCartitza 22 Apr 2005 20:17

Kung FU Hustle! Am ras cu lacrimi! In rest Kung FU.

M0n0 22 Apr 2005 21:46

Si inca ce Kung Fu...traiasca calculatorul... :w00t:

BeNnY 22 Apr 2005 22:03

Finding Neverland - 8/10 - Merita vazut macar pentru doua momente din film.

M0n0 23 Apr 2005 00:04

The Transporter - 8/10

One man army. Pure action a la Luc Besson

Bulumulu 23 Apr 2005 01:05

luc besson

Kwisatz 23 Apr 2005 01:12

Sex is Zero - nu am mai ras asa de tare de mult timp. La unele faze... au fost si parti proaste din pacate:(

Longshot 23 Apr 2005 07:37

being julia 7.5/10 - pentru ultima jumatate de ora. altfel ar fi fost mediocru spre slab.
viridiana 9/10 - pentru ca se ia mai mult de societate si se vede/simte mai mult mana lui bunuel decat in:
journal d'une femme de chambre 8/10 - care incepe misto cu shoe fetish-ul batranului si cu o jeanne moreau sexoasa dar scade pana spre final si ma face sa casc.

M0n0 23 Apr 2005 08:04

Originally Posted by Bulumulu:

luc besson

ups, sorry, am corectat...

Gaandalf 23 Apr 2005 11:18

Sin City - l-am servit cu placere dar parca mi-a mai ramas ceva in farfurie ... o gramada de pasarici in filmul asta care erau 1000 la numar. Mickey Rourke cred ca a facut rolul vietii ... iar prezenta lui QT in calitate de "SPECIAL GUEST DIRECTOR" a fost foarte evidenta prin nenumarate scene la care iti mai sare o plomba din gura.
Jessica Alba ... how hot is she ? :love:

La Mentale - 5.5/10 - french gangsta movie ... cam slab dar violent pe alocuri...

The Big Lebowski - 10/10 - need i say more ...?

All times are GMT +2. The time now is 05:19.