![]() |
Ei hai... să zici despre nişte fotbalişti englezi că sunt înfumuraţi este ca şi cum i-ai reproşa soarelui că străluceşte. =))
|
Despre englezi in general. :P
|
Originally Posted by Judex:
Dacă insişti. ;;) Pot să fac şi un pronostic pentru seara asta?! Bat engleziii cu 2 la 0. :D |
Originally Posted by vave:
De unde atata superioritate englezeasca, vave? /:) Intradevar, ca tactica sunt experti (dezagreez fotbalul matematic) , insa la "impresie artistica" ar trebui sa ia lectii de la brazilieni, argentinieni, spanioli, jucatori ce transforma fotbalul intr-o arta a sportului ;)
Ma abtin :)) |
Cum de unde? De la gena-mamă. :))
No, vezi.. exact ce spuneam! X( Nu se numeşte că te-ai abţinut. X( |
UAIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Deja au dat urzicele gol? X( |
Asa vave, mai multe detalii, ca si asa nu pot sa vad meciu' :)
|
1-1 :-bd
O să încerc să mai şi comentez, deşi cineva m-a inhibat când am mai făcut asta... la meciul trecut. |
Cât p'aci să dea românaşii gol, din două cornere, trei... patru! A dracu' nu se mai mută din careul englezilor. :D
L.E. Minutul 40, englezii au mai dat un gol. Bine au făcut! :P şi mai later edit: Fix înainte de pauză urzicenii au mai avut o şansă, dar s-a evaporat rapid. Mi-a plăcut prima repriză: antrenantă cu ceva cartonaşe galbene [sau doar unul :-?], cu faze reale şi câteva îmbrânceli. Să vedem ce urmează! :D |
Multumesc vave pentru informatii >:D< dar de la 1-1 am reusit sa dau si eu de meci :)
|
Taci acolo, lasă-mă să comentez... că a început să-mi placă. :)) >:D<
|
ca de obicei, descoperim cat de simplu joaca marile echipe si cat de mult ne complicam noi viata.
mai sper intr-un 4-2 pt urziceni :) |
Super-fază! Frumos 3 la 1. :D
|
Originally Posted by keepwalking:
Spera in continuare :) |
Degeaba, oricum ai lua-o, britanicii sunt de altă viţă. Pe lângă un portar chiar bun, englezii anulează posibilele goluri oricât de aproape ar fi de poartă. :D
l.e. C'est fini! :)) Unirea Urziceni - FC Liverpool: 1-3. Mi-a plăcut meciul, mult mai bun ca celălalt care a cam fost frecţie la picior de lemn. :D |
pacat de Urziceni. Chiar am avut speranta cand am vazut primul gol. Dar englezii m-au trezit repede. Chiar merita.
ps: Gerrard e un jucator complex, pase bune, sut bun, dribling, se retrage in aparare, cam tot ce iti poti dri de la un mijlocas central :) |
Un pronostic: Juventus - Ajax? :)
|
Originally Posted by SoX:
|
Cat despre meci, n-am putut, dom'le, sa fac blat, n-am avut cum, sunt de alta viţă. B-) La Juve - Ajax... Hm, greu, greu, imi plac ambele, dar totusi FORZA JUVE! Pronostic? Egal si se califica torinezii. http://www.youtube.com/watch?v=dPaQ2lKEj0Y @Gospin sport.ro - postul ala cu stiriste bunaciuni. ;) |
Pe sport.ro .
|
All times are GMT +2. The time now is 05:36. |