![]() |
:lol: :lol: misto pozele!!! :) ...dar se pare ca exista o problema.... ;)
PS: fain avatar gaandalf! :happy: ...verry round... :P |
Bloomy up for Kindom Of Heaven
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
problema ca nu merg linkurile...adica merg dar sunt protejate!
|
Originally Posted by Oloriel:
|
eu m-am descurcat...dar nu stiu altii
deci se face asa (pt nestiutori)...clik dr. pe link-properties-se copiaza adresa url. si se lipeste intr-un browser...asa se vede! |
|
yeah...ce ii fac bietului Frodo???
|
|
uffff...it's just a dream?!?...
pe de alta parte "cineva" nu mi-a furnizat inca nici celelate extend-uri asa ca... :(( |
|
Parca vazusem intr-o poza si pe Gollum cum se schimba. Si nu ma refer la pozele din film.
|
pt cei care nu s-au descurcat cu linkurile, intreti aici: www.councilofelrond.com ;)
|
Acuma descoperitzi shi voi site-ul? :D
|
Originally Posted by Demona:
unfortunately |
Asta e cel mai mare topic de pe Cinemagia...
|
Originally Posted by BeNnY:
tot a facut ceva bun Gaandalf asta!! :P :D |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
P.S. - Wralth! Dude! Nice avatar! |
thx man............au fost ore grele de cautare :D
ma bucur sa stiu ca este apreciat |
Ptr cine are chef de downloadat sa dea click aici.
Io deja nu shtiu cu ce sa mai incep. :shock: Sa-l vedetzi pe primul de pe lista : Blooper Reel - va datzi seama din titlu ca o sa fie super amuzant. Dar se vede cam nashpa. :(( But still is funny as shit! |
Fratzilor shi dragii mei fani LOTR ... in sfarshit am vazut scenele care vor aparea in varianta extinsa din Return Of The King shi nu pot sa spun decat k am inebunit shi deja m-a luat tremuratul.
ROTK Extended Edition Scenes Gandalf il bate mar pe Saruman shi Gandalf VS The Witch king : SPOILER: "Go back to the abyss!" :w00t: Deja nu ma sunt intreg. Nu sunt normal... ba dimpotriva sunt bolnav ... sunt cu capul.... :shock: P.S. - dvd box set-ul la ROTK va cuprinde shi o statueta Minas Tirith sau Minas Morgul (former Minas Ithil) - dvd box set rotk |
All times are GMT +2. The time now is 15:08. |