![]() |
Aham.
|
Oh my... Why is always Of mice and men... There's enough cheese for everybody... :-<
|
Cut the philosophy!
Baga duda cu santierul, I mean it! ;) |
s-au dus păsările - cruci zburătoare ,
sufletul meu într-un alt anotimp a intrat ... sunt același? sunt altul? (alter ego - eu ..alterat?) s-au dus păsările cruci zburătoare... ![]() |
Shobo, serios acum, vreau si eu o fotografie de la tine care sa fie mai larga de PD si sa nu mai foloseasca macro sau focala superlunga. Se poate? :P
|
|
|
![]() Albii și roșiii Partenerul lui Melzer servește - cei doi aveau să câștige finala de dublu. |
|
I think this just might be my mastepiece... =))
![]() |
Poza de desktop din vacanta
![]() Lula-lula-libelula ![]() |
Windowgaze
![]() |
|
|
Wow!
Bravo, copilito! ;) |
:D
|
|
Super tare copila_satanista! O revigorare de nota 10 :D
|
thnx sox :) clatesc si eu ochii lumii cu ce pot
|
|
Frumoase poze, copilo! ;)
![]() Nimic special, doar o vanatoare. La propriu. |
National Arena in construction
![]() Bucuresti, Romania - 16 august 2010 |
|
|
Zi-ne ceva si de locatii.
|
Wow, sunt superbe pozele, copila_satanista!! Ce aparat ai ?
|
|
Originally Posted by omudindulap:
Originally Posted by FreakDoll:
|
You lucky b...
Cat te-a costat toata treaba? Drum + cazare + alte cheltueli. Daca nu este confidential, desigur. |
pai am fost si mai lucky b pentru ca parintii prietenului meu locuiesc acolo. deci cu cazarea si o buna parte din mancare nu ne-am facut griji. biletele de avion au fost cam multicel pentru ca ne-am dus in plin sezon : 8 mil dus-intors 1 bilet, cumparate cam cu 4 luni inainte. am avut 1500 de euro stransi cu sarguinta de prin aprilie (exclusiv biletele de avion) si ne-au ajuns din plin, ne-am fi descurcat si cu mai putin. a fost chiar frumos. sper din suflet la anu' sa reusim sa ajungem in Irlanda cateva zile.
|
Am inteles. Asteptam poze din Irlanda.:)
Pe mine ma tenteaza un tur al Europei, undeva in viitorul indepartat (momentan is falit) si m-ar interesa sa stiu cam ce suma mi-ar fi necesara. Cand spun tur al Europei, ma gandesc la Ungaria, Cehia, Italia, Franta, Olanda, Croatia, poate si Spania. Probabil cu trenul, nu stiu. Cu rucsacul in spate si la drum. Nu ceva organizat. Teleleu. Am si eu voie sa visez, nu? |
daca vrei sa mergi cu trenul e destul de simplu sa socotesti cam cat o sa te coste. intr-o excursie mai mult costa drumul si cazarea. si totusi, chiar daca vrei sa mergi teleleu, trebuie sa ai macar un program de referinta. sa te gandesti cam cat vrei sa stai in fiecare tara, ce vrei sa vizitezi si unde te cazezi in asa fel incat sa nu ramai fara bani pe drum. desigur, daca vrei sa modifici traseul pe parcurs, mai ales daca nu ai biletele cumparate din timp, se poate. e mai interesant asa, dar sa iei in considerare daca cu banii care mergi, iti permiti asa ceva. trebuie socotiti meticulos. daca vrei iti schitez o excursie cu drum, cazare, costuri... asa, ca sa iti faci o idee, chiar daca nu e cine stie ce mare branza. mai greu e la intocmirea unei excursii minut cu minut... acolo intradevar iti dai pumni in cap. ore intregi petrecute pe google map, siteuri de hoteluri, bilete, atractii turistice calcule, etc... un adevarat cosmar. =))
|
Daca te plictisesti..primesc.
Quote:
Berariile si Cartierul Rosu.:D |
ok... o sa iti fac cu pretul minim si pretul maxim... si o sa iti trimit un mesaj cu detaliile prin mesaj privat sa nu fim off topic... cat de repde pot... maine cel tarziu
|
Mai, exista topic exact la sectiunea asta numit "impresii de calatorie". Nu stiu daca s-a observat, azi n-am prea avut timp de forum, dar chiar voiam sa-i spun copilitei sataniste ca 1500 pe Barcelona e imens. Daca mai tine minte cineva, acum cateva luni am spus ca merg in America de Sud. Ceva mai recent am spus ca am prins un zbor convenabil catre Brazilia. Acum pot sa va spun - nu, nu sun membru al partidului comunist! :D - totul, dar totul!, ma costa 1700 de iepu, iar povestea tine aproape o luna.
Omu - la anul am reprogramat eurptripul de vara de anul asta. Try me. ;) |
1500 am avut eu si prietenul meu impreuna si stiam ca ne descurcam cu mai putin, dar pentru ca tot am mers si am avut posibilitatea, am zis sa strangem ca sa mergem unde vrem, sa facem ce vrem etc
omule iti tin pumnii sa-ti iasa turneul si sa ne povestesti si noua ce si cum :) pana atunci sfatul meu e sa incepi sa visezi deja si sa te uiti de pe acum pe net, pe forumuri etc poate sa si vorbesti cu persoane care au mai fost pe ici pe colo chiar daca nu ai inca bani. baga-ti boala in sange si oi reusi u sa rezolvi si cu banii cumva daca chiar iti doresti. se merita din plin. |
![]() |
of darkness and light - odali
|
![]() |
vave, mersi!
|
Speram să-l recunoşti. :D
|
cum aş putea să nu îl recunosc? după cum zice semnătura lui Alice, acasă e acolo unde îţi e inima. iar în privinţa asta, inima mea a rămas acolo.
PS. nu am reuşit să identific ultima poză de pe blog. mult prea vagă ... |
Mă bucur să citesc asta. :)
P.S. Nici nu ştiu cum se numeşte acel părculeţ de unde am făcut poza. Este cel aflat între teatru şi hotelul bulevard [sau ce nume o fi având acum]. Iar în poză se vede zidul ce ascunde Cazarma 90 [parcarea minune]. P.P.S. Am plecat şi eu de ceva vreme de acolo, de aceea nu mai ştiu nume sau transformările făcute. |
|
It looks like Beyonce's ass to me...
|
:))))
|
misto...
|
|
this look so nice... cine e tipu?... =))
|
era unu caterinca pe munte si se dadea in figuri pe langa noi, crek repetase tot anul scamatoriile sa ni le arate si chiar ii ieseau mai ales la cat de luat era. la un moment dat ne exasperase de cat s-a tinut dupa noi :)) zapacise si calul saracu de era sa il tranteasca intr-o prapastie :)) si urla la el tot timpul "cioa gicccaaaaa" de am ramas cu expresia
|
All times are GMT +2. The time now is 20:32. |