![]() |
Originally Posted by Jay:
ma indoiesc..... |
Bulgaria - Danemarca 0-3
Italia - Suedia 1-1 |
Bulgaria pierde 3-1 si Italia castiga 2-1.
(Considerand ce pronosticuri am data pana acuma, daca din nou sunt total pe langa, imi dau demisia) |
Goddam, ce noroc a avut Franta! Oricum, nu sunt 100% sigur ca a fost penalty, da' ma rog... Oricum nu prea tin eu cu Franta...
In seara asta: Bulgaria - Danemarca: 0-2 Italia - Suedia: 1-0 |
Danemarca-Bulgaria 2-0
Suedia-Italia 1-0 |
Un pronostic foarte dorit:
Danemarca-Bulgaria: 2-0: Suedia-Italia: 3-1. Italia e parca dintr-un film vechi. ei se apara si cand nimeni nu-i ataca. Trapatoni e un babalac. pleaca bunicule! P.S. Atentie Ionutz, mai ai 2 mesaje si ajungi la cifra 666 :lol: sa nu te certi cu nimeni in seara aceasta :) |
Originally Posted by herbert:
e greu sa ma abtin, mai ales si cu cifra asta :D trapatoni este cam invechit, ma refer la metodele lui, dar nu numai el este invechit ci si apararea sper sa le scoata suedezi figurile din cap |
2-0 si am ghicit scorul :D
|
CE 2004: Romanii au grija de portofelele suporterilor :(
Desi echipa Romaniei nu s-a calificat la turneul final al Euro-2004 de fotbal, in aceste zile in Portugalia s-a facut totusi simtita prezenta romanilor, din pacate nu intr-un mod pozitiv, ci prin... hotii de buzunare. Potrivit AFP, acestia se deghizeaza in suporterii unor echipe participante la competitie si, profitand de situatie, sustrag portofele celor langa care se aseaza in tribuna. Numai la meciul Italia - Danemarca de la Guimaraes au fost prinsi 10 astfel de falsi suporteri romani, cu fetele vopsite, imbracati ca adevarati fani ai uneia dintre echipe, agitand drapelul tarii respective. Ei au profitat astfel de situatie si au reusit sa subtilizeze nu mai putin de 300 de portofele. iar ne fac tara de ras :(( |
Originally Posted by Ionutz55:
iar incep sa sufer pentru Romania si tara aceasta nu merita jertfa mea :) |
Eu merg pe un egal
|
1-0 pt italia :(
|
Mda ... Cassano asta ....
|
Degeaba, romanul e dat dracului! Nu e vorba ca ne fac tara de ras, e vorba ca se vede ca au cap. 300 de portofele pe meci, da-o dracului de treaba, ca puteau sa-si faca si casa cu banii luati.
Cat de mult merita tara asta jertfa cuiva nu stiu. Cert e ca eu unul n-o sa fac nici in ruptul capului armata atunci cand o sa vina vremea. In rest, sunt destul de mandru ca sunt roman. Ca tot veni vb de a fi sau nu "proud" am fost in mai in Italia intr-o statiune. M-am intalnit cu un grup de americani de varsta mea. M-a bagat in seama unul dintre ei (singurul baiat daca imi aduc bine aminte) si n-a facut-o intr-un mod prea placut: "I wouldn't wish to look like u!" sau poate "If I would have looked like you I would have probably been very unhappy!" L-am intrebat de ce, mi-a raspuns (arata groaznic; par lung, fata de copil calcat cu tractorul). Mi-a zis ca e din Colorado, desi mi-a marturisit el ca ar fi spus ca e din Canada. Am fost surprins sa aflu ca nu e mandru ca e american! Cand a venit vorba de mine: "So, where are you from?" "Romania." Si ce credeti ca a zis? "So, are there any vampires around there?" Asta e Romania fratilor! Sugeti-le portofelele din buzunare daca sunt fraieri. Un roman n-o sa moara niciodata de foame, cel putin nu in strainatate. |
V-am spus eu....Zlatan e neBUN
|
gooooooooooooooooooooool
1-1 si italia este aproape eliminata ce gol a dat zlatan i., o figura de maestru :lol: |
La naiba cu Ibrahimovic... Oricum, golul a fost frumos. (si am nimerit primul rezultat!)
|
si eu :D
|
Excelent rezultatul!...am nimerit unu si la celalalt am fost f aproape.
Ideal acum ar fi sa bata Italia si Suedia, nu de alta, dar danezii in sferturi? :hmm: nici nu trebuiau sa fie la Euro! :(( |
Le-a venit bine italienilor, in frunte cu idiotul de Trap. Daca va continua sa-i titularizeze pe d'alde Vieri si Del Piero, tare cred ca Italia nu trece de grupe. E atat de lipsit de fantezie si de stil, incat e penibil.
|
Pronosticurile mele pt. azi:
Letonia - Germania: 0-2 Olanda - Cehia: 2-1 |
Originally Posted by MinRep:
|
letonia-germania 0-3
cehia-olanda 2-2 |
un pronostic usor suprarealist, foaaaarte dorit:
letonia-germania: 2-1 cehia-olanda 3-2 daca nu jucam noi, sa curga cu surprize. |
N-a fost chiar bomba cum a pronosticat herbet dar a fost o maaare surpriza.
Germania-Letonia 0-0 scor final. Pronostic pt. Olanda-Cehia 1-1. |
Extraordinar! Germania - Letonia: 0-0. Nemtii n-au reusit nici macar sa puna in pericol real poarta letonilor! Cu rezultatul asta, nemtii nu merita sa treaca mai departe (o spun cu toata parerea de rau).
|
Bate Cehia! Ionutz55, de unde iti iei versurile alea, domnule? Am recunoscut alaltaieri ceva din "Jos Cenzura", dar pe restul ... sunt si ele inspirate sau reprezinta creatii proprii?
|
cum sa bata Cehia,mah?
Cehia - Olanda 1-3 (2 goluri Makaay si 1 v.Nistlerooy) :D N-am vazut Germania-Letonia, dar imi pare bine ca n-au batut nemtii |
Originally Posted by Freaak:
Cred ca sunt tot "Parazitii"... Sau ma-nsel? P.S.: E deja 1-0 pt. Olanda (gol Bouma) |
Originally Posted by Freaak:
as vrea eu sa fie creatile mele, aveam prea mult talent versurile fac parte din melodia Parazitzii-Instigare la cultura :D aceste versuri ca si jos cenzura reprezinta un mesaj pt ascultatori 2-1 pt olanda nemti astia sunt de groaza, sigur nu se califica, iar daca da nu vor trece de sferturi |
3-2 pt cehia
|
vedeti pronosticul meu de mai sus:
Cehia-Olanda: 3-2 :D au mancat portocala :D |
Fain meciu'... Foarte fain! Si, oricum, situatia e clara: Germania merge acasa...
|
Originally Posted by herbert:
ehh...mey herbert mey...daca pariai pe scorul asta aveai cota 34! :) |
Cehia a dovedit din nou ca ca este o echipa foarte puternica. Un meci cu adevarat remarcabil.
Maine castiga Spania 2-1 si grecii fac egal. |
cehia devine prima echipa calificata in sferturile euro 2004
maine cred ca va bate si spania si grecia |
Voi va dati seama ca noi o sa ne batem cu Cehia si Olanda pentru 2006? :shock: :( :shock: :o :shock: ]
Anyway... Spania - Portugalia: 1-2 Rusia - Grecia: 0-2 |
Pronosticul meu pentru meciurile de astazi:
Portugalia - Spania: 3-1 Rusia - Grecia: 3-1 ce nenoroc pe iberici, si-au facut-o cu capul si picioarele lor, daca invingeau, fiecare, rusia si grecia, s-ar fi calificat atat Portugalia, cat si Spania. Acum, vom asista la o lupta fratricida. adormiti latini :P pronosticul meu e mai mult o dorinta, decat un calcul pragmatic. |
Rusia-Grecia 1-3
Spania-Portugalia 2-1 |
Olanda-Cehia...cel mai frumos meci de pana acum de la Euro. Superb meci! Totusi nu merita niciuna sa piarda! Sper ca amandoua sa mearga mai departe, Germania acasa!
Uitandu-ma la meciul de ieri, cu parere de rau tre sa spun ca Romania, pana nu incepe sa joace fotbal adevarat, nu prea are ce cauta la turnee finale. |
Azi Spania - Portugalia 1-2
Rusia - Grecia 0-1 |
portughezi nu au cum sa se califice!!!!!! :x
|
De acord...nici eu nu vreau sa se califice. Dar sa va aduc aminte de cazul Coreea de Sud? E echipa gazda...nu cred ca o sa fie lasata sa stea pe bara. parerea mea
|
nu prea pot ei sa faca asta impotriva spaniei
si oricum spania daca va juca nici arbitrul nu va avea ce sa faca |
E nu au cum sa faca? Coreea a eliminat Spania si Italia!
|
coreea a facut asta prin arbitri lor, adica nu cei europeni
itzi zic eu ca nu se vor risca arbitri sa ajute portugalia, pt ca spania nu este romania, iar atunci cand face apel se va lua in considerare si se va face dreptate intrun final deci e prea riscant |
Spania - Portugalia 1-1
Rusia - Grecia 1-0 |
Originally Posted by Ionutz55:
mai ionutz, de ce nu admit ca Portugalia are un lot mai valoros decat Spania? potentialul Portugaliei este mai mare decat al Spaniei, care Spanie are un Raul derutat si dezechilibrat, o aparare de rahat si un morientes epuizat. dpun asta cu durere, pentru ca sunt un fan Real Madrid... |
si eu sunt fan real si ma voi baza in seara asta pe jucatori din primera
vei vedea cine se va califica, oricum spaniolilor le ajunge si un egal |
un pariu? pun la bataie o baterie de bere Stella Artois si doua romane (excelente!) de la Polirom ca invinge Portugalia!
|
All times are GMT +2. The time now is 23:36. |