Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Muzica (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81771)

Ambra Blu 21 Apr 2005 18:12

Originally Posted by europe_east:

Arvo Part-- De Profundis. The best of the best. Acest tip a fost si e o revelatie pentru mine. Mai asculta cineva?

In acelasi registru grav: Jóhann Jóhannsson - Virthulegu Forsetar si Gavin Bryars.

Airlight 22 Apr 2005 09:25

Arvo Part-- De Profundis. The best of the best. Acest tip a fost si e o revelatie pentru mine. Mai asculta cineva?

Arvo Part, da.. Tocmai vad war photographer, un film nemtesc al carui 'director muzical' e Manfred Eicher (seful casei de discuri ECM) care i-a adus in soundtrackul filmului pe Part, Eleni Karaindrou si David Darling. Toti foarte buni. (Eleni e cea care face muzica filmelor lui Theo Angelopoulos iar Darling, oh well, you'll just have to listen to The Sea.. )

Despre ECM sunt musicwise multe lucruri bune de spus, dar am sa zic doar unul: Anouar Brahem..

Ambra Blu 22 Apr 2005 09:30

Originally Posted by Airlight:

Despre ECM sunt musicwise multe lucruri bune de spus, dar am sa zic doar unul: Anouar Brahem..

Conte de l'incroyable amour.
Piece de resistance - Le chien sur les genoux de la devineresse.

Airlight 22 Apr 2005 09:48

Iti sugerez sa le asculti pe toate mon, 'conte de..', astrakan cafe, barzakh, khomsa, thimar (pe alocuri) si chiar si ultimul, le pas du chat noir, care-i mai negru asa, ca-i ultima poza romantica ce se poarta, dar e inca bun la ascultare..

Si total offtopic, un link bun pe ziua de azi: http://www.indiewire.com/movies/movies_050414dogme.html

europe_east 22 Apr 2005 14:39

Originally Posted by Airlight:

Manfred Eicher (seful casei de discuri ECM) care i-a adus in soundtrackul filmului pe Part, Eleni Karaindrou si David Darling. Toti foarte buni. (Eleni e cea care face muzica filmelor lui Theo Angelopoulos iar Darling, oh well, you'll just have to listen to The Sea.. )

A, inca cineva caruia ii place Eleni... :D Eu sunt topita dupa ea. De Part eu am ascultat doar Litany si De Profundis, si ambele imi plac foarte mult. Nici nu stiam ca face muzica de film.

Multumesc iar de toate recomandarile... I'll go searching... :)

Serghei 22 Apr 2005 15:31

@Nae
Originally Posted by Nae:

for people who have seen him live on stage- he sucks... great instrumentalist, great asshole on stage, and a rotten show.

1.Iasi nu s-a aflat pana acuma pe lista traseelor live-performance-urilor lui DiMeola,asa ca nu iti pot raspunde in cunostinta de cauza.
2.Great asshole on stage-am revazut acuma cateva saptamani concertul lui Malmsteen cu filarmonica din Tokyo si se pare ca a fi gaozar e un trend printre chitaristii liber-profesionisti.
3.Rotten show-acuma sa fim cinstiti,DiMeola nu e nici Pink Floyd sau Led Zeppelin sa o arda psihedelic,ori Rammstein,sa-ti aduca unul in lanturi sa-i dea pule peste cur,nici macar 3SE,unde vezi 10 fetite semidezbracate facand figuratie in spate.

Herzeleid 22 Apr 2005 16:39

Sa intelegem ca ... Rammstein are bad? :?

Bogie 22 Apr 2005 17:00

In nici un caz :)

Jay 22 Apr 2005 17:05

sunt doar normali...

BeNnY 24 Apr 2005 19:28

Gorillaz - Demon Days e noul album. E mult mai techno, instrumental si mai fara voci. Ceea ce e rau din punctul meu de vedere. Si in loc de Clint Eastwood avem Dirty Harry.

Jay 25 Apr 2005 16:29

recomand din suflet
Mylo - Destroy rock and roll

Nae 25 Apr 2005 20:09

Originally Posted by Serghei:

@Nae
Originally Posted by Nae:

for people who have seen him live on stage- he sucks... great instrumentalist, great asshole on stage, and a rotten show.

1.Iasi nu s-a aflat pana acuma pe lista traseelor live-performance-urilor lui DiMeola,asa ca nu iti pot raspunde in cunostinta de cauza.
2.Great asshole on stage-am revazut acuma cateva saptamani concertul lui Malmsteen cu filarmonica din Tokyo si se pare ca a fi gaozar e un trend printre chitaristii liber-profesionisti.
3.Rotten show-acuma sa fim cinstiti,DiMeola nu e nici Pink Floyd sau Led Zeppelin sa o arda psihedelic,ori Rammstein,sa-ti aduca unul in lanturi sa-i dea p*** peste cur,nici macar 3SE,unde vezi 10 fetite semidezbracate facand figuratie in spate.

@Serghei.
mda.
1. imi pare rau pentru tine. concerte live DiMeola in orase mai mari si mai populate...
2. mda, a fii gaozar este la moda. un macho batran care pare tare gay (no offence)
3. nu stiu la ce te referi, insa am platit o gramada de bani sa-l vad, si s-a urcat cu 2 ore intarziere pe scenea, a cantat un solo, si apoi inca unu', si inca unu', apoi s-a urcat inca un maimutzoi pe scena care a inceput sa cante la bongos, si asa au tot tinut-o, in multe labe consecutive instrumentale inca o ora. apoi s-a ridicat victorios de pe scaunul lui, s-a jucat de-a Hristos, si a plecat... great show.
nu ma asteptam la un concet mai spectaculos (vezi 'roger waters tour 2002'), ci numai la ceva mai plin... nu stiu, am vazut mai multi solo-artists, si asa ca m-a asteptat la un concert mai mare un pic. deh, maybe i had too high expectations.

cherryblossom 25 Apr 2005 22:46

Originally Posted by Jay:

recomand din suflet
Mylo - Destroy rock and roll

pai daca-l recomanzi din suflet vreau si eu sa ascult... (si ca sa nu mai fii suparat, jur ca zilele astea am ascultat the supreme illusion in continuu :P :) ... )

Jay 26 Apr 2005 17:18

Sincer, s-ar putea sa nu-ti placa...
DUpa Pasti am sa ti-l dau....:)

europe_east 27 Apr 2005 07:02

Ascultat si eu 'Simple Things' al lui Zero 7. Pacat sa zic totusi ca e doar melodia aia 'In the waiting line' care e absolut remarcabila, restul le-am uitat instantaneu. 'The cosmic game' grows on me though. :)

Jay 27 Apr 2005 13:04

Simple Things este un album excelent de chill... Al doilea e mai plictisitor...
In afara de -waiting line-...restul ai uitat..... what????
ce are piesa 3, 6, 9, 11 sau 12.... piesa de final este remarcabila...
Va rog destul de frumos ... sa lansati aceste cronici muzicale pe alte forumuri... specializate ... or smth...
Asta e cea mai mare problema aici...toata lumea isi da cu parerea in orice lucru.....

europe_east 27 Apr 2005 15:44

pai normal ca ne dam cu parerea... n-ai decat sa arunci cu rosii daca nu-ti place... o sa avem astfel un dialog in contradictoriu... :P promit sa reascult melodiile 3, 6, 9, si 3.14. vezi, ca e buna si polemica asta la ceva? :D

cherryblossom 27 Apr 2005 21:56

mie mi-a placut mult Zero 7 si chiar i-am pus si pe altii sa asculte... la fel si cu Funki Porcini, And Also the Trees si Gotan Project...

keyzer soze 29 Apr 2005 11:08

Daca puneti botu la New Order & shit, va recomand un electronica-meets-indie de la SubPop - baietii de la The Postal Service si cel mai bun album al lor,'Give Up'.
Tot pe coordonate indie, The Rapture si 'Echoes'.

christi 29 Apr 2005 12:25

Originally Posted by Herzeleid:

Sa intelegem ca ... Rammstein are bad? :?

Da :)

22hertz 05 May 2005 11:11

21hertz Ocean of time

Originally Posted by K's:

21Hertz- trip-hop de la Stockholm, pe alocuri in ritm care nu prea transmite mare sentiment la suflet, nici macar asa, putin, 21 de grame, la 21 Hz. Piesa interesanta: Outside. Oricum, respecta sablonul cu fata la microfon.

hi everybody
i am proud to annouce the first CD of 21 hertz "Ocean of time" is now able to buy on our site www.21hz.org :D
se you

GhitzaCartitza 05 May 2005 18:14

Pot sa spun mandru ca am o pasiune mai mare decat filmul! Muzica! Am inceput cu Metallica, am trecut prin Iron Maiden, Judast Priest, Manowar, Sodom si multe alte nazdravanii. Ce pot sa spun? Eram mic si usor de influentat! Era la moda imediat dupa revolutie sa fii "roaker". Imi lasasem si parul lung. Ma credeam cool! Asta pana cand am auzit "My name is" Eminem. Deschizatorul mintii mele! Eliberatorul :lol: ! Mi-am dat seama ca muzica nu inseamna doar melodie, ci se poate transmite si un mesaj intr-un limbaj care pote fi inteles de toata lumea. Am inceput sa ma interesez mai mult despre muzica lui si am dat de un nume care aparea peste tot langa Eminem: Dr. Dre! Greul! Am avut o alta revelatie! Am inceput sa ascult din ce in ce mai mult muzica gangsta. A aparut si Snoop Dog, 2 Pac, Nate Dog! Mi-am dat seama cat am pierdut si am inceput sa recuperez cautand albumele lor mai vechi. Am dat peste fosta formatie a lui Dre: NWA. Supertari baietii! Am ascultat Wu Tang, Run DMC, Lords Of Underground, DAS EFX si multe multe alte formatii vechi. Toate mi-au placut! Acum am fost atins si eu de latura comerciala a muzicii hip hop si am dat-o pe 50 Cent, Ludacris, Xzibit, Nelly, Chingy, Lil' Jon, Jadakiss si tot ce are legatura cu R&B. Ramane insa un loc special pt. EMINEM.
De la noi ascult ca toata lumea BUG Mafia si Parazitii.
Sper ca nu v-am suparat cu atata vorbarie, dar trebuia sa ma descarc.

Nightwane 05 May 2005 20:24

Shivaree - Who's got trouble - cam de cacat. ma asteptam la ceva mai misto dar ata ete. fuse si se duse. doar vreo 2-3 melodii de doamne-ajuta.

Later Edit - boy was I wrong! this album grows on ya. e divin.

Franz Ferdinand - Franz Ferdinand - so and so...

Yann Tiersen - Le Phare & La Valse Des Monstres & C'etat Ici - no comment. divin.

Serghei 25 May 2005 17:20

Quote:

hey, am pus si eu versurile astea undeva mai sus... tu ce varianta asculti? eu recomand calduros diana krall, desi altii au alte preferinte-- vezi Mala, EgoN. oricum, misto

Variante sunt multe.Diana Krall,Lisa Ekdahl, Natalie Cole,Dinah Washington,Aerosmith,Barbra Streisand,Joe Cocker.... etc.

Prefer Julie London dar nu am gasit inca varianta Nina Simone.

Serghei 26 May 2005 13:42

http://www.beautifullyscarred.net/

De la sectiunea Audio se poate downloada piesa Pagoda-Death to Birth de pe soundtrack-ul Last Days(GVS)

Jay 31 May 2005 02:41

bent - great
a guy called gerald - prea fin pt my taste dar merge
tre sa ma ocup de sectiunea asta... ca voi o lasati in paragina...

Denis_stelistu 31 May 2005 09:58

Ben E.King-Stand By Me

raptor 31 May 2005 10:49

la playlist.

Jay 01 Jun 2005 01:57

Originally Posted by Denis_stelistu:

Ben E.King-Stand By Me

asa ... ce e cu asta???

Denis_stelistu 02 Jun 2005 09:07

Originally Posted by Denis_stelistu:

Ben E.King-Stand By Me

asa ... ce e cu asta???

MElodia de la filmul Stand By Me este una tare.

cherryblossom 02 Jun 2005 13:14

Kyoto Jazz Massive - Spirit of the Sun - truly sophisticated dance music.. really cool...

Airlight 02 Jun 2005 13:44

Originally Posted by cherryblossom:

Kyoto Jazz Massive - Spirit of the Sun - truly sophisticated dance music.. really cool...

ii stiu, sunt misto.

EON 03 Jun 2005 16:30

MUZICA

Pentru Airlight : David Darling / Cello, Cello blue, Journal october, Darkwood , Epigraphs+ The river (& Ketil Bjornstad)
sau Wolfgang Tiepold (cello) & Klaus Schulze - "x" '78(absolut fenomenal), Dune '79,Ballet 1/2000 (din contemporary works I) ***** Live@Klangart 2/ 2001 si as putea continua...

Airlight 03 Jun 2005 18:24

Re: MUZICA

Originally Posted by EON:

Pentru Airlight : David Darling / Cello, Cello blue, Journal october, Darkwood , Epigraphs+ The river (& Ketil Bjornstad)
sau Wolfgang Tiepold (cello) & Klaus Schulze - "x" '78(absolut fenomenal), Dune '79,Ballet 1/2000 (din contemporary works I) ***** Live@Klangart 2/ 2001 si as putea continua...

mersi frumos.

Ce stiu din astea: Darling & Bjornstad cu The River, firicel 'izvorat' din proiectul-mama The Sea si October Journal.

Dune si multe alte acte Schultze, din care iarasi thumbs up colaborarile cu Peter Kuhlmann aka Pete Namlook si al sau Fax Label.

Ce-as mai zice ca merita: Niels-Peter Molvaer, nu cu Khmer, pe care-l remarcase K's in playlist odata, ci cu Solid Ether, care e genial (apropos, tipul zice ca Vilde o cheama pe fiica-sa si de acolo vine numele Vilderness al super-piesei de pe album).

Si tot in vana asta, Rinneradio; niste finlandezi foarte dragi mie, care suna un pic ca Zum, ca sa-l flatez un pic pe Draganescu :P edgy si cu mult suflet.

Poti sa continui in mp, daca iti gasesti timp si chef pentru o lista mai lunga.
Cu de dinainte multumiri.

europe_east 03 Jun 2005 20:00

va rog frumos, discutati si in public despre muzichii faine.... sunteti sursa f buna de inspiratie...

Jay 03 Jun 2005 22:54

Kid Koala.... versiunea Live Drunk Trumpet... fabulos....
Kid Locco ... AnotherLateNight.... si acum ca o paranteza... toate Another Late Night-urile sunt pieces of art... zero7, Groove Armada, Fila Brazillia... sunt aproape la fel de bune ca DJ Kicks-urile...

EON 06 Jun 2005 11:48

din nou pentru airlight

ENDRAUM (Germania)
In flimmernder nacht , Morgenrote , Nachtstrahl, Blauk (live), Innerlichkeit
ARVO PART & THE HILLIARD ENSEMBLE - Miserere /ECM
GESUALDO & THE HILLIARD ENSEMBLE - Tenebrae/ECM

Airlight 06 Jun 2005 12:52

mersi mersi mersi!

transcrise direct in searchbox-urile unor aplicatii p2p :P

tailgunner 06 Jun 2005 14:47

Thievery Corporation, "Rewound" si "Triple J mix" (2004)

in alta ordine de idei:

Kings of Leon, "Aha Shake Heartbreak" (2004)
Beck, "Guero" (2005)

Airlight 06 Jun 2005 14:55

rewound am luat saptamana trecuta, a dat bine in playlist pe caldura aia .. :)

astazi:
wolfgang muthspiel cu 'perspective' si 'echoes of techno'
ultimul album molvaer, 'np3', pe care nu-l stiam.

si din nou flunk.

Nightwane 06 Jun 2005 17:39

Kid Locco ...

Eu stiu ca e cu un singur "c". I might be wrong tho.

europe_east 06 Jun 2005 21:58

intrebare de incepator (pentru airlight, EON, tailgunner): cum faceti sa obtineti aceste albume? eu de obicei le cumparam de pe amazon. insa la rata la care ati inceput sa dati titluri si nume... so, care e metoda? se pot asculta pe undeva mai mult de trei secunde?

nume 06 Jun 2005 22:07

P-I-R-T-E-R-I-E
De acolo se iau si scurtele alea de care tot intrebai.

europe_east 06 Jun 2005 22:11

ha, am gasit un site cdconnection.com, preturi mici... multe din titlurile date mai sus, inlcusiv acel "X" al lui k schulze pomenit mai sus. fain! multumesc mult! continuati, va rog.

tailgunner 06 Jun 2005 22:14

it's called DC++. sau Soulseek. sau E-donkey. Downloadeaza clientul instaleaza-l si da-i drumu'. e pa gratis.

europe_east 06 Jun 2005 22:16

pa gratis, pa gratis, da' ma ia efbiaiu pa sus daca daunlaudez aceasta chestie?

M0n0 06 Jun 2005 22:27

Nu-mi vin a crede ochilor...? efbiai?
Cei care au retzea acasa (eu sunt abonat la SimNet, in Iasi...fac publiitate, stiu), dc++ e baza...de aici dld filme, muzica, etc etc in prosteala si nimeni nu zice nimic... ;) Long live the Internet...

nume 06 Jun 2005 22:32

DC++ e un cacat. Merge varza, ODC rupere. 15 filme in vreo 2 ore. Uimitor. Am mancat un tub de blancuri zilele astea. Acu' timp sa am sa le vad.

europe_east 06 Jun 2005 22:42

Off Topic:

Originally Posted by M0n0:

Nu-mi vin a crede ochilor...? efbiai?...

mda, io stiu ca din astia de au folosit napster au fost alesi la intamplare cativa insi si cercetati si pusi la plata si alte chestii. se subintelege, nu din ro!

BeNnY 06 Jun 2005 22:42

oDC e cam aceeasi chestie cu DC++. M0n0 in US sunt mult mai stricte chestiile astea & ei chiar inchid site-uri/prind diferiti indivizi acuzati pe piraterie. La noi nu.

All times are GMT +2. The time now is 11:10.