![]() |
TOP 10 UNRELEASED
1.Jodaeiye Nader az Simin 2.Bir zamanlar Anadolu'da 3.Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora É Outro 4.Senna 5.Mission: Impossible - Ghost Protocol 6.Shame 7.Take Shelter 8.We Need to Talk About Kevin 9..El infierno 10.A Torinói ló 11Project Nim 12.Intouchables 13.Warrior |
My Top 10 Unreleased
1. A Separation 2. We need to talk about Kevin 3. Tyrannosaur 4. The Artist 5. Warrior 6. 50/50 (in Olanda s-a lansat abia saptamana trecuta :| ) 7. Submarine 8. Hesher 9. Martha Marcy May Marlene 10. Tree of Life Daca se prelungea deadline-ul poate apucam sa vad Tinker Taylor si Take Shelter...acuma s-ar putea sa se prafuiasca in hard. PS: Sper ca se trec cu vederea cele 7 minute trecute fix,da?:)) ca ma chinuii sa fac topul |
Originally Posted by Pepper:
ar fi faină o prelungire. mâine e joi, până duminică măcar. lucrez goddammit!(:| |
Mah manca-v-as ati avut 2 luni mari si late sa vedeti si sa rasvedeti tot ce vrea mujchii vostri !!! ~X(
Daca voi chiar aveti de gand sa mai vedeti filme eligibile pt topul asta ... OK, prelungim pana duminica inclusiv. Dar duminica is final ! |
Problema este ca anul asta (dar de fapt de cativa ani ) sunt 15-20 de filme bune si foarte bune dar nu se desprinde clar filmul ,capodopera ,diamantul orbitor . Nu vezi ca nu se desprinde inca o noua directie ci se merge tot mai tare pe batatoritele drumuri. Nostalgie peste tot si omagii la greu : Hugo ,The Artist ,The Tree of Life ,Tinker, Tailor, Soldier, Spy , My Week With Marilyn ,War Horse ,Midnight in Paris ,Drive , s.a.m.d.
Sa avem insa rabdare pentru ca revolutiile vin atunci cind nu le asteapta nimeni . |
Originally Posted by Chambord:
Hey, Weekend abia saptamana asta a aparut, asa ca nu aveam cand sa il vad mai repede :D. |
Originally Posted by Malombra:
It's Gus van Sant. Dar e cu 2 clase sub IMHO |
Au mai aparut zilele astea Faust, Le Havre, This Must Be The Place. As vrea sa vad si L'Apollonide, dar nu gasii sub in engleza, in franceza e destul de dificil de urmarit.
|
Originally Posted by Chambord:
fk yr right =D> . de ce m-oi fi gândit la wes? probabil ca să rimeze cu less, de la lessing :)) la cât mi-a plăcut, se înțelege, cu toate că am purtat și eu brățări făcute din furculițe după ce l-am văzut. dar tot cu două capete peste este. ăla e naiv, ăsta e mai studiat. e film cu upgrade ăsta al lui ramsay. |
Originally Posted by bremen1980:
bremen, da tu nu ai observat că vorbești despre film în general referindu-te doar la filmele unei singure țări? (sau îs două și nu văd eu?)e ca și cum ai vorbi despre politica globală referindu-te doar la ponta. |
Sa vina americanii maica . De la ei astept sa curga laptele si mierea .Eu inca mai cred in cinematografia americana dar nu se stie de unde apare bomba si vedem un nou val ( China ,India , Mexic , Spania :-/ ) cu rupturi si schimbari de paradigma .Sa ghicesti insa unde va avea loc minunea e mai greu decit sa ghicesti care pustoaica dintr-o clasa de a 10 a o sa ramina prima gravida . Poate sa fie olimpica la chimie :">
|
Top 10 Neslobozite
1. Tinker Taylor Soldier Spy 2. The Descendants 3. We Need To Talk About Kevin 4. A Separation 5. The Tree of Life 6. Copie Conforme 7. Martha Marcy May Marlene 8. Take Shelter 9. The Artist 10. Terri (primele 6 sunt echi-intersanjabile da daca trebuia sa le discriminez cumva...)
Originally Posted by bremen1980:
Io nu cred ca mai cred in ideea de capodopera in sensul idealismului astuia pe care-l propui tu da daca-mi violez o leaca ideologia estetica momentana cre' ca scot pe inventar vo 10 bucati capodoperoidale de anul asta. Deci sunt primele 6 din topul de mai sus si mai e Drive, Melancholia, The Girl With The Dragon Tatoo, si chiar si 127 Hours daca-mi permit un mic abuz ca sa iasa topul inchis la toti nasturii. Nu-s capodopere, nu-s filme de nota 10 sau de 5 stele, au fost doar niste experiente superbe si nu plang dupa nicio secunda irosita cu ele. Nu pot sa cer mai mult de la un film. Diamantele orbitoare sa mai astepte. |
Pe L'Apollonide il am si eu in queue (tare trailerul, soundtrack included).
http://www.youtube.com/watch?v=rztFrEkU4qA |
Vad ca au aparut pe net The descendants si Carnage iar daca tot s-a prelungit pana duminica sondajul cred ca le vad si pe astea,desi ma cam indoiesc ca o sa mai schimb ceva in top 10 care e destul de impenetrabil in momentul de fata.
Am vazut aseara si Young adult,care mi-a placut,Charlize merita nominalizata la best actress dar ce mai conteaza acum?The academy sucks big hairy moose balls! |
"In my book": ala (Elephant) e aerisit si chilling, asta (Kevin) e livresc. A propos de GVS, cred ca e singurul autor queer al carui filme imi plac. Si asta pt ca are bunul simt sa nu-si proiecteze orientarea sexuala in ele. Cu unele exceptii. Chiar l-am injurat ca a transformat Last Days al carui prima jumatate de ora mi-a placut mult (se vede clar influenta lui Bella Tarr, al carui fan e) in the gayified death of Kurt Cobain :-q |
mersi pt amânare. în sfârșit văd a treia parte din dreileben și poate și din correspondencia ceva. și și și ----- Secrets Trilogy de Reynold Reynolds :D . nu-i așa că-s bravo???? joan bravo 8-> :))
|
Eu mai am de vazut Young Adult,Weekend si Shame.Dar Shame nu-l gasesc.
|
|
Faust nu-i nici prost,nici prea bun.Dar merita vazut.
|
[quote=Chambord]
Alejandro Amenabar? Pedro? :( |
All times are GMT +2. The time now is 04:43. |