Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   SONDAJ: Top Filme 2011 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98454)

gigabyte 29 Feb 2012 22:53

TOP 10 UNRELEASED

1.Jodaeiye Nader az Simin
2.Bir zamanlar Anadolu'da
3.Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora É Outro
4.Senna
5.Mission: Impossible - Ghost Protocol
6.Shame
7.Take Shelter
8.We Need to Talk About Kevin
9..El infierno
10.A Torinói ló
11Project Nim
12.Intouchables
13.Warrior

Pepper 29 Feb 2012 23:07

My Top 10 Unreleased

1. A Separation
2. We need to talk about Kevin
3. Tyrannosaur
4. The Artist
5. Warrior
6. 50/50 (in Olanda s-a lansat abia saptamana trecuta :| )
7. Submarine
8. Hesher
9. Martha Marcy May Marlene
10. Tree of Life

Daca se prelungea deadline-ul poate apucam sa vad Tinker Taylor si Take Shelter...acuma s-ar putea sa se prafuiasca in hard.
PS: Sper ca se trec cu vederea cele 7 minute trecute fix,da?:)) ca ma chinuii sa fac topul

Malombra 29 Feb 2012 23:18

Originally Posted by Pepper:

Daca se prelungea deadline-ul poate apucam sa vad Tinker Taylor si Take Shelter...acuma s-ar putea sa se prafuiasca in hard.

ar fi faină o prelungire. mâine e joi, până duminică măcar. lucrez goddammit!(:|

Chambord 01 Mar 2012 11:03

Mah manca-v-as ati avut 2 luni mari si late sa vedeti si sa rasvedeti tot ce vrea mujchii vostri !!! ~X(
Daca voi chiar aveti de gand sa mai vedeti filme eligibile pt topul asta ... OK, prelungim pana duminica inclusiv. Dar duminica is final !

bremen1980 01 Mar 2012 11:40

Problema este ca anul asta (dar de fapt de cativa ani ) sunt 15-20 de filme bune si foarte bune dar nu se desprinde clar filmul ,capodopera ,diamantul orbitor . Nu vezi ca nu se desprinde inca o noua directie ci se merge tot mai tare pe batatoritele drumuri. Nostalgie peste tot si omagii la greu : Hugo ,The Artist ,The Tree of Life ,Tinker, Tailor, Soldier, Spy , My Week With Marilyn ,War Horse ,Midnight in Paris ,Drive , s.a.m.d.
Sa avem insa rabdare pentru ca revolutiile vin atunci cind nu le asteapta nimeni .

buticut 01 Mar 2012 14:24

Originally Posted by Chambord:

Mah manca-v-as ati avut 2 luni mari si late sa vedeti si sa rasvedeti tot ce vrea mujchii vostri !!! ~X(
Daca voi chiar aveti de gand sa mai vedeti filme eligibile pt topul asta ... OK, prelungim pana duminica inclusiv. Dar duminica is final !

Hey, Weekend abia saptamana asta a aparut, asa ca nu aveam cand sa il vad mai repede :D.

Chambord 01 Mar 2012 14:35

Originally Posted by Malombra:

We need to talk about Kevin (Lynne Ramsay) - psihotic și cu două capete peste Elephant, al lui wes anderson.

It's Gus van Sant. Dar e cu 2 clase sub IMHO

omudindulap 01 Mar 2012 15:12

Au mai aparut zilele astea Faust, Le Havre, This Must Be The Place. As vrea sa vad si L'Apollonide, dar nu gasii sub in engleza, in franceza e destul de dificil de urmarit.

Malombra 01 Mar 2012 16:42

Originally Posted by Chambord:

We need to talk about Kevin (Lynne Ramsay) - psihotic și cu două capete peste Elephant, al lui wes anderson.

It's Gus van Sant. Dar e cu 2 clase sub IMHO

fk yr right =D> . de ce m-oi fi gândit la wes? probabil ca să rimeze cu less, de la lessing :)) la cât mi-a plăcut, se înțelege, cu toate că am purtat și eu brățări făcute din furculițe după ce l-am văzut.
dar tot cu două capete peste este. ăla e naiv, ăsta e mai studiat. e film cu upgrade ăsta al lui ramsay.

Malombra 01 Mar 2012 16:58

Originally Posted by bremen1980:

Problema este ca anul asta (dar de fapt de cativa ani ) sunt 15-20 de filme bune si foarte bune dar nu se desprinde clar filmul ,capodopera ,diamantul orbitor . Nu vezi ca nu se desprinde inca o noua directie ci se merge tot mai tare pe batatoritele drumuri. Nostalgie peste tot si omagii la greu : Hugo ,The Artist ,The Tree of Life ,Tinker, Tailor, Soldier, Spy , My Week With Marilyn ,War Horse ,Midnight in Paris ,Drive , s.a.m.d.
Sa avem insa rabdare pentru ca revolutiile vin atunci cind nu le asteapta nimeni .

bremen, da tu nu ai observat că vorbești despre film în general referindu-te doar la filmele unei singure țări? (sau îs două și nu văd eu?)e ca și cum ai vorbi despre politica globală referindu-te doar la ponta.

bremen1980 01 Mar 2012 18:05

Sa vina americanii maica . De la ei astept sa curga laptele si mierea .Eu inca mai cred in cinematografia americana dar nu se stie de unde apare bomba si vedem un nou val ( China ,India , Mexic , Spania :-/ ) cu rupturi si schimbari de paradigma .Sa ghicesti insa unde va avea loc minunea e mai greu decit sa ghicesti care pustoaica dintr-o clasa de a 10 a o sa ramina prima gravida . Poate sa fie olimpica la chimie :">

Federico 01 Mar 2012 19:34

Top 10 Neslobozite

1. Tinker Taylor Soldier Spy
2. The Descendants
3. We Need To Talk About Kevin
4. A Separation
5. The Tree of Life
6. Copie Conforme
7. Martha Marcy May Marlene
8. Take Shelter
9. The Artist
10. Terri

(primele 6 sunt echi-intersanjabile da daca trebuia sa le discriminez cumva...)

Originally Posted by bremen1980:

Io nu cred ca mai cred in ideea de capodopera in sensul idealismului astuia pe care-l propui tu da daca-mi violez o leaca ideologia estetica momentana cre' ca scot pe inventar vo 10 bucati capodoperoidale de anul asta. Deci sunt primele 6 din topul de mai sus si mai e Drive, Melancholia, The Girl With The Dragon Tatoo, si chiar si 127 Hours daca-mi permit un mic abuz ca sa iasa topul inchis la toti nasturii. Nu-s capodopere, nu-s filme de nota 10 sau de 5 stele, au fost doar niste experiente superbe si nu plang dupa nicio secunda irosita cu ele. Nu pot sa cer mai mult de la un film. Diamantele orbitoare sa mai astepte.

Chambord 02 Mar 2012 13:48

Pe L'Apollonide il am si eu in queue (tare trailerul, soundtrack included).

http://www.youtube.com/watch?v=rztFrEkU4qA

Kriss_Kringle 02 Mar 2012 14:03

Vad ca au aparut pe net The descendants si Carnage iar daca tot s-a prelungit pana duminica sondajul cred ca le vad si pe astea,desi ma cam indoiesc ca o sa mai schimb ceva in top 10 care e destul de impenetrabil in momentul de fata.
Am vazut aseara si Young adult,care mi-a placut,Charlize merita nominalizata la best actress dar ce mai conteaza acum?The academy sucks big hairy moose balls!

Chambord 02 Mar 2012 14:05

ăla e naiv, ăsta e mai studiat. e film cu upgrade ăsta al lui ramsay.

"In my book": ala (Elephant) e aerisit si chilling, asta (Kevin) e livresc.
A propos de GVS, cred ca e singurul autor queer al carui filme imi plac. Si asta pt ca are bunul simt sa nu-si proiecteze orientarea sexuala in ele. Cu unele exceptii. Chiar l-am injurat ca a transformat Last Days al carui prima jumatate de ora mi-a placut mult (se vede clar influenta lui Bella Tarr, al carui fan e) in the gayified death of Kurt Cobain :-q

Malombra 02 Mar 2012 16:16

mersi pt amânare. în sfârșit văd a treia parte din dreileben și poate și din correspondencia ceva. și și și ----- Secrets Trilogy de Reynold Reynolds :D . nu-i așa că-s bravo???? joan bravo 8-> :))

marcusARCUS 02 Mar 2012 20:01

Eu mai am de vazut Young Adult,Weekend si Shame.Dar Shame nu-l gasesc.

omudindulap 02 Mar 2012 20:04

Doua cuvinte despre Faust? :P

Apropo, ar mai fi de vazut si Polisse, premiul juriului la Cannes.

marcusARCUS 02 Mar 2012 21:03

Faust nu-i nici prost,nici prea bun.Dar merita vazut.

buticut 03 Mar 2012 00:24

[quote=Chambord]

A propos de GVS, cred ca e singurul autor queer al carui filme imi plac. Si asta pt ca are bunul simt sa nu-si proiecteze orientarea sexuala in ele. Cu unele exceptii. Chiar l-am injurat ca a transformat Last Days al carui prima jumatate de ora mi-a placut mult (se vede clar influenta lui Bella Tarr, al carui fan e) in the gayified death of Kurt Cobain :-q

Alejandro Amenabar? Pedro? :(

All times are GMT +2. The time now is 04:43.