![]() |
Jean-Pierre Melville +1
Roberto Rossellini +1 Eric Rohmer -1 Wong Kar Wai -1 |
S-au inchis voturile pentru ei. Verifica primul mesaj, cei din citat au mai ramas pentru departajare. La filme inca se mai poate vota/nominaliza dupa voie. Am pus si datele limita pentru toate modalitatile de votare.
|
Tsai Ming-liang +1
Agnes Varda +1 Burnt by the Sun 2 +1 Husbands +1 At Home Among Strangers +1 Another Year +1 Palermo Shooting +1 |
Michael Haneke de ce e bagat la departajare? vad ca are tot 4 pct. ca si Sergei Eisenstein
|
Initial toti de la departajare aveau 3. Intre timp au mai votat alte peroane, asa cum ai facut si tu :P App, toate voturile tale sunt modificate de la +1 la -1, deci le-am scazut 2 din ce aveau. Dar cred ca stiai asta.
|
aha:D scuze
da, m-am gandit sa intre cei mai putin cunoscuti |
Mike Leigh (-1)
Ken Loach (-1) Nikita Mikhalkov (-1) (pe Nikita eu l-am nominalizat. Sper ca am voie sa votez cu minus la el in cazul asta. e ca si cum mi-as retrage un vot) Wim Wenders (-1) Sydney Lumet (-1) Milos Forman (-1) Akira Kurosawa (+1) Satyajit Ray (+1) Tsai Ming-liang (+1) |
Nikita Mikhalkov -1
|
Mikhalkov - 1
Funny Games -1 Das Schlob +1 Another Year -1 All or Nothing +1 Kes +1 Vive l'amour +1 What time is it there +1 |
Originally Posted by Liviu-:
poti combina chestia asta cu sucuri de pepene.chiar m-ati convins cu asiaticii pana la urma.e o provocare... |
Wim Wenders (+1)
|
Egoyan -1
Originally Posted by aniela07:
Deja avea plus de la tine :P |
Ultimele modificări înainte de termenul limită:
Satyajit Ray +1 Wim Wenders -1 |
+1
John Cassavetes Samuel Fuller Jean-Pierre Melville Carl Theodor Dreyer Eric Rohmer Andrei Tarkovsky Robert Bresson Werner Herzog Jim Jarmusch Louis Malle Robert Aldrich Theodoros Angelopoulos Hou Hsiao-hsien Abbas Kiarostami Agnes Varda Mike Leigh Wim Wenders Woody Allen Atom Egoyan Milos Forman Nikita Mikhalkov -1 Luis Bunuel Ingmar Bergman Fritz Lang Roberto Rossellini Wong Kar Wai Jules Dassin Rainer Werner Fassbinder Claude Chabrol Nicholas Roeg Sergei M. Eisenstein Michael Haneke Tsai Ming-liang Satyajit Ray Akira Kurosawa Ken Loach Sydney Lumet |
Ouch Chambord, imi pare rau ca te-ai chinuit atat... pentru ca doar o mica portiune din voturi ti le pot lua in calcul. In primul mesaj am pus optiunile de vot. S-au inchis voturile pentru majoritatea regizorilor, au mai ramas doar cei din cadrul citatului care sunt la departajare. In 3 ore se inchide si departajarea. Se mai pot vota filmele inca 3 zile, 14 iulie e ultima zi. Se mai pot si adauga si altele pe langa cele care apar in listele regizorilor.
LE: Retrag votul negativ de la Wenders (de la -1 la 0). Revin maine cand o sa modific eventualele voturi ce apar dupa al meu. |
Am crezut ca se poate vota in continuare chiar si pt cei calificati pt a se stabili seeding-urile (cine cu cine va pica) :( Oricum, nu m-am chinuit prea tare, a fost un copy-paste de 5 min. :)
|
o completare
cu +1 Satyajit Ray Mike Leigh Ken Loach Atom Egoyan Wim Wenders cu -1 Akira Kurosawa |
Originally Posted by Liviu-:
ai mai mai relaxeaza-te o tzara ca nu suntem la jocurile olimipice. for chrissake... it's chambord :| |
sters
|
Ce remarca utila si inspirata (si paradigmatica) a avut Federico ! :-O Charlie Kaufman ar fi mandru (:|
|
All times are GMT +2. The time now is 03:19. |