![]() |
Nici viermii,nici ciorile(si nu o sa fac o gluma rasista aici,hihi).
|
Merele sint tot acolo dar nu-i destula lumina sa se vada.
|
:)) Buna incercare.Fie ca se vad,fie ca nu,mere nu Sunt in copac,mere nu Sunt nici pe jos.Mai astept 30 de minute apoi o sa dau raspunsul.
|
Alta incercare :) Le-a mincat persoana care povesteste. Zici ca n-a trecut nimeni pe-acolo, dar el/ea era deja acolo.
|
De ce sa dai raspuns asa devreme? Abia a trecut o ora de cand ai pus... mai lasa acolo chiar si cateva zile...daca se uite de ea si nu raspunde nimeni atunci sa dai raspunsul :P
La aia a lui Einstein mi-a iesit si mie tot germanul. |
Ok,ma gandeam ca v-ati saturat de ea.Nu a mancat nimeni din mere.Sunt intregi,dar mere nu sunt nici in copac,mere nu sunt nici pe jos:)) Am zis ca nu a trecut nimeni pe acolo doar ca sa elimin un posibil raspuns gresit,nu are legatura cu rezolvarea.
|
Un fulger a ars copacul cu tot cu mere? :P
|
Merele sunt intacte.Doar ca "mere nu sunt nici in copac,mere nu sunt nici pe jos".Incepe sa ma enerveze si pe mine:))
|
White, exista o interventie umana asupra merelor? De ex: nu sint in copac, nu sint pe jos, sint in plasa mea :))
|
Nici un fel de interventie..umana:P Pur si simplu mere nu sunt nici pe pamant,mere nu sunt nici in copac:P (te-ai apropiat usor de raspuns)
|
hmmmm in copac cred ca se refera in interiorul copacului ??? intr-o scorbura??? merele sunt atarnate pe o creanga... :-/
|
Sunt in floare merele. Adica nu au iesit inca dintre petale.
|
Felicitari!! Ati gresit amandoi:))
|
Poftim, au cazut pe acoperisul cotetului merele, e bine asa? :))
|
Sunt intr-o galeata sau lada care e si ea pe acolo.
|
Care cotet?Nu exista nici o cladire ori orice alt obiect.Sunt doar doua mere,un copac si pamantul de subt ele:P
|
au cazut intr-un musuroi din ala, gaura in pamant facuta de animale din alea subpamantene.
|
Au cazut pe o pinza de paianjan :D
|
ana are mereeeeee ana are mereeeeeeee
|
Acuma ar fi fain sa sufar un accident mortal si sa va las cu dilema nerezolvata:))
|
All times are GMT +2. The time now is 09:42. |