![]() |
Simbolul globalizarii.
|
fabrici de coca cola?
|
nu, celalalt, mult mai vizibil, si mai elocvent.
|
mac donald's.:)
|
Da, keep. Baga!
|
Originally Posted by marius_em:
nu, merci, dar nu ma pricep la chestiile astea cu pus poze:) sa puna altcineva... |
|
Ceva in legatura cu google maps?
Poate dai un indiciu. |
Analizați teritoriile izolate.
|
Hint?
|
Ceea ce e majoritar în țările colorate cu verde închis, e minoritar dar cu statut oficial în cele colorate în verde deschis. E simplu.
|
Crestinismul?
sau nu :"> Finlanda chiar nu se incadreaza. |
Ipu, chiar vrei sa ne lasi in ceata cu harta asta? La crestinism m-am gindit si eu dar nu e :) in afara de China zonele gri sint predominant musulmane. Spune-ne macar ce-i cu Finlanda.
|
Originally Posted by anaemona:
Dragă, maieutica ta e admirabilă. ;) De ce să-ți răpesc plăcerea de a găsi singură răspunsul, tocmai acum când ai început să(-ți) pui întrebările corecte? |
Ipu, nu te supara, dar nu-ti sint "draga" ;) . Are legatura cu religia?
|
Cred că măcar dreptul de a stabili cine mi-e drag (simpatic) mi-l pot rezerva doar pentru mine. :-*
Nu prea are legătură cu religia. Dar rămâi focalizată pe Finlanda. N-o scăpa din vedere și foarte curând vei găsi și răspunsul. Hyvää onnea! |
|
Da, nici n-am vazut ca Ungaria era gri pe harta. Chiar ca era usor :))
|
Ipu, sint 99% sigura ca, tu care jonglezi cu exprimarile si cuvintele, ai inteles ce-am vrut sa spun din prima si raspunsul meu cu "draga" intre paranteze a fost jumatate serios, jumatate gluma tocmai ca sa arate ca nu sint suparata, doar ca m-a deranjat formularea ta. Daca eram mai suparata nu as fi glumit deloc si as fi spus clar: "Ipu, nu imi place sa mi te adresezi cu Draga" numai ca si eu am mici placeri in a glumi si a ma juca uneori cu anumite exprimari. In gluma mea eu nu mi-am permis sa-ti spun cine sa-ti fie simpatic si drag, altfel nu puneam cuvintul intre ghilimele si daca esti sincer o sa recunosti ca nici tu nu ai vrut sa se inteleaga asta din respectiva exprimare. Daca foloseai exprimarea: "Draga anaemona" nu as fi spus nimic si nu m-ar fi deranjat, dar acest: Draga, simplu, pe care eu nu-l agreez si nu-l adresez nici cunoscutilor, nici vinzatoarelor din piata consider ca e o formula de adresare nepoliticoasa.
|
OK. Eu o folosesc aici pentru a-i induce interlocuitorului unui sentiment de colegialitate și nu neapărat senzația de familiaritate. Am înțeles, o găsești vulgară, precum o bătaie pe umăr, să zicem. Înțeleg ce vrei să spui, pentru că am și eu expresii sau formule de adresare colocviale pe care nu le agreez.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:51. |