![]() |
Originally Posted by hellsteed:
A stiut sa te adulmece :)) |
Originally Posted by Chambord:
Ma bate gandu' sa ma duc acolo intr-o seara sa-mi fac o poza cu ea , Cham, sa o vezi in splendoarea tinutei minimaliste |
@hell: neaparat poza !
@shory & vave: pune cineva o muzica de dezbracat ? |
Originally Posted by SoricicaMov:
http://dl.transfer.ro/Pinnacle-trans...mar-50df0a.rar Nu mai stiu unde ma intreba cineva de softuri de editare...:-? Asta e o versiune mai veche, dezinstalata de multisor de pe computerul meu de-acasa, dar softul e cel pe care-l folosesc si eu si multi altii in mod curent. Sunt curios daca versiunea asta e functionala, asta 1. si b) poate are cineva nevoie. Rog un moderator or stg sa-l copieze si sa-l puna la Bursa, la Vreau sa stiu sau unde plm intreba lumea de dude de-astea. Now, on topic: pupa tata fetele? :D |
@Chamb, it's just 4 fun, and of course, only if you want. Trebuie sa recunosc, faza cu cheitza de argint m-a dat pe spate, iar faza cu "tremuram ca varga" =)), super Vezi, de asta vreau eu sa te cunosc B-) ai amintit ceva de... primul sarut :) hmm, la gradinitza intr-un cort micutz pt. fete, am intrat si am pupat-o pe una pe obraz, never gonna forget =)), acum cand ne mai intalnim ne aducem aminte cu placere :)) |
uuu, Jenny, ce m-am incalzit !! nu stiu ce cauta hainele astea pe mine.
ia sa le dau eu jos ! zbang ! .... gata ! :| Now ? |
omfg =)), this topic is fuckin' crazy :D
on: ne dezbracam toti? da or ba? /:) |
Acum e randul fetelor :">
Dar Slow....REAL SLOW :P |
Soricica ajuta-ma te rog cu bretelele ?
|
Originally Posted by Chambord:
Mie imi place asa... >:) "We are animals, one unbroken chain I need to get you out of your cave man I need to let you out of your cage and set you free We are animals, animals, one unbroken chain I know what you're searching for I pray you find it on your instinct" |
Sa-mi folosesc gura sau mainile? Cu picioarele sunt mai stangace :"> |
Originally Posted by Judex:
Da, pe obrajorii imbujorati... de la palme :)) (Hmm... Nu-s eu, e o succubus ce a pus stapanire pe mine si ma face sa ii intru in rol... [Help... :-S ]) |
Vave, ne pun la incercare, ne-au lasat singure sa vada... ce urmeaza ;)
|
Originally Posted by SoricicaMov:
|
Originally Posted by vave:
Ai ramas in urma cu dezbracatul. U need help i can see. I think we don't need this pants anymore ... :) |
Asa au inceput si casey affleck cu jessica alba :)) dar ce-a urmat ... the HORROR |
Sunt in boxerii cu banana. B-)
|
S-ar putea sa primesti replica fizica la asta, sa te inrosesti si tu putin >:) >:) >:) Verbala va fi sigur :)) :-* |
Eee, sa te 'citesc' cum ii decojesti |
Originally Posted by vave:
mmm, sweet view @shory: ciorapii tai (mov !!) cu dungulitze m-au ametzit :-O :-* @vave: very nice pants ! they can be taken down so smoothly |
All times are GMT +2. The time now is 01:40. |