![]() |
De vina e si aparatul digital,pozele in realitate arata mai bine.A fost prima oara cand am creionat toata fata si dupa aia am sters cu guma portiunile care trebuiau sa fie luminate.Sper ca urmatorul sa iasa mai bine.
|
Mie imi place ce ti-a iesit, se pare ca ai talent. Daca il vei cultiva, iti va iesi ce vrei, cum a spus si anemona.
Totusi, cred ca ar fi de foarte mare folos un sistem de referinta, iar din cauza lipsei lui, gura desenata de tine nu sta pe acelasi plan cu nasul si ochii, adica desi ele sunt putin inclinate, ea este in pozitie dreapta...plus ca urechea este plasata cam jos. In orice caz, este un inceput chiar bun, bravo! Studii cat-de-cat recente: Primul autoportret David Moise Autoportret, din nou Compozitie inca una |
Multumesc,Rapture! Cred ca va trebui sa fiu mai atent si intradevar,la cel care-l fac acum am luat niste masuratori,pentru ca nu pot face chiar totul din ochi.
Dupa ce mi-au atras atentia Pepper si Ana despre mana,mi s-a spus si pe conceptart.org ca am tendinta sa fac mainile cam mici.:)) Multumesc pentru sfaturi,o sa tin cont la urmatoarele desene. P.S: N-ar strica ceva mai mult detaliu in studiile tale,just saying. |
Sunt studii prin care urmaresc o forma generala, un volum, sau un schelet compozitional, prin care incerc sa invat, nu e nevoie de detalii.
|
![]() Yippee ki-yay, motherfucker! Nici nu stiu de ce sunt mai multumit,de faptul ca l-am terminat in sfarsit dupa vreo 2 saptamani sau ca mi-a iesit asa de bine.:)) In orice caz,portretul asta ii este dedicat Malombrei,tinand cont cat de mult ii "place" Die Hard.=)) |
felicitari, Kriss! e mare lucru sa te nasti cu o anume inclinatie artistica. esti un norocos!
|
Originally Posted by rvn:
Multumesc! Era mare lucru daca ma trezeam la realitate de cand eram in liceu,dar presupun ca mai bine mai tarziu decat niciodata.:)) Cred ca e genetic talentul,pentru ca bunica-miu invatase singur sa picteze tablouri,mama la fel stie sa deseneze destul de ok pentru o persoana care n-a studiat niciodata si acum eu care ma chinui sa mentin traditia autodidacticismului in familie.:)) Mai e mult pana departe dar cred ca sunt pe drumul cel bun. |
E si mai greu cu autodidacticismul pentru ca trebuie sa te fortezi sa intri in rutina aia care se instaleaza destul de usor pentru cei care merg la cursuri.
Cand nu-ti iese ceva,n-ai la cine sa apelezi,deci trebuie sa afli singur raspunsul si asta poate duce la anumite lucruri inovatoare in abordarea unui anumit subiect.:D |
imi pare rau ca am scris si apoi sters mesajul anterior. nu stiu de ce am facut-o. impuls de moment. m-am gandit ca era o doza de "superioritate atotstiutoare" in el, cand, de fapt, eu nu sunt nici pe departe, in postura de a aprecia talentul artistic al cuiva, decat ca o umila admiratoare.
|
![]() It's alive! Igor,it's alive!:)) Spre rusinea mea,inca n-am vazut filmul lui James Whale.:-S |
uimitor! nu pot decat sa-ti admir desenele si sa te invidiez pentru bucuria si placerea (pe care sunt sigura ca le simti) atunci cand faci lucrul acesta. sincer, nu cred ca e greu de ghicit cum arata fata ta dupa ce faci ultimele tuse...
|
pot să-l folosesc drept avatar? nu vreau să încalc drepturi de autor. e absolut magnific...sau ceva.
|
Multumesc rvn! E intradevar o placere imensa cand ma uit la desenul terminat si sunt multumit de felul in care a iesit,ba mai mult,a ajuns sa ma sperie cat de realiste par,parca-s gata sa sara de pe foaie.
E treaba migaloasa la portretele astea si sincer nu as pierde atata timp sa le fac daca nu aveam de gand sa le vand cand ar trebui sa-mi petrec majoritatea timpului pe studii. Daca o sa le vrea cineva,ramane de vazut in curand cand o sa-mi dau seama daca mai continui sa le fac sau ma axez doar pe studiat.:-S |
Originally Posted by chuckyfan:
Cred ca de fapt Universal Pictures detin drepturile de autor ale pozei dar nu am de ce sa ma supar daca o folosesti ca avatar.:D |
bravo domnu kriss. trebuie sa recunosc , dar da! le ai, si le ai al dracu de bine. cate berici trebuie sa dau sa imi faci un desen care sa il pun la avatar? :D :D :D :D
|
Originally Posted by iiii:
Fuck beer,show me the money ! Mersi pentru compliment iiii,discutam despre desen prin pm.:P |
I like it too, Kriss, bravo! Am o singura rugaminte la tine: watch the damn movie! Poate iti vei aprecia si mai mult opera :)
|
O sa-l vad zilele astea,am scos si dvdrip la film atunci cand ma ocupam cu un prieten de asa ceva.
Stati pe aproape ca mai vine unul in urmatoarele zile.B-) |
Am mai terminat o bucata si aici e procesul
Before: ![]() After: ![]() Poza nu-i face destula dreptate desenului,care in realitate arata mai bine.Va trebui sa-l duc la scanat ca sa se apropie de calitatea reala.:P |
kriiiiss, acuma am văzut dedicaţia. mersi, mamă, mersi! nici nu ştiu ce mi-aş pute dori mai mult de la viaţă, poate numai pe willis însuşi, here and NOW !
arată bine desenele, but u've heard that before, haven't ya? |
All times are GMT +2. The time now is 07:07. |