![]() |
Are nevoie de finala la Roland Garros si devine numarul 1.
|
Merg pe mana lui Soderling in meciul cu Nadal. E in forma suedezul si Rafa scartaie. Cred ca ii frige Nole si la Roland Garros. Poate Federer, sa produca o surpriza. Ce ciudat suna:)). Nu ii da nimeni vreo sansa, dar e in forma, joaca bine.
LE: Asta daca nu-l bate azi Monfils :D. A inceput bine francezul. |
1 Attachment(s)
cu ceva anisori in urma aveam o slabiciune pentru el:
Attachment 1352 imi placea la nebunie tinuta lui teren. ma refer la modul cum lovea cu racheta. era atat de elegant, nu se forta deloc. in plus, intotdeauna ramanea calm,inclusiv cand pierdea,desi destul de rar se intampla cand era in plina ascensiune. Edberg a fost un jucator de tenis foarte tehnic.nu stiu daca a mai existat unul la fel.poate Sampras sau Ivanisevici,dar e discutabil dupa mine..sau poate Federer... oricum, tenisul s-a schimbat cumva de-atunci... |
Prima semifinala: Federer - Djokovic
|
acum vreau sa il vad pe djokovic cum se descurca in finala dupa o semifinala cu federer, asta daca reuseste sa treaca...
|
Nu cred ca ar fi prima data cand ar face-o. :-?
|
nu e prima data dar anul asta cam semifinala era nadal - federer si e si jumatatea sezonului sunt curios cum se descurca doar atat.
|
Se prefigureaza si a doua, Nadal - Murray. Djoko are un avantaj, a sarit peste meciul din sferturi. Vom vedea maine.
|
Si Sharapova merge in semis. :">
|
|
BRAVO Na Li!:)
|
Semifinala 1: Nadal - Murray 6-4 7-5 6-4
|
Semifinala 2: Federer - Djokovic 7 - 6; 6 - 3; 3 - 6; 7 - 6.
|
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:| l-a batut pe Djokovic
|
Bine ca a pierdut Djokovic. De cand l-am vazut prima data jucand tenis mi-a displacut.
|
Asta inseamna ca Nadal ramane pe primul loc. :D
Finala cu Federer este duminica, pe eurosport, de la 16. |
Daca pierde Nadal finala, cred ca trece Nole pe primul loc.
|
Nu o va pierde.
|
A fost superb meciul. Nu m-am putut uita la Romania-Bosnia si se pare ca si ala a fost foarte bun.
|
Am vazut si eu pana la 9, primele doua seturi, dar am urmarit apoi pe live scores. Pe celalalt l-am vazut integral, foarte fain. Nu ma asteptam sa piarda Nole, dar ma bucur, caci mi-a lipsit o finala Nadal - Federer. Abia astept meciul de maine!
|
All times are GMT +2. The time now is 01:32. |